Büyücülerin birden fazla büyü okulunda gelişecek kadar karakter puanına sahip olduklarında elde edebilecekleri güçleri oldukça fazla. Ã?ünkü bu sayede her büyü arasında beklemez zorununda kalmayacaklar.
Druid büyüsü olan "call lightning" ile bir combo var. 5. seviye bir büyücü bunu 5. seviyeden yapacak olursa 5 defa 3d6 durma hakkını elde eder. Büyü 5 dakika sürdüğünden her 4 dakikada bir büyüyü bir daha yapsa sürekli olarak 3d6 vuran oldukça güçlü bir karakter olabilir. Hatta 5 round sonrasında kullanım zorluğu geçtiğinden diğer büyüleri de yapabilir hale gelebilir. Mesela ilk olarak 5. seviye bir fireball ile başlayıp ardından arta kalan ayaktakileri bu büyü ile indirerek güçlü grupların dahi korkulu rüyası olabilir.
Sanırım bir okuldan bir büyü etkin iken aynı okuldan başka bir büyünün yapılamaması gibi bir düzenleme getirmem gerekecek. Ancak buda oldukça kısıtlayabilir sizi. Sizden bir çözüm alabilir miyim?
Bunun yanında başka bir combo da savaşçılar için. Çok marifet gereksinimi olan marifetler bu sistem ile kolaylıkla alınabilir. Savaşçıların ulaşması uzun seviyelerini alan muazzam marifetler var. Mesela bir wirlvind attack düşük seviyelerde alınabilir. Bu ayede bir two handed weapon ile etrafınızdaki herkesi biçmeye başlayabilirsiniz. Ancak buna önlem almayı düşünmüyorum şu anda. Bence güzelleştiriyor oyunu.
Saconun bahsettiği skileri serbest bırakmak, bir yerde güzel olabilir. Ancak skillerin ileri düzey kulllnımları çok tehlikeli. Mesela Diplomasi ile herkesi kendinize arkada, yandaş ve hatta fanatik edebiliyorsunuz. Belki karakter seviyesinin 2 katı olabilir skiller gibi bir şey koyulabilir.
Bakalım sizin karşınıza çıkacak olan yaratıklar nasıl olacak. Unutmayın ben de karakter yaratma ve sistem açıkları bulma konusunda hiçte fena değilim.

Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka