Dragon Age: Origins
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

herkese göre değişir bu yorum, cüzdanın durumuna bakar. bir ay önce ucuz gelen bir şey, şimdi pahalıya gelebilir. hayat pahalılığı diye bir şey gerçekten de var...AlenthasLeasess wrote:İki indirilebilir bedava. Onun dışında başka bir indirilebilir var mı bilmiyorum ama, sonradan gelenler muhtemelen paralı olur. Oyun çok ucuz zaten.
Oyunun hiçbir DLC bedava değil, ama oyunu nasıl edindiğin ile alakalı olarak bazılarını promosyon olarak verebiliyorlar. Mesela kutulu aldıysan birini, digital download olarak aldıysan başkasını filan. Aldığın ülkeye göre hiçbiri vermeye de bilirler, sonuçta promosyon bu.
Burdan da fiyatlarına bakabilirsiniz.
Burdan da fiyatlarına bakabilirsiniz.
"Lovefull Evil"
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Aynı sorunu ben de yaşadım yabancı bir forumda okuduğum yöntemi uygulayınca düzeldi.WizardOfQuarks wrote:Evet aynen Dilbao'nun yazdığı gibi...
Neyse işte promosyon olarak verilen ya da satın aldığınız DLC'lerin bilgisayarınıza yüklenip kurulması gerekiyor ama yükleme işleminin sonunda hep hata veriyor. Demek istediğim oydu.
Tüm klavye ve dil seçeneklerinizi ingilizceye çevirin sonrasında yüklemeyi tekrar deneyin. Yükledikten sonra tekrar Türkçe'ye dönebilirsiniz.
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

İşe yaramadı bende. Zaten Bioware'in sitesindeki çözümler de işe yaramadı. Bir çözüm yolu bulunacak mı bilmiyorum.devrimk wrote:Aynı sorunu ben de yaşadım yabancı bir forumda okuduğum yöntemi uygulayınca düzeldi.
Tüm klavye ve dil seçeneklerinizi ingilizceye çevirin sonrasında yüklemeyi tekrar deneyin. Yükledikten sonra tekrar Türkçe'ye dönebilirsiniz.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
Xbox 360 da oynadım bu hafta icerisinde Dragon Age'i. Ankara'da arkadaslarla beraber satın alıp oynamaya başladık. Xbox'da oynadıktan sonra bilgisayarda oynama isteğim gitti (gerci Xbox'da oynarken de, "Dragon Age bilgisayarda oynanır yaw" diyorduk). Oyun güzel ama konusmalarda coğu zaman özgür takılamıyoruz. Ki bir hafta boyunca, sürekli bir grup kafası güzel insan tarafından oynanınca oyun, genelde hep dalga gecmeye yönelik sıkları seciyorduk fakat senaryo üzerinde değisiklik olmayınca sinirlenip "Bu nası Frp ya, nası özgürlük bu ya!" diyip diyip laf atıyorduk oyuna :evillaugh:
Fakat İzmir'e döndükten sonra üzerimde hafif bir bağımlılık hissettim oyuna karşı. Ben bu vakitten sonra Xbox dısında hic bir konsolda bitirmem o oyunu! inat yaptım
Fakat İzmir'e döndükten sonra üzerimde hafif bir bağımlılık hissettim oyuna karşı. Ben bu vakitten sonra Xbox dısında hic bir konsolda bitirmem o oyunu! inat yaptım
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Oyunun Xbox versiyonu, diğer tüm platformdakilerden görüntü kalitesi olarak en kötüsüdür. Zira Xbox Live üzerinden indirilebilen oyunların belli bir üst limiti geçmemesi gerekiyor. Bu yüzden oyunun grafikleri fazlasıyla sıkıştırışmış durumda. PC ve PS3 grafik kalitesinin altında Xbox.
Tabiki oyunu emektar 55 ekran televizyonda oynarken hiçbir fark göremeyeceksiniz. O yüzden dert etmeyin o kadar. Löley ekran LCD TV veya bilgisayar monitörü üzerinden oynamıyorsanız söylediğimin pek de önemi yok.
Tabiki oyunu emektar 55 ekran televizyonda oynarken hiçbir fark göremeyeceksiniz. O yüzden dert etmeyin o kadar. Löley ekran LCD TV veya bilgisayar monitörü üzerinden oynamıyorsanız söylediğimin pek de önemi yok.
"Lovefull Evil"
ben de oyunu aldım ama bende içerikleri indiremedim hata verdi hep, kodları da doğru girdim halbuki...WizardOfQuarks wrote:Benim kodlarım var o yüzden indirebiliyorum bedava ama hata veriyor son anda. Oyunun kendi forumlarına baktım az önce sadece ben değilmişim. Çok sinir edici bir şey. Oynamak istiyorum.
denemediğim şey kalmadı ya, o kadar dragon age journeys oynadım 2 gün ve tüm başarı ödüllerini kazanıp dragon age origins oyununda kullanabileceğim 3 özel eşyayı indirebilme şansı kazandım, ama hep install failed deyip duruyor. dvd ile gelen kodlarla gelen içerikleri de indiremedim, aynı hatayı verdi...
dlcleri indirdim, isteyene açıklarım nasıl olduğunu acayip kolaymış. 
dlcleri indirmek için bölge ve dil ayarlarını abdye göre ayarla, ardından oyun klasörü içinde yer alan DAupdater'ı aç. belgelerimden oyunun ayarlarının saklanmış olduğu klasörü bul (saklı olabiliyor bazen biliyorsundur) neyse oradan da zipli dosyaları bu programla açabiliyorsun, dlcler bu zipli formatta oluyor, download yapmışsan install kısmını buradan halledebiliyorsun...
dlcleri indirmek için bölge ve dil ayarlarını abdye göre ayarla, ardından oyun klasörü içinde yer alan DAupdater'ı aç. belgelerimden oyunun ayarlarının saklanmış olduğu klasörü bul (saklı olabiliyor bazen biliyorsundur) neyse oradan da zipli dosyaları bu programla açabiliyorsun, dlcler bu zipli formatta oluyor, download yapmışsan install kısmını buradan halledebiliyorsun...