İZMİR TAYFASI
arkadaslar bu arada carsamba gunu yapilcak toplantiya gelecek olanlardan birinizde ej.mizraginin ucuncu kitabi olan ve bana okumam icin odunc verebicek olan varmi? suan kitap alcak param yokda.
en gec 3 gun icinde geri verebilirim.walla biriniz yardimci olursa sevinirim cok. ayrica kitabin bende kalma olasiligi hic yok en nefret ettigim seydir benimde basima alinan kitabin geri gelmemesi gibi cok olay geldide o yuzden ole bisi asla olmas..yardimlarinizi bekliorum. kardelen kampanyasinada katkida bulunursunuz bolecek:P
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ooo şansa bak. Dün gece geldim ve 1 haftadır bakamıyordum foruma. Bir baktım yarın buluşma var. Ben de orada olacağım, böyle buluşma kaçmaz. 
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Evettttttttt...
Harbi sağlam buluşmaydı.
Bayağı tat verdi gene, her İzmir buluşmasında olduğu gibi
...
Katılan herkese teşekkürlerimi ve yeniden görüşebilme dileklerimi sunuyorum
...
Harbi sağlam buluşmaydı.
Bayağı tat verdi gene, her İzmir buluşmasında olduğu gibi
Katılan herkese teşekkürlerimi ve yeniden görüşebilme dileklerimi sunuyorum
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Kalabalık bir buluşma oldu, herkesle konuşamamama rağmen güzeldi yine de.
Aaa, yanında getireceğin Rhuben miydi? Ben de onunla görüşmek istiyordum ne zamandır, tüh be.
Aaa, yanında getireceğin Rhuben miydi? Ben de onunla görüşmek istiyordum ne zamandır, tüh be.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Ever sonunda izmir tayfasını gordum. meger gercekten varmıs boyle bir topluluk. Ben 2 yıldır bulusamayınca adminlerin uydurdugunu falan sanmıstım. Neyse oldukca guzel bir bulusmaydı . Oturma planı biraz ilgincti herkes muhabbete ortak olamadı. Ancak yine de tat verdi. Sanırım en yaslılarından biri de bendim
dinozor mu olduk ne yavas yavas... Gelen herkesi beklerim msn e muhabbet ederiz. İsim olarak aklımda 4-5 kisinin ismi kaldı umarım kimse darılmaz
Güzeldi baya kalabalıktık her zamanki gibi. Evet oturma planı için baya bir cebelleştik, ter döktük ama nihayetinde bir sonuca vardık
Bir dahaki buluşmada görüşmek ümidi ile esen kalın...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Tamam biliyorum arkadaşlar yüzsüzlük olacak ama hadi bir daha toplanalım Frontsideair gitmeden.Gerçi Frontsideair abahane ben hiç bir toplanmaya gelemedim asıl nedenim o da neyse artık.18 i gibi gidiyor Frontsideair haberiniz olsun.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!