FRP ciler niye Rock cı yada MetaLci olmak zorunda..??

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

"o" gençlik demiştim ben, yoksa bizzat her müzik türüne olduğu gibi metalede hayranım sonuçta bir emek ve sanat, hepsi dediğimde o zaten son 4-5 senenin "siyah" gençliği, çok muhabbet geçmiş hepsini okuyamadım şu sıralar konferanslarım var çok giremiyorum pek ama tartışma çok fazla devam bi şekilde yazmak istiyorum çok :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

lightflarer wrote:"o" gençlik demiştim ben, yoksa bizzat her müzik türüne olduğu gibi metalede hayranım sonuçta bir emek ve sanat, hepsi dediğimde o zaten son 4-5 senenin "siyah" gençliği, çok muhabbet geçmiş hepsini okuyamadım şu sıralar konferanslarım var çok giremiyorum pek ama tartışma çok fazla devam bi şekilde yazmak istiyorum çok :D
Bakın dediğim gibiymiş :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

bakın ben de hemen yargılamayın demiştim, yanlış değerlendirmiş olabilirsin diye belritmiştim... :)
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

tam da bu teze inat, kimseye etmem şikayet çalıyor an itibarı ile kulaklarımda.. ve ben kendimden geçmiş vaziyette iş yapar gibi görünürken dalıp gitmişim farkında değilim..

"...titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime..."

aah ahhh..
Aurë entuluva...!!
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

lightflarer wrote:
Darktimes wrote:Ã?yle mi oluyormuş ? Benim gördüğüm tipler her müzik türünü dinleyebilecek kapasitede insanlardı diye hatırlıyorum.Ama bir kısmı için doğru olabilir ya da siyah giyinmek böyle bir izleneme sebep oluyordur, en iyisi tabi gidip sormak :)
ya bir de o metalci gençliğin hepsi bir kimlik arayışında, bunu söyleyincede kızıyorlar ama asilik başka şeydir serserilik hıyarlık başka şeydir. Bir insan ancak zalimce baskı ya da idealine karşı direkt saldırı olduğunda, zorda kaldığında asi olur isyan eder ama boku bokuna sırf metal ve rock dinliyor diye ona buna kızmaları çok abes kaçıyor. Özellikle bu tür insanlar arasında Ã?SS'ye karşı çıkanlar var ama benim YGS ve Lisans Sınavlarına tam 1 senem kalmışken ben Türkiye'de yeterli üniversite kontenjanı olmadığını bilip, parayla okuyan çoğu kişininde adam olmadığının farkındaysam ve ders çalışıyorsam bu adamlar niye çıkıp olmayacak duaya amin diyorlar ben anlamıyorum. Ama söylemek istediğim şu ki bu frp oynamak için hayal gücü gerekli ve bu tür adamlar gerçekte olmayacak yada yapamayacakları şeylere kesin gözüyle bakmalarından dolayı, bir gruba kesin olarak dahil olma isteklerinden dolayı frp'ye akıyor. Ama çoğu frp'yi benimsemiş değil kendi arkadaşları oynuyor diye oynuyor çok sevdiğinden değil.
Sanırım lightflarer'in benden yaptığı alıntı neticesiyle konu bu kadar genişlemiş.Konunun buralara gideceğini bilmediğim yazmış olduğum yazı nedeniyle herkesten özür diliyorum :P
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

Frp ile uzun zamandır ilgileniyorum. Ama hiç metalci falan olmadım.
Image
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Androner wrote:Frp ile uzun zamandır ilgileniyorum. Ama hiç metalci falan olmadım.
hehehe Ben oldum :D
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Aegron Linwelin wrote:
Androner wrote:Frp ile uzun zamandır ilgileniyorum. Ama hiç metalci falan olmadım.
Sen rep mep takılmıyor muydun?
Image
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Alenthas wrote:
Aegron Linwelin wrote:
Sen rep mep takılmıyor muydun?
Eskiden evet... Ama baydı biliyon mu çok fena kus yani :D
Sercan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sercan »

Ben de metal veya rock dinlemem . Genelde R&B dinlerim ve techno şarkılar yaparım , demek ki neymiş metalci olmadan da Frp ci olunabiliomuş :D
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Ã?ünkü yabancı metal ve rock grupları fantastik kurguya ve frpye saygı gösterirler...

O yüzden biz de onları dinleriz, işin özü bu....

Blind Guardian- Bards Song
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Walter wrote:Blind Guardian- Bards Song
İşte en sevdiğim şarkılardan biri..
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Bu arada hazır konusu açılmışken ben de bi reklam vereyim :D Vokal arayanlar bana bi özel mesaj atsın, clear, brutal falan fark etmez. Kayıt da var atarım :P
Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Frpciler ve genel olarak da herkes bence olabildiğince tüm müziklere açık olmalı... Mesela Klasik müziktir, ama Operadaki Hayalet süper bir müziktir bence insanların hayal gücünü harekete geçirme konusunda birebirdir.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

Firble wrote:Frpciler ve genel olarak da herkes bence olabildiğince tüm müziklere açık olmalı... Mesela Klasik müziktir, ama Operadaki Hayalet süper bir müziktir bence insanların hayal gücünü harekete geçirme konusunda birebirdir.
Hans Zimmer'ın film ve oyun müzikleri bayağı güzel onları dinlemek büyük zevk veriyor bana mesela, özellikle call of duty modern warfare 2'nin müzikleri ve batman the dark knight'ın müzikleri süper. Bu arada Rome: Total War'un müzikleride güzel, Jeff van Dyck imzalı onlarda. V for Vendetta'nın müzikleride güzeldi.
Post Reply