10 kasabaya giden yol üzerinde

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Kullandığı büyü Alfred'i tatmin etmişti ama ejderhanın cevapları tatmin etmemişti. Yalan söylemiyordu. Buna yürekten inanıyordu fakat doğruyuda söylemiyordu. Aklından, kitabı neden Vilthasa vermediğini söyledi. Ama cidden öylemiydi. Alfred o anda geçmişi hatırlamaya çalıştı. '' Hırsızlar demişti fakat ne için kullanmıştı bu kelimeyi. Vilthas kitabı aldığı için mi? Yoksa yumurtaları aldığımız için mi? Alfred bu düşüncelerden sıyrıldı ve vampirle ilgli olan konuya geldi. Ejderha vampiri öldürse ben sorduğumda büyük bir övgü ile bundan söz ederdi. Nede olsa bir yaratık hergün vampir öldürmez. Vampirle direk savaştıklarını görmüştü. Yani vampir ondan korkmuyordu. İçeri girdiğimde vampir daha avantajlı gibi görünüyordu. Ã?yle olsa ben bu kırmızı ejderha ile konuşuyor olamazdım. Ben içeri girdiğimde savaştan başka şeylerde olmuş olmalı.

'' Ejder son soruma neden cevap vermedin. Ã?vünmekten mi çekiniyorsun yoksa elinden kaçırdığın için mi bu soruma bu kadar sinirlendin? Biliyorum sizler zeki yaratıklarsınız ve sende biliyor olmalısın ki bizlerde şüpheci varlıklarız.''

Sözlerini bitirdikten sonra kitabı almaya niyetlendi ama ejderin cevabın beklemeliydi.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Calin yere yatırdığı hasmının yanına yaklaştı.Saçlarını geriye doğru attı , alnından terler akıyor , vücudu sıcaktan ve savaştan sırılsıklam olmuştu.Uzunkılıcıyla kaybetmiş elfe yaklaştı.Saçları yüzünü kapatmış , yerde yatıyordu.

Kılıcını yere sapladı.Kılıçtan destek alarak yere eğildi ve elfin saçlarını yüzünden çekti.Bir hayat belirtisi bulmak için nabzını yokladı , normaldi.Nefesde alıyordu.Durumu ne kadar kötü diye göz kapaklarını yavaşca başparmağıyla kaldırdı.

O anda elf geriye sendeledi.Gözler kıpkırmızıydı.Kan kırmızısı!Böylesine birşeyi hiç görmemişti hayatında.Hele ki bir ırkdaşında.Bu ters birşeydi , dengesi olmayan birşey.

Calin tekrar öne atıldı ve uzunkılıcını kavradı."Denge için , kardeşim" diye fısıldadı ırkdaşının kulağına.Hızlı ve acısız bir ölüm olacaktı.Zaten baygındı.Acı çektirmeyecek , acılarına son verecekti elfin.Uzun kılıcını kavradı , ayağa doğruldu.İki eliyle uç kısmı dik bir şekilde aşağı gelecek biçimde sertçe kavradı kılıcını.Gözleriyle havaya bakıyordu.Kılıcıyla kalbine hedef almıştı.Son bir darbe yaptı...Sert ve hızlı bir darbe.

Sonra kılıcını çekti ve boş boş bakan gözleri kapattı.

"Rahat bir uykuya , kardeşim.Umarım bir dahaki sefere doğru bir yolda ilerlersin.İyilik seni bulsun...Umarım...."dedi ve arkasını dönerek atının olduğu yere doğru yavaş yavaş adımlarını atmaya başladı.
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

şovalye adamların ellerini arkalarından sıkıca bağladı ve ipi de kendisini izleyen adama uzaktı. Sertçe ağır demir botundan bir bıçak çekti ve keskin tarafından tutarak adama verdi.
"Gözlerini sakın bu adamlardan ayırma... Ellerini o kadar sıkı bağladım ki on dakikada bir bileklerinin biraz gevşetilmesi gerekiyor. şu yeni gelenlerle ilgilendikten sonra geri döneceğim... Artık korkmana gerek yok kardeşim, sadece adamların kaçmadığından emin ol..."

"Adalet ve aydınlığı savunan... Savaş ve ölüm dağıtan... Bu yaraları iyileştirki atalarımın yanına gitmeden önce senin için kılıcımı bir kez daha savurayım..." *Cure moderate wounds*
Cervantes yaklaşan atlıların kötü bir amacı olup olmadığını anlamak için yoğunlaştı. *Detect Evil at will*
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

'' Hmmm fark edebileceğini tahmin etmiştim. Kitabı tabiki alıcam ama aklımda takılan bir çok soru var. Vampir.... Anladığım kadarıyla vampiri öldürmemişsin, elinden de kaçıramamışsın, karşımda olduğuna göre o da seni yenememiş..''

Kitabı almak için iyice yanına yaklaştı. Kitap tüm kutsallığı ile karşısındaydı. Kitabı almak için ellerini uzattı. Kitabı almasını sğlayan ölüm korkusu değildi. Eğer Vilthas o kitabı almak istemişse ona vermesi en doğrusu olurdu. Ama ejderhada bir gariplik vardı. Neden bir hediye vemek için bu kadar ısrar etsin ki... Aklına parlak bir fikir geldi. Kitabı alıp bir yere saklıyabilirdi. Sonra sakladığı yerden geri alırdı. İlk geldiğinde çok da iyi bir fikirdi.

Uzaklardn bir atın dörtnala geldiğini gördü. Bu kendi atıydı. Elf ve cüce Loganın yanına gitmiş olmalıydı. Neden atı tek göndermişlerdi? diye düşündü.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Reltar atına atladı.Squan ın silahlarını gölge ateşine yerleştirdi.
Ardından squan ın atınıda alarak yola çıktı.İlk başta squan ı kendi tapınağına götürecekti.Eline haritayı alarak baktı.Daha sonra haritayı kaldırdı.İçinden bir ses kendi kendine doğru yolu bulacağını söylüyordu.Belki squan ın ruhu yardım ediyordu...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Harbormm Vilthas'ın büyüyle yarattığı rahatsız edici atının üzerinde yerde duran 3 ölü cesedi gördüğünde dehşete kapıldı.Yer tamamen kana bulanmıştı..
İğrenç ölüm kokusu güçlü savaşçının burnunun direğini koparmıştı adeta..

''Yakında bir tehlike olabilir'' diye görüşünü bildirdi dwarf Vilthas' a..
Bu pis kokuya daha fazla dayanamayacaktı.Harbormm tiksintiyle burnunu kıvırdı ve gözlerini kıstı..
Yerde yatan cesetlere atının üzerinden son bir bakış attı ve yola devam etti..
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Ejderhanın yaptığına içinden güldü. Alfredi korkutmak istiyordu ama Alfred ölüm tanrısının rahibiydi. Yüzüne sanki biraz önce burada bir elev dalgası olmamış herşey normalmiş şeklini verdi.

'' Güzel bir gösteriydi ejderha ama böyle gösterileri izlemek için fazla zamanım yok '' Atının geri kaçtığını görünce Ejderhaya içinden bir lanet okudu. Atının gittiği yere doğru elini tuttu. '' Bak zaten atım da geri gitti kitabı ver de sen kendi yoluna git ben kendi yoluma anlaştık mı?''

Sürüklendiği noktadan ejderhaya yaklaştı kitabı almak için ellerini uzattı. Aklında kitabı aldıktan sonra koşarak atına yetişmek vardı.

ejderden korkmama sebebin benim rahibim olman değil, tapınak şovalyesi olmasn... OREN
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Eldarin wrote:Arkaine in te eli arkasına asıldı fullblade ini tek bir hızlı hareketle çıkardı göğsüne yakın bir yerde hazır konumda bekletti.ardından yağmalanmış vaziyette olan kervana göz gezdirdi.

"Burada neler olmuş sir?açıklar mısınız?"

Miğferinin arkasından göze çarpan pos bıyıkları titredi.Cervantes i şüpheyle izliyordu...
Cervantes adamların amacının kötü olmadığını sezmişti.
"Ben Oren şovalyesi Cervantes, sayın Hymnhand..."
nazikçe bir reverans yaptı kendi kanıyla yıkanmış olan beyaz ve kırmızı saçları rüzgarla okşanırken.

"Bu kervan ortadan yok olmuş bir kasabanın perişan haldeki insanlarına yardım olarak, Dragonfire tapınağı tarafından gönderilmişti. Fakat yolda saldırıya uğradı..."

Bu sırada Cervantes adamı eliyle nazikçe yönlendirerek düşmüş kılıçdaşlarının olduğu yere doğru yöneldi...

"Ben son anda kervana yetişebildim ve büyük bir kısmının kurtarılmasına yardım edebildim. Bugün bir çok kardeşimiz kasabalılara bu yardımı ulaştırabilmek için eşkiyalarla ve karanlığın hizmetkarlarıyla savaşarak hayatlarını verdiler... Ruhları cennette huzur bulsun... Amin..."

Cervantes bu sırada ileride garip kırmızı gözlü elf savaşçıyı yakalamasını rica ettiği elfi ve düşmüş kılıçdaşlarının üzerine eğilmiş olan başka bir zırhlı adamı gördü. Adamın savaşçı olduğu açıktı; fakat bir ceset soyguncusu muydu? Ölülere bu nasıl bir saygısızlıktı?

Adam on kasabaya yardım eden Dragonfire şovalyesini atına koymuş götürüyordu... Ã?fkeyle bağırdı adamın arkasından: "Hey sen! Savaşçı! Ne yapıyorsun şovalyelerin cesetlerine! Açıkla kendini!"
Hızlı adımlarla adama doğru ilerledi...

( 3 Roundda cesedi alıp ata koyup ortadan kaybolamadığını varsaydım squanın. Hatam varsa mesajımı düzeltin lütfen... )
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Calin savaşın ve sıcağın verdiği yorgunlukla atına atladı ve biraz yığıldı atına. Yaraları vardı ve en yakın zamanda iyileştirmesi gerekiyordu.Tapınağamı gitseydi?Ancak yolu bilmiyordu.İzleri takip etse , yaralarından hastalık kapabilir , yada aç kalabilirdi.Kendi tapınağını bilen kim olabilirdiki?Yüce Oren'in tapınağını.

At üstünde düşünürken aklına şövalye geldi.Oradan birisine bağırıyordu.Bu adam onu öldürmemişti.Duruma bakılırsa yağmacıların bir kısmını öldürmüştü.Ona doğru atını yavaş ritmlerle yaklaştırmaya başladı.

"Hey şövalye , Oren'in tapınağının yolu nerde oluyor?" diye bağırdı.
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Cevap gelmeden önce kafasına dank etti.Bir görevi vardı , kervanı 10 kasabaya ulaştırmak.Kendisinden önce görevi düşünmeliydi.

Kervana bir bakış attı.Harap biçimdeydi , mallar dağılmış , kervan paramparça edilmişti.Fakat sağlam kısımları ve işe yarar malların bir kısmı duruyordu.En azından bunların ulaştırılmasını sağlamalıydı.Hayatı , bu görevden daha önemliydi.Ã?ünkü bu malları bekleyen nice aç , sefil ve muhtaç insan olabilirdi.Son bir güçle atını mahmuzladı ve kervana doğru sürmeye başladı...
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Locked