ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN
Komutanın yüzünde büyük bir gülümseme oluştu 'Genç kızın' lafları karşısında. Donuk yüzüne gülümseme korkunç bir ifade katıyordu.
- Egon müthiş... Kendini o kadar beğenmişsin ki korkunu egonla kapatıyorsun. Ama seni sevdim Vampir efendimin emirlerini uyguladığın sürece yanındayım ama 'Saygı' kavramını kaybettiğinde tozlar tozlara küller küllere...
Yavaşça geriye çekilen komutan sadece gülüyordu. Kızın müthiş egosunun altındaki korkuya ve ahmakça bulduğu aşırı cesaretine...
- Egon müthiş... Kendini o kadar beğenmişsin ki korkunu egonla kapatıyorsun. Ama seni sevdim Vampir efendimin emirlerini uyguladığın sürece yanındayım ama 'Saygı' kavramını kaybettiğinde tozlar tozlara küller küllere...
Yavaşça geriye çekilen komutan sadece gülüyordu. Kızın müthiş egosunun altındaki korkuya ve ahmakça bulduğu aşırı cesaretine...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Yerde yatan beden hareketlendi tekrar kedni gücünü toplayan bir varlık gibi yavaş ve emin hareketlerle ayağa kalktı üstündeki elbisenin parçalandığını anladıktan sonra bir yerlerde düşürmüş olacağı çantasını kısık gözlerle aradı.
Bir ara Lord Orenin arkasında çantayı fark etti,zorlanarakta olsa çantaya elini uzatıp onu avuçlarının içine doğru çekebildi.İçinden çıkarrtığı cüppeyi giymek üzre çıkartıp yanına yüksağa doğru bir yere koydu.Bir şeyler mırıldandı.Bu sözler bir tek Lord Orenin kulağında bir fısıltı gibi duyuldu.Başının üstünde bir küçük siyah bulut oluştu Dragonflyın hiç kimsdene utanmadan tüm doğası ile çıplak vücudunu bu buluttan inen su ile yıkadı yıkadı ve bütün pisliklerinden arındı.Lakin dikkat edilecek bir şeyler vardı bu olayda su ve kirler daha yere değmeden yok oluyorlardı...
Dragonfly işini bitirdi ona bakan şaşkın gözleri anlamadan -ki çıplaklık çok doğal bir şeydi- cüppesini giydi.
Etekleri alev desenli ,olan bu cüppe kaosun yarattığı karanlıktan daha da siyahtı.Ã?antasına eğildiğinde yerde parlayan kolyeyi fark etti ve gülümsedi onu yerden alıp Lord Orene doğru yürüdü.
Bir anda yerdeki cesedi ve ortamdaki gerginliği fark etti ve durakladı.
Lord Oren yerde yatan bu kan içici nasıl??? Aklında bir şeyler canlandı ama tam açık değildi.
Kara Loncanın Vampir Lordu Zent 'in cesedi yerde boğazı parçalanmış yatıyordu...
Bakışlarındaki anlamsızlık düşünceleri yerine gelinceye kadar değişmedi,tek bir kelime ile burada olanlar için kusurumu affedin Kaosun Lord ' u Oren Dautry...
Ve kolyeyi boynuna taktı....
Bir ara Lord Orenin arkasında çantayı fark etti,zorlanarakta olsa çantaya elini uzatıp onu avuçlarının içine doğru çekebildi.İçinden çıkarrtığı cüppeyi giymek üzre çıkartıp yanına yüksağa doğru bir yere koydu.Bir şeyler mırıldandı.Bu sözler bir tek Lord Orenin kulağında bir fısıltı gibi duyuldu.Başının üstünde bir küçük siyah bulut oluştu Dragonflyın hiç kimsdene utanmadan tüm doğası ile çıplak vücudunu bu buluttan inen su ile yıkadı yıkadı ve bütün pisliklerinden arındı.Lakin dikkat edilecek bir şeyler vardı bu olayda su ve kirler daha yere değmeden yok oluyorlardı...
Dragonfly işini bitirdi ona bakan şaşkın gözleri anlamadan -ki çıplaklık çok doğal bir şeydi- cüppesini giydi.
Etekleri alev desenli ,olan bu cüppe kaosun yarattığı karanlıktan daha da siyahtı.Ã?antasına eğildiğinde yerde parlayan kolyeyi fark etti ve gülümsedi onu yerden alıp Lord Orene doğru yürüdü.
Bir anda yerdeki cesedi ve ortamdaki gerginliği fark etti ve durakladı.
Lord Oren yerde yatan bu kan içici nasıl??? Aklında bir şeyler canlandı ama tam açık değildi.
Kara Loncanın Vampir Lordu Zent 'in cesedi yerde boğazı parçalanmış yatıyordu...
Bakışlarındaki anlamsızlık düşünceleri yerine gelinceye kadar değişmedi,tek bir kelime ile burada olanlar için kusurumu affedin Kaosun Lord ' u Oren Dautry...
Ve kolyeyi boynuna taktı....
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

.....HERKESİN BİRBİRİNE BELLİ BİR SAYGI DUYMASI DIşINDA..........
Emir komuta zinciri..
------------------------------LORD OREN
------------------------------------------------------------------
I ---------------------------------------------------------------I
BUROCK ----------------------------------------------------UNHOLY(BAşRAHİP) .............................................................(KOMUTAN)
1.KAOSUN RAHİBİ(DRAGONFLY)-----------------------1.KAOS şOVALYESİ
2.SAVAşIN RAHİBİ --------------------------------------2.SAVAş şOVALYESİ
3.Ã?LÃ?MÃ?N RAHİBİ ---------------------------------------3.Ã?LÃ?M şOVALYESİ
BU KİşİLERİN ALTINDA DA RAHİPLER VE SAVAşCILAR OLACAKTIR...
HOCALIK YAPACAK KİşİLER BU SIFATLARDAN BİRİNE SAHİP OLMALIDIR..
Emir komuta zinciri..
------------------------------LORD OREN
------------------------------------------------------------------
I ---------------------------------------------------------------I
BUROCK ----------------------------------------------------UNHOLY(BAşRAHİP) .............................................................(KOMUTAN)
1.KAOSUN RAHİBİ(DRAGONFLY)-----------------------1.KAOS şOVALYESİ
2.SAVAşIN RAHİBİ --------------------------------------2.SAVAş şOVALYESİ
3.Ã?LÃ?MÃ?N RAHİBİ ---------------------------------------3.Ã?LÃ?M şOVALYESİ
BU KİşİLERİN ALTINDA DA RAHİPLER VE SAVAşCILAR OLACAKTIR...
HOCALIK YAPACAK KİşİLER BU SIFATLARDAN BİRİNE SAHİP OLMALIDIR..
Last edited by Oren_Dautry on Mon May 31, 2004 5:58 pm, edited 1 time in total.
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
theodorus" cok yakında size layık birisi olacagım. cok yakında sizin en guvenilir en kudretli ve en hırslı en bilge buyucunuz olacagıma söz veriorum lordum. ben kucuklugumdem beri buyuye tapar ve sadece buyuye önem werirdim.buyu benim herseyimdi. ve simdi buyuye tapmamın bir nedeni daha ortaya cıktı. SİZZZZ lordum. buraya girdigim andan itibaren kendimi daha guclu ve cevik hiissettim ve bu guc daha da artıcak.
."dedi ve sessizse sırıttı. "ama simdi lordum dinlenmem gerekiyor lutfen beni affedin." dedi ve lordunun gidebilirsin demesini bekledi.
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Üstüne giydiği cüppenin renkleri daha da belirginleşti.
Alev kırmızısı,Toprak kahvesi,Su mavisi ve havanın mavisi ile karışık desenler ortaya çıkmaya başladı...
Başlığını kapattı ve yüzü simsiyah oldu,gözleri hala buz kadar beyaz ve soğuk bakıyordu...
Sesindeki gençliğin verdiği tazelik ile yerde yatana bakarak bir zamanlar sen babamı öldürmüştün şimid ise ben seni öldürdüm,beklediğimden farklı oldu ama yinede amacıma ulaştım...
Tekrar başını kaldırarak Lyssana bakar,şimid tekrar söylermisin saldırgan köpek sözünü...
Bir anda içinde bir şeyler hisseti merakla onun olduğu tarafa baktı ve başrahibi gördü,sizi göremedim Başrahip özürümü kabul edin.
Alev kırmızısı,Toprak kahvesi,Su mavisi ve havanın mavisi ile karışık desenler ortaya çıkmaya başladı...
Başlığını kapattı ve yüzü simsiyah oldu,gözleri hala buz kadar beyaz ve soğuk bakıyordu...
Sesindeki gençliğin verdiği tazelik ile yerde yatana bakarak bir zamanlar sen babamı öldürmüştün şimid ise ben seni öldürdüm,beklediğimden farklı oldu ama yinede amacıma ulaştım...
Tekrar başını kaldırarak Lyssana bakar,şimid tekrar söylermisin saldırgan köpek sözünü...
Bir anda içinde bir şeyler hisseti merakla onun olduğu tarafa baktı ve başrahibi gördü,sizi göremedim Başrahip özürümü kabul edin.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
o sırada palisdanı karşılamakta olan başrahip, dragonflyı da görecek şekilde duruşunu değiştirdi. dragonflyı da başıylahafifçe selamladıktan sonra eliyle tapınağın içini işaret etti...
"Evet saygıdeğer palisdan ve doğanın oğlu dragonfly... bu kanlı günde sizin için ne yapabilirim?"
"Evet saygıdeğer palisdan ve doğanın oğlu dragonfly... bu kanlı günde sizin için ne yapabilirim?"
War, war never changes...
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

lord oren emir komuta zincirini acıkladıktan sonra lord oren'e döndü
bu zincirdeki yerim ne olursa olsun size en iyi sekilde hizmet edecegim lordum dedi ölüm sovalyesi...ve ekledi: ölülerin bile dinlenmeye ihtiyacı vardır lordum...eger bana verecek göreviniz yoksa huzurunuzdan çekilmek ve tapınakta dinlenmeye çekilmek istiyorum...
bu zincirdeki yerim ne olursa olsun size en iyi sekilde hizmet edecegim lordum dedi ölüm sovalyesi...ve ekledi: ölülerin bile dinlenmeye ihtiyacı vardır lordum...eger bana verecek göreviniz yoksa huzurunuzdan çekilmek ve tapınakta dinlenmeye çekilmek istiyorum...
Caradoc The DeathKnight
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Cüce Gorath içeriye girdi ve bir köşeye çekilerek neler olduğunu izlemeye başladı. Tapınak ona çok büyük huzur veriyordu. İçindeki öldürme isteyini bile yok ediyordu burası. Lorduna bir dua okudu ve tapınakta bir köşeye çekildi.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
ertesi günün sabahı theodorus tapınagın verdigi huzurla uyandı. yılladır cok sewdigi babasının öldürülmeden önce ona verdigi son miras olan ates kırmızısı cüppesini buyuk bi hızla giydi.sesizce"uzun bir gun daha baslıyor. yapıcagım bircok isim war daha ilk günden lord oren i üzmemek gerek."dedi ve kapıdan hızlıca cıktı.
rp dışı : Tapınağın hiyerarşisini öğrendiğime sevindim. Bu arada tapıanktaki yerim le ilgili bir açıklamada bulunmak istiyorum. Tapıankla ilgili herhangi bir görevim, yani hiyerarşide herhangi bir mertebem yok. Ben sadece Lordum Oren'e saygı duyan ve bu tapıanakta da bir büyü labaratuvarı bulunan bir lich im...
Tüm tapıank halkına bildiririm...
Tüm tapıank halkına bildiririm...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k