Dragon Age: Origins

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

indirilebilir içerikler ücretli galiba,ben o yüzden bakmamıştım bile
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Lysana wrote:indirilebilir içerikler ücretli galiba,ben o yüzden bakmamıştım bile
ben oynamadığım için tam bilmiyorum ama orjinal alan kişilere bu indirilebilir içeriklerden ilk çıkanı bedava olarak yüklenebiliyor diye biliyorum ama geri kalanı ise paralı ama tabi farklı da olabilir.
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Benim kodlarım var o yüzden indirebiliyorum bedava ama hata veriyor son anda. Oyunun kendi forumlarına baktım az önce sadece ben değilmişim. Çok sinir edici bir şey. Oynamak istiyorum. :(
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

İki indirilebilir bedava. Onun dışında başka bir indirilebilir var mı bilmiyorum ama, sonradan gelenler muhtemelen paralı olur. Oyun çok ucuz zaten.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

AlenthasLeasess wrote:İki indirilebilir bedava. Onun dışında başka bir indirilebilir var mı bilmiyorum ama, sonradan gelenler muhtemelen paralı olur. Oyun çok ucuz zaten.
herkese göre değişir bu yorum, cüzdanın durumuna bakar. bir ay önce ucuz gelen bir şey, şimdi pahalıya gelebilir. hayat pahalılığı diye bir şey gerçekten de var... :D
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Oyunun hiçbir DLC bedava değil, ama oyunu nasıl edindiğin ile alakalı olarak bazılarını promosyon olarak verebiliyorlar. Mesela kutulu aldıysan birini, digital download olarak aldıysan başkasını filan. Aldığın ülkeye göre hiçbiri vermeye de bilirler, sonuçta promosyon bu.

Burdan da fiyatlarına bakabilirsiniz.
"Lovefull Evil"
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Evet aynen Dilbao'nun yazdığı gibi...

Neyse işte promosyon olarak verilen ya da satın aldığınız DLC'lerin bilgisayarınıza yüklenip kurulması gerekiyor ama yükleme işleminin sonunda hep hata veriyor. Demek istediğim oydu.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

WizardOfQuarks wrote:Evet aynen Dilbao'nun yazdığı gibi...

Neyse işte promosyon olarak verilen ya da satın aldığınız DLC'lerin bilgisayarınıza yüklenip kurulması gerekiyor ama yükleme işleminin sonunda hep hata veriyor. Demek istediğim oydu.
Aynı sorunu ben de yaşadım yabancı bir forumda okuduğum yöntemi uygulayınca düzeldi.
Tüm klavye ve dil seçeneklerinizi ingilizceye çevirin sonrasında yüklemeyi tekrar deneyin. Yükledikten sonra tekrar Türkçe'ye dönebilirsiniz.
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

devrimk wrote:Aynı sorunu ben de yaşadım yabancı bir forumda okuduğum yöntemi uygulayınca düzeldi.
Tüm klavye ve dil seçeneklerinizi ingilizceye çevirin sonrasında yüklemeyi tekrar deneyin. Yükledikten sonra tekrar Türkçe'ye dönebilirsiniz.
İşe yaramadı bende. Zaten Bioware'in sitesindeki çözümler de işe yaramadı. Bir çözüm yolu bulunacak mı bilmiyorum. :(
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Xbox 360 da oynadım bu hafta icerisinde Dragon Age'i. Ankara'da arkadaslarla beraber satın alıp oynamaya başladık. Xbox'da oynadıktan sonra bilgisayarda oynama isteğim gitti (gerci Xbox'da oynarken de, "Dragon Age bilgisayarda oynanır yaw" diyorduk). Oyun güzel ama konusmalarda coğu zaman özgür takılamıyoruz. Ki bir hafta boyunca, sürekli bir grup kafası güzel insan tarafından oynanınca oyun, genelde hep dalga gecmeye yönelik sıkları seciyorduk fakat senaryo üzerinde değisiklik olmayınca sinirlenip "Bu nası Frp ya, nası özgürlük bu ya!" diyip diyip laf atıyorduk oyuna :evillaugh:

Fakat İzmir'e döndükten sonra üzerimde hafif bir bağımlılık hissettim oyuna karşı. Ben bu vakitten sonra Xbox dısında hic bir konsolda bitirmem o oyunu! inat yaptım :evil:
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Oyunun Xbox versiyonu, diğer tüm platformdakilerden görüntü kalitesi olarak en kötüsüdür. Zira Xbox Live üzerinden indirilebilen oyunların belli bir üst limiti geçmemesi gerekiyor. Bu yüzden oyunun grafikleri fazlasıyla sıkıştırışmış durumda. PC ve PS3 grafik kalitesinin altında Xbox.

Tabiki oyunu emektar 55 ekran televizyonda oynarken hiçbir fark göremeyeceksiniz. O yüzden dert etmeyin o kadar. Löley ekran LCD TV veya bilgisayar monitörü üzerinden oynamıyorsanız söylediğimin pek de önemi yok.
"Lovefull Evil"
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

WizardOfQuarks wrote:Benim kodlarım var o yüzden indirebiliyorum bedava ama hata veriyor son anda. Oyunun kendi forumlarına baktım az önce sadece ben değilmişim. Çok sinir edici bir şey. Oynamak istiyorum. :(
ben de oyunu aldım ama bende içerikleri indiremedim hata verdi hep, kodları da doğru girdim halbuki... :(
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

denemediğim şey kalmadı ya, o kadar dragon age journeys oynadım 2 gün ve tüm başarı ödüllerini kazanıp dragon age origins oyununda kullanabileceğim 3 özel eşyayı indirebilme şansı kazandım, ama hep install failed deyip duruyor. dvd ile gelen kodlarla gelen içerikleri de indiremedim, aynı hatayı verdi...
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

dlcleri indirdim, isteyene açıklarım nasıl olduğunu acayip kolaymış. :D

dlcleri indirmek için bölge ve dil ayarlarını abdye göre ayarla, ardından oyun klasörü içinde yer alan DAupdater'ı aç. belgelerimden oyunun ayarlarının saklanmış olduğu klasörü bul (saklı olabiliyor bazen biliyorsundur) neyse oradan da zipli dosyaları bu programla açabiliyorsun, dlcler bu zipli formatta oluyor, download yapmışsan install kısmını buradan halledebiliyorsun...
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

catboy wrote:acayip kolaymış.
Pek kolay gözükmüyor?

Everybody Loves Reymond dizisine gönderme olarak "Everybody Hates EA" diye bir dizi çıkartmayı planlıyorum :P
Image
Post Reply