İstanbul'da Buluşma ?

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Beni biliyorsunuz zaten :roll: İlk buluşmaya 1,5 saat önce gelen ben :D
Image
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Ooo bizbizeyiz 6 kişicik :D İyi bakalım az olsun öz olsun diyelim o zaman, Pazar günü saat 1 de görüşmek üzere.

Umarım işi çıkan falan olmaz, zaten az kişiyiz :roll:
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Saat çok iyi olmuş. Birden önce gelmem zor olurdu. Görüşürüz artık :D
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ya zaten öncekinde o kadar çok kişiydik ki adam gibi kimseyi tanıma fırsatım olmamıştı :D

Bu da fazla mı az oldu ne? 8 iyiydi ya, önceki buluşmada bazı kişiler gidince geyik olmuştu :schemes: :P şaka şaka :angel:
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

dondurma yemeye gidelim mi :roll:
Image
cheto
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by cheto »

Frp cafe tarzı bi mekan varsa oraya gideriz.One shot fln atarız zarı olan varsa getirsin(benimkiler eski dmimizde kalmıştı:D)Daha önce hiç birinizi görmediğimi sanıyorum o yüzden elinde players handbooklu bi tip görürseniz he bu cheto diyin:D
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

o zaman orta dünyaya gideriz. umarım yine konser filan yoktur giriş paralı değildir :)

evet çoğumuz birbirni tanımıyo görsede unutmuştur. bir betimleme yapalım. ne giyeceğimizi filan birbirimizi bulmamız daha kolay olur. ben alenthas ve mark ı bulurum rahatça mesela.

ben zar getiririm. 8)
Image
cheto
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by cheto »

aramızda dm vea st varmı?varsa haftalık bi grupta kurarız oynarız
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

ben masaüstünde dm lik yapamam :( ama belki gelecek olanlardan birisi yapabilir. güzel fikir aslında.
Image
cheto
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by cheto »

tabiki güzel bir fikir yoksa niçin toplanıoruz ki sadece forumdakilerin birbirini tanıması için mi?ben pek forumlarda takılmıorum zaten grup çıkarmak vea adam bulmak için.bursadan yeni taşındım istanbula o yüzden frp den çakan pek tanıdığım yok
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Sanırım orada her pazar konser var :( 3 hafta üst üste aynı gün bizim şanssızlığımıza konser olacak hali yok ya. Ne biçim kafeyse artık, adı orta dünya, kendisinin frp'yle alakası yok.
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

ay sorma o merdivenleri çık çık bitmiyor bide, canım çıkmıştı her seferinde :) birde konser var giriş biletli ne sinir olmuştuk giremeyince.
Image
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Orta Dünya güzel mekandı, han kıvamındaydı hem :D Ama konser falan olursa şansımıza bilemiycem.

Bende zar kural kitabı vs. istyosnaız getirirm, ama yok kuralsız taklırız diyosanız zar getrsem yeter :D Aslında normalde DM benim genelde ama, mümkünse oyuncu olmayı tercih ederim oyun yapıcaksak :evil:

Edit: Ooo bide ben Illyra ve Alenthas'ı görünce tanırım onlar beni tanımyıcak olsada :-P
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

:) orta dünya güzel güzel olmasınada işte konser oluyor.

Bizim gittiğimiz bi kafe daha vardı, o da tam zindana benziyordu. Küçük geçitler, alçak duvar felan. Ama oraya gitmeyiz herhalde :P
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

zal ı diyon sen. orada klostrofbim tutuyo ama geçmiş olablir çünkü son günlerde sık ık asansöre biniyorum. mutlaka bir yer buluruz. ama cidden oyun oynamak için harika bir yer orası.
Image
Post Reply