Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında
Saol Wenom biraz geciktim çözmem gereken ince işler vardı ama sonunda döndüm
Ve Necros a sormadan insana dönüştürtüğün içinde saol Necros bana hep en kötü zarları atıo
Bu arada Necrosa saygılar sevgiler sonunda grubu birleştirdi eminim oyun çok daha zevkli olacaktır.
isim:Azazel
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Kusura bakmayın biraz saçma bulabilirsiniz son RPmi. Ama sizi beklemekten sıkıldım artık.
Hatta Yılmax sen daha çok sıktın. 2 gün önce güya atacağın Rpni bir türlü atmadın. Mecburen böyle bir yola gittim. Bir dahaki sefere bu öğlene atacağım dediğinde atarsın umarım.
Karşı yakadaki gruptanda kim girerse bu bu oldu hade gidelim felan desin de gidelim artık buradan. İlk bu mesajı atan kişiye bir simyasal benden bedava. (Bu yarışma ancak Vladhek, Horkoel ve Cüce arasında olacak sanırım. diğerleri hikayeyi zaten tam bilmiyorlar
. Size de başka bir yerde geleneksel 'Kim simyasal ister' yarışını düzenlerim
)
Hatta Yılmax sen daha çok sıktın. 2 gün önce güya atacağın Rpni bir türlü atmadın. Mecburen böyle bir yola gittim. Bir dahaki sefere bu öğlene atacağım dediğinde atarsın umarım.
Karşı yakadaki gruptanda kim girerse bu bu oldu hade gidelim felan desin de gidelim artık buradan. İlk bu mesajı atan kişiye bir simyasal benden bedava. (Bu yarışma ancak Vladhek, Horkoel ve Cüce arasında olacak sanırım. diğerleri hikayeyi zaten tam bilmiyorlar
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Aman diyeyim beyler. Bırakın yazmayın daha bir şey. Yarın ben kaleye uçtuğunuza dair mesaj atacağım bitecek. En sonunda şu grubu birleştirirsek, gnomu Apocan'a kurban edeceğiz.
Sıkı tutunun, uçuyorsunuz.
Sıkı tutunun, uçuyorsunuz.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Necros kusura bakma yazını görmeden rp atmışım
Neyse yaw artık kaleye varalım da şu dengesiz çalışan büyülerimizi kullanalım
Neyse yaw artık kaleye varalım da şu dengesiz çalışan büyülerimizi kullanalım
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Söylememe rağmen iki kere mesaj atıldığı için başlığı-geçici olarak-kilitliyorum.
Bundan sonra bir şey söylediğim zaman bir zahmet dikkate almaya çalışın.
Bundan sonra bir şey söylediğim zaman bir zahmet dikkate almaya çalışın.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Kilidi açtım. Turları döndürdüm. Uzun olan mesajı herkes okusun. Orada olan bir şeyi kaçırıp sonra o şey lafta geçince "Hani nerede olmuştu bıdı bıdı" diyenin kafasına gökten örs yağar, saving throw DC'si 50, türü reflex negates'tir. 
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Logan
- Kullanıcı

ben kesitim hata yedim kurbanı
Siz merak etmeyin eski inançlarımız gibi bir oğlan cocuğu kesip yedim ...
ya yoksa dağıtılacakmıydı.. neyse aranıza yine geldim
YES MASTER::.....::
Siz merak etmeyin eski inançlarımız gibi bir oğlan cocuğu kesip yedim ...
ya yoksa dağıtılacakmıydı.. neyse aranıza yine geldim
YES MASTER::.....::
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Lord Necros
- Başbüyücü