Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Kutay dostum büyük geçmiş olsun. En kısa zamanda aramıza dön. Özletme kendini. :(
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

GEçmiş olsun....

Ya ben karekterimle o kadar bütünleştimki...
Yolda Görenler... Yolarını değiştiriyorlar....
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Aman Logan sen de burnu mu kırdın yoksa? Dikkat et kendine.. O kadar özleşme karakterinle.. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Eee beyler? Hadi Horcoel'in omzu çıktı, diğerleri niye susuyor?
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Onlarda dumur oldu herhalde :D
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Olmadık ya da en azından ben olmadım zaten böle bir şey olacağı belliydi dur bakalım diplomacy ciddi ciddi tavana vuracak gibi.Artık mahkeme önüne mi alırlar yoksa direk öldürürler mi hapse mi atarlar bilmem oynuyoruz işte nereye gidecek ne olacak bakalım.
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Beyler Ã?SS nedeniyle 1-19 haziran arasında RP'leri dondurmayı düşünüyorum. Ã?SS'ye girecek olan ben değilim sonuçta, ama kimsenin hakkını yemeyi istemiyorum. Bir de burası yüzünden huzursuz olmasın kimse.

Evet, bu konuda fikriniz nedir? İtirazı olan var mı?
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Olabilir ama neyse bizim savaş da ortada kaldı.. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

öss girecek arkaşları fikri alınmalı bence
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Firble wrote:Olabilir ama neyse bizim savaş da ortada kaldı.. : )
Hmm.. On Kasaba Muharebesi'nden Ã?SS'ye giren yok. O devam eder herhalde. Hem kurtulalım şu On Kasaba'dan artık. :)

Power demands sacrifice.
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Ben varım Ã?ss'ye girecek. Eğer diğer arkadaşlarda kabul edese 19 Hazirana kadar donsun. Evimde internetim olduu için beni pek engellediğini söyleyemem ama yinede şu sıralar konsantre olmam gerekn konular var.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Benim için hava hoş ben herkese uyarım. Yani ara vermek istiyorsanız ara verebilirsiniz... Ã?nce dersler :)
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Biri... kolumu yerine geri taksın...

Psikopata bağlıyacak yakında benim karekter şöle.. her öldürdüğü kişinin sol kolunu kopartacak... :(:( hüü kolumu istiyom ben...

Bu arada bizm rp de öss giren tek ben varım...
ama konsantire olamak gibi bir geyim yok...

Ã?ss girecek arkaşlarara başarılar
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yav Logan akıl vermek gibi olacak ama... Ben bizzat Slvos la atışmak yerine Slyvos un Trollerle arasını bozmaya çalışırdım. Sonuçta senin için önemli olan özgürlüğünse Trollerin ölmesi de işine gelir...
HARBE GİDEN
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Asi undead, kısa vadeli bir süresi var hepsini ödetecem ona :mad:
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Locked