Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
WereWolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WereWolf »

Saol Wenom biraz geciktim çözmem gereken ince işler vardı ama sonunda döndüm :D Ve Necros a sormadan insana dönüştürtüğün içinde saol Necros bana hep en kötü zarları atıo :D Bu arada Necrosa saygılar sevgiler sonunda grubu birleştirdi eminim oyun çok daha zevkli olacaktır.
isim:Azazel
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
WereWolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WereWolf »

Dragonfly yazıcağıma Dragonfire yazmışım çaktırmayın :lol:
isim:Azazel
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Buyrun efendim, döndürdüm turlarınızı. Biraz beklettimi kusura bakmayın. :)
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Evet yine dönderttim. Buyrun hayrını görün. :mrgreen:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

ehem efendim yine döndürmenizi bekleriz ehem ehem hani biraz HIZLI mı olsak ne yani yavaş gidiyoruz ya biraz daha hızlı rp yazalım lütfennnnn :cry:
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Kusura bakmayın biraz saçma bulabilirsiniz son RPmi. Ama sizi beklemekten sıkıldım artık.

Hatta Yılmax sen daha çok sıktın. 2 gün önce güya atacağın Rpni bir türlü atmadın. Mecburen böyle bir yola gittim. Bir dahaki sefere bu öğlene atacağım dediğinde atarsın umarım.

Karşı yakadaki gruptanda kim girerse bu bu oldu hade gidelim felan desin de gidelim artık buradan. İlk bu mesajı atan kişiye bir simyasal benden bedava. (Bu yarışma ancak Vladhek, Horkoel ve Cüce arasında olacak sanırım. diğerleri hikayeyi zaten tam bilmiyorlar :) . Size de başka bir yerde geleneksel 'Kim simyasal ister' yarışını düzenlerim :D )
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Evet, artık tanışma, geyik felan uzamasın diyorum..

Hatta ilk bir atılım olarak şu Half orca sesimi çıkarmayacağım :)
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Bu turn hiçbir harekette bulunmuyorum. Beklemedeyim yani...GM'in dikkatine...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Aman diyeyim beyler. Bırakın yazmayın daha bir şey. Yarın ben kaleye uçtuğunuza dair mesaj atacağım bitecek. En sonunda şu grubu birleştirirsek, gnomu Apocan'a kurban edeceğiz. :mrgreen:

Sıkı tutunun, uçuyorsunuz. :mrgreen:

Power demands sacrifice.
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Necros kusura bakma yazını görmeden rp atmışım :(

Neyse yaw artık kaleye varalım da şu dengesiz çalışan büyülerimizi kullanalım :)
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Söylememe rağmen iki kere mesaj atıldığı için başlığı-geçici olarak-kilitliyorum.

Bundan sonra bir şey söylediğim zaman bir zahmet dikkate almaya çalışın.

Power demands sacrifice.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Kilidi açtım. Turları döndürdüm. Uzun olan mesajı herkes okusun. Orada olan bir şeyi kaçırıp sonra o şey lafta geçince "Hani nerede olmuştu bıdı bıdı" diyenin kafasına gökten örs yağar, saving throw DC'si 50, türü reflex negates'tir. :mrgreen:

Power demands sacrifice.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Bu arada beyler hayırlı uğurlu olsun, 35 sayfanın ardından EN SONUNDA grubu birleştirmeyi başardık. Kurban kessek mi ne? :???:

Power demands sacrifice.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ben kesitim hata yedim kurbanı :D
Siz merak etmeyin eski inançlarımız gibi bir oğlan cocuğu kesip yedim ...
ya yoksa dağıtılacakmıydı.. neyse aranıza yine geldim
:evil:

YES MASTER::.....::
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Bu arada level atlayan karakterlerin revize edilmiş karakter kağıtlarını bekliyorum. :wink:

Power demands sacrifice.
Locked