FRP ciler niye Rock cı yada MetaLci olmak zorunda..??
-
lightflarer
- Kullanıcı

"o" gençlik demiştim ben, yoksa bizzat her müzik türüne olduğu gibi metalede hayranım sonuçta bir emek ve sanat, hepsi dediğimde o zaten son 4-5 senenin "siyah" gençliği, çok muhabbet geçmiş hepsini okuyamadım şu sıralar konferanslarım var çok giremiyorum pek ama tartışma çok fazla devam bi şekilde yazmak istiyorum çok 
Bakın dediğim gibiymişlightflarer wrote:"o" gençlik demiştim ben, yoksa bizzat her müzik türüne olduğu gibi metalede hayranım sonuçta bir emek ve sanat, hepsi dediğimde o zaten son 4-5 senenin "siyah" gençliği, çok muhabbet geçmiş hepsini okuyamadım şu sıralar konferanslarım var çok giremiyorum pek ama tartışma çok fazla devam bi şekilde yazmak istiyorum çok
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Sanırım lightflarer'in benden yaptığı alıntı neticesiyle konu bu kadar genişlemiş.Konunun buralara gideceğini bilmediğim yazmış olduğum yazı nedeniyle herkesten özür diliyorumlightflarer wrote:ya bir de o metalci gençliğin hepsi bir kimlik arayışında, bunu söyleyincede kızıyorlar ama asilik başka şeydir serserilik hıyarlık başka şeydir. Bir insan ancak zalimce baskı ya da idealine karşı direkt saldırı olduğunda, zorda kaldığında asi olur isyan eder ama boku bokuna sırf metal ve rock dinliyor diye ona buna kızmaları çok abes kaçıyor. Özellikle bu tür insanlar arasında Ã?SS'ye karşı çıkanlar var ama benim YGS ve Lisans Sınavlarına tam 1 senem kalmışken ben Türkiye'de yeterli üniversite kontenjanı olmadığını bilip, parayla okuyan çoğu kişininde adam olmadığının farkındaysam ve ders çalışıyorsam bu adamlar niye çıkıp olmayacak duaya amin diyorlar ben anlamıyorum. Ama söylemek istediğim şu ki bu frp oynamak için hayal gücü gerekli ve bu tür adamlar gerçekte olmayacak yada yapamayacakları şeylere kesin gözüyle bakmalarından dolayı, bir gruba kesin olarak dahil olma isteklerinden dolayı frp'ye akıyor. Ama çoğu frp'yi benimsemiş değil kendi arkadaşları oynuyor diye oynuyor çok sevdiğinden değil.Darktimes wrote:Ã?yle mi oluyormuş ? Benim gördüğüm tipler her müzik türünü dinleyebilecek kapasitede insanlardı diye hatırlıyorum.Ama bir kısmı için doğru olabilir ya da siyah giyinmek böyle bir izleneme sebep oluyordur, en iyisi tabi gidip sormak
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Ã?ünkü yabancı metal ve rock grupları fantastik kurguya ve frpye saygı gösterirler...
O yüzden biz de onları dinleriz, işin özü bu....
Blind Guardian- Bards Song
O yüzden biz de onları dinleriz, işin özü bu....
Blind Guardian- Bards Song
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Frpciler ve genel olarak da herkes bence olabildiğince tüm müziklere açık olmalı... Mesela Klasik müziktir, ama Operadaki Hayalet süper bir müziktir bence insanların hayal gücünü harekete geçirme konusunda birebirdir.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
lightflarer
- Kullanıcı

Hans Zimmer'ın film ve oyun müzikleri bayağı güzel onları dinlemek büyük zevk veriyor bana mesela, özellikle call of duty modern warfare 2'nin müzikleri ve batman the dark knight'ın müzikleri süper. Bu arada Rome: Total War'un müzikleride güzel, Jeff van Dyck imzalı onlarda. V for Vendetta'nın müzikleride güzeldi.Firble wrote:Frpciler ve genel olarak da herkes bence olabildiğince tüm müziklere açık olmalı... Mesela Klasik müziktir, ama Operadaki Hayalet süper bir müziktir bence insanların hayal gücünü harekete geçirme konusunda birebirdir.