Frp cafe tarzı bi mekan varsa oraya gideriz.One shot fln atarız zarı olan varsa getirsin(benimkiler eski dmimizde kalmıştı:D)Daha önce hiç birinizi görmediğimi sanıyorum o yüzden elinde players handbooklu bi tip görürseniz he bu cheto diyin:D
o zaman orta dünyaya gideriz. umarım yine konser filan yoktur giriş paralı değildir
evet çoğumuz birbirni tanımıyo görsede unutmuştur. bir betimleme yapalım. ne giyeceğimizi filan birbirimizi bulmamız daha kolay olur. ben alenthas ve mark ı bulurum rahatça mesela.
tabiki güzel bir fikir yoksa niçin toplanıoruz ki sadece forumdakilerin birbirini tanıması için mi?ben pek forumlarda takılmıorum zaten grup çıkarmak vea adam bulmak için.bursadan yeni taşındım istanbula o yüzden frp den çakan pek tanıdığım yok
Sanırım orada her pazar konser var 3 hafta üst üste aynı gün bizim şanssızlığımıza konser olacak hali yok ya. Ne biçim kafeyse artık, adı orta dünya, kendisinin frp'yle alakası yok.
Orta Dünya güzel mekandı, han kıvamındaydı hem Ama konser falan olursa şansımıza bilemiycem.
Bende zar kural kitabı vs. istyosnaız getirirm, ama yok kuralsız taklırız diyosanız zar getrsem yeter Aslında normalde DM benim genelde ama, mümkünse oyuncu olmayı tercih ederim oyun yapıcaksak
Edit: Ooo bide ben Illyra ve Alenthas'ı görünce tanırım onlar beni tanımyıcak olsada
zal ı diyon sen. orada klostrofbim tutuyo ama geçmiş olablir çünkü son günlerde sık ık asansöre biniyorum. mutlaka bir yer buluruz. ama cidden oyun oynamak için harika bir yer orası.