ISLANDA ..... MACERA!!

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Murwinduck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murwinduck »

Meurich kaddim in eline hafifçe vurur."Dur bir bakalım, hemen atlama. Kayısılardan birini eline alır, inceler ve koklar
perception
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Murwinduck wrote:Meurich kaddim in eline hafifçe vurur."Dur bir bakalım, hemen atlama. Kayısılardan birini eline alır, inceler ve koklar
perception

Bildiğin kayısı kurusu işte; hemde gayet lezzetli kokuyor.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Manyak mısın abi ya, ben ormanda hep bu kayısıları yiyerek büyüdüm."

Ama şüphelenmiştir.Biraz da kendisi inceler kayısıları.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:"Manyak mısın abi ya, ben ormanda hep bu kayısıları yiyerek büyüdüm."
Ama şüphelenmiştir.Biraz da kendisi inceler kayısıları.
şüphelenecek bi durum yok.

.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

"Bence çok masum gözüküyorlar."

Banhsee bir tane kayısı alarak ağzına attı ve zevkle çiğneyerek yuttu.

"Saçmalamayın, kayısılarda bir şey yok."
Image
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

"Ya vali göndermiş sonuçta. İyi birine benziyordu, sanmıyorum ki kötü kayısı göndersin"diyerek bir kayısı azına attı.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Kaddim sırıttı.

"Evet, beni de deli ediyorsunuz."

Kayısıları, hatta arkadaşının kayısılarını da keyifle attı ağzına.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Grup üyeleri validen hediye gelen kayısıları bir güzel mideye indirdiler. Biraz sohbet muhabbet derken Fisnot maçı zamanı gelir. Bir görevli hana gelerek ekibi fisnotun yapılacağı plaja götürür. Saha hazırlanmış, seyirciler kıyıda, rakip oyuncular da sığlık suda yerini almıştır.

Fisnot:
Oyunun amacı; sığ su bir sahada (difficult terrain) sümük balığını yakalayarak rakip kaleye taşımaktır! 2 gol atan oyunu kazanır.
Silah ve zırh kullanılmaz. Rakibe vurmak, zarar verecek power kullanmak kesinlikle yasaktır! Sadece “grab” yapabilirsiniz ve tuttuğunuz kişiyi itip çekebilir, sürükleyebilir ya da hareketsiz tutmaya çalışabilirsiniz. (büyü, power, vs kullanmak yasak değil ama rakibe fiziksel zarar vermemek şartıyla)
Balığın Reflex defansı:12’dir. Oyuncu başarılı bir “Grab” ile balığı yakalayabilir. Ancak yakaladıktan sonra çırpınan balığı tutmaya devam etmek için bir de DC:12 başarılı “Acrobatics check” yapması lazımdır.
Elinde balık olan kişi, rakiplerine “combat advantage” verir.
Başkasının elinden balığı kapmak için rakibin reflex defansına karşı grab yapılır. Başarılı bir grab rakibin elinden balığı düşürtür ama eğer +3 farkla başarılı bir grab yapabilirsen rakibin elindeki balığı kapmışsın demektir! Tabii balığı her kapan kişi sümüklü ve çırpınan, panik halindeki balığı elinden kaçırmamak için DC:12 “Acrobatics check”i başarmalıdır. Balık her yere (suya) düşüşünde, 3 kare tamamen tesadüfi yönlere kaçar. Bu sırada oyuncuların bulunduğu karelere de girebilir. Balık ya da elinde balık olan bir rakip yanınızdan geçerken normal Opportinity Attack kuralları geçerlidir.(ama vurarak değil grab yaparak)
Balığı (2+Str modifieriniz) kadar uzağa fırlatabilirsiniz. Pas attığınızda aynı tutma kuralları geçerli; önce grap ardından acrobatics check.
Gol atmak için balığı rakibin kalesi olarak işaretlenmiş 3 kareden birine ulaştırmalısınız.

Grup da sahada yerlerini alır. Tabii ağır zırhlar filan saha kenarına bırakıldı. Artık iki kasaba arasındaki fisnot onur mücadelesi başlamak üzeredir. Ancak bütün grubun karnı ağrımaya başlamıştır ve bağırsaklarından kötü kötü gurultular, zorultular gelmektedir. Hiç de hoş bir his değildi. (maç boyunca hepiniz zarlarınıza -2 ceza alacaksınız)

Initiative:
Meurich(19):21
.............
Hiposlu oyuncular(14):17
.............
Kalazhad(17):16
Jones(16):14
Kaddim(16):14
.............
Balık(10):12
............
Banshee(7):10
Orbis(4):4

Not: “difficult terrain” bildiğiniz gibi zor hareket edilen arazi demektir ve 1 kare ilerlemek için 2 karelik hareketinizi harcamak zorundasınız.

Image

.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Kalazhad bir kaç adım sola gidip topu karşı takım alırsa durdurmak için hazır pozisyona geçecektir (x7 y9).
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Kaddim gülümsedi.Neler yapabileceğini biliyordu.Su ortamı, onun ortamıydı zaten.

"Haydi bebeğim."

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Fisnot Maçı:
Hakemlerin düdük sesiyle maç başladı. Meurich atik davranır ve ilk hareketi yapar. (x7/y8 )’e giderek balığı tutmaya çalışır.
StrvsRef attack(9):8 başarısız
Ancak tutamamıştı balığı.

..................................
Hiposlu Oyuncular:

Numara1:
(x6/y10)’a geçerek balığı tutmaya çalışır.
StrvsRef attack(11):14 başarılı
DC:12 Acrobatics(19):22 başarılı
“Tuttum, tuttum onu!” diye bağırır çırpınan balığı zaptederken.

Numara2:
(x6/y9)’a geçerek Meurich’e grapple yapmaya kalkar.
StrvsRef attack(15):17 başarılı
Rakip oyuncu Meurich’i yakaladı ve hareketsiz bıraktı. (immobilized)

Numara3:
(x7/y9)’a geçer.

Numara4:
(x5/y8 )’e, Jones’in dibine kadar gelir. (2 adet move action)

Numara5:
3 kare ilerleyerek (x8/y10)’a gelir. Ellerini açmış, yanına gelen o9lursa tutmak üzere hazırlanmış. (Ready action)

Numara6:
3 kare yana geçerek, yanına gelen olursa tutmak üzere hazırlanır. (Ready action)

Kalazhad: ??

Image

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

y-7,x-3 e ilerler ve büyü gücünü kullanarak hayali bir el yaratır, büyülü eli balığı yakalaması için numara 1'e doğru yönlendirir.Mage Hand
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Kaddim Kai, su üzerinde gücünün tadına hemen varmak istiyordu. Fakat biraz beklemeliydi.Sonra kullanacaktı o güçlerini.şimdi, X8-Y8'e kadar bütün gücüyle koştu (Move Action - Run)

Ardından oradaki adamın üstünden atlamaya çalıştı (Athletics Check)

Yanlış bilmiyorsam koştuğum için biraz artı almam lazım :D

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

"Sol kanadı tutun!" dedi Kalazhad. Yanına gidip (2 move action) takım arkadaşını tutan adamı tutacaktır (grab) (Numara 3).
Image
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Jones, yanına gelen numara4'e grap hareketi yapar.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Post Reply