Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında
-
Logan
- Kullanıcı

GEçmiş olsun....
Ya ben karekterimle o kadar bütünleştimki...
Yolda Görenler... Yolarını değiştiriyorlar....
Ya ben karekterimle o kadar bütünleştimki...
Yolda Görenler... Yolarını değiştiriyorlar....
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Olmadık ya da en azından ben olmadım zaten böle bir şey olacağı belliydi dur bakalım diplomacy ciddi ciddi tavana vuracak gibi.Artık mahkeme önüne mi alırlar yoksa direk öldürürler mi hapse mi atarlar bilmem oynuyoruz işte nereye gidecek ne olacak bakalım.
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Beyler Ã?SS nedeniyle 1-19 haziran arasında RP'leri dondurmayı düşünüyorum. Ã?SS'ye girecek olan ben değilim sonuçta, ama kimsenin hakkını yemeyi istemiyorum. Bir de burası yüzünden huzursuz olmasın kimse.
Evet, bu konuda fikriniz nedir? İtirazı olan var mı?
Evet, bu konuda fikriniz nedir? İtirazı olan var mı?
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Hmm.. On Kasaba Muharebesi'nden Ã?SS'ye giren yok. O devam eder herhalde. Hem kurtulalım şu On Kasaba'dan artık.Firble wrote:Olabilir ama neyse bizim savaş da ortada kaldı.. : )
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Ben varım Ã?ss'ye girecek. Eğer diğer arkadaşlarda kabul edese 19 Hazirana kadar donsun. Evimde internetim olduu için beni pek engellediğini söyleyemem ama yinede şu sıralar konsantre olmam gerekn konular var.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
-
Logan
- Kullanıcı

Biri... kolumu yerine geri taksın...
Psikopata bağlıyacak yakında benim karekter şöle.. her öldürdüğü kişinin sol kolunu kopartacak...
:( hüü kolumu istiyom ben...
Bu arada bizm rp de öss giren tek ben varım...
ama konsantire olamak gibi bir geyim yok...
Ã?ss girecek arkaşlarara başarılar
Psikopata bağlıyacak yakında benim karekter şöle.. her öldürdüğü kişinin sol kolunu kopartacak...
Bu arada bizm rp de öss giren tek ben varım...
ama konsantire olamak gibi bir geyim yok...
Ã?ss girecek arkaşlarara başarılar
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Yav Logan akıl vermek gibi olacak ama... Ben bizzat Slvos la atışmak yerine Slyvos un Trollerle arasını bozmaya çalışırdım. Sonuçta senin için önemli olan özgürlüğünse Trollerin ölmesi de işine gelir...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>