İZMİR TAYFASI

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Orada olmazsam bilin ki basıma kotu birsey gelmis demektir...
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

arkadaslar bu arada carsamba gunu yapilcak toplantiya gelecek olanlardan birinizde ej.mizraginin ucuncu kitabi olan ve bana okumam icin odunc verebicek olan varmi? suan kitap alcak param yokda. :( en gec 3 gun icinde geri verebilirim.walla biriniz yardimci olursa sevinirim cok. ayrica kitabin bende kalma olasiligi hic yok en nefret ettigim seydir benimde basima alinan kitabin geri gelmemesi gibi cok olay geldide o yuzden ole bisi asla olmas..yardimlarinizi bekliorum. kardelen kampanyasinada katkida bulunursunuz bolecek:P
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Hangi 3. kitap ilkbahar safagı ejderhaları mı? yoksa ikizlerin sınavı mı?

Onu belirt ben de getireyim. kitaplar saklamak icin degil paylasmak icindir. Ancak dikkatli kullanmak kosuluyla...
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

ilkbahar safagi ejderhalari, merak etme gozum gibin bakarim ben...
degerli seyler kitaplar, merak etme 3 gun icinde alindigi gibi teslim ederim
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ooo şansa bak. Dün gece geldim ve 1 haftadır bakamıyordum foruma. Bir baktım yarın buluşma var. Ben de orada olacağım, böyle buluşma kaçmaz. :D

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

ok yarın getiririm sana iikbahar safagı ejderhalarını.
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

tamam cok saol :)
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Sanırım ben de geleceğim son 1 saatte bir aksilik çıkmazsa, söz verdiğim arkadaş da gelecek sanırım, siteden o da, nicki Rhuben ...

açıklama ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Evettttttttt...

Harbi sağlam buluşmaydı.

Bayağı tat verdi gene, her İzmir buluşmasında olduğu gibi :) ...

Katılan herkese teşekkürlerimi ve yeniden görüşebilme dileklerimi sunuyorum :) ...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Kalabalık bir buluşma oldu, herkesle konuşamamama rağmen güzeldi yine de.

Aaa, yanında getireceğin Rhuben miydi? Ben de onunla görüşmek istiyordum ne zamandır, tüh be. :(

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Ever sonunda izmir tayfasını gordum. meger gercekten varmıs boyle bir topluluk. Ben 2 yıldır bulusamayınca adminlerin uydurdugunu falan sanmıstım. Neyse oldukca guzel bir bulusmaydı . Oturma planı biraz ilgincti herkes muhabbete ortak olamadı. Ancak yine de tat verdi. Sanırım en yaslılarından biri de bendim 8) dinozor mu olduk ne yavas yavas... Gelen herkesi beklerim msn e muhabbet ederiz. İsim olarak aklımda 4-5 kisinin ismi kaldı umarım kimse darılmaz
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Değişik sebeplerden dolayı gelemedim, seneye artık...

açıklama ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Güzeldi baya kalabalıktık her zamanki gibi. Evet oturma planı için baya bir cebelleştik, ter döktük ama nihayetinde bir sonuca vardık :D Bir dahaki buluşmada görüşmek ümidi ile esen kalın...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
afterdawn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by afterdawn »

Bende hazır yeni gelmişken tanışmak isterdim ama 2 gün geç baktığım için siteye kaçırdım bu fırsatı. Umarım bi dahaki sefere orda olabilirim.
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Tamam biliyorum arkadaşlar yüzsüzlük olacak ama hadi bir daha toplanalım Frontsideair gitmeden.Gerçi Frontsideair abahane ben hiç bir toplanmaya gelemedim asıl nedenim o da neyse artık.18 i gibi gidiyor Frontsideair haberiniz olsun.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Post Reply