Eldarin wrote:Morien in Pazarlığı...
Minotaur sertçe Morien i süzmekteydi,yavaş zekasını sinirli ruh haliyle örtmeye çalışıyordu.
kol eklemlerinin birleştiği yerde iri damarları dışarıdan rahatça görülebiliyordu.patlarcasına kan pompalanıyordu kollarına,sıradan birisi için dehşet verici bir sahneydi bu!
Morien ise dev yaratığı ikna etmerye uğraşmaktaydı.bu Kaos yaratığının kendisine sağlayacağı yardım hatrı sayılır olacaktı...
Minotaur un kızıl gözleri hırsla karşısındakini izliyordu.
"Yardım ha!!!Gergh yardım etmeyi sevmez fazla!ama seçilmiş olmakta istiyorum,güçlü bir baltam olsun ve sonsuz insan yığını karşımda,hepsini kesip biçeyim.nıahahahhahaah!!!"
Minotaur bir süre gülüşüne ara vermedi .sonra devam etti.
"sana nasıl yardım edeceğim kişi.bana iyilik dolu şeyler vaadetme sakın.o zaman seni de..."
ayağının altını gösterdi.Dev toynaklar havaya kalktı,sertçe yere indi.demin öldürdüğü ayağının hemen yanındaki bir barbarın çenesine indiriverdi!morien kemik sesini duymuştu.barbarın çene kemiğinin -hatta daha fazlasının- kırıldığını farketti.Minotaur yeniden sırıttı,Morien e bakmaktaydı...
Morien gülümsemeye karşılık verdi sinsi bir sırıtışla ve ardından ezilen kemiklerin melodik sesini sindirerek dinledi...
"Öldürmeyi seviyosun demek, ben de zaten senden öldürmeni isteyecektim..acımadan dinlemeden düşünmeden öldürmeni..birsürü insan birkaç da şovalye. kibirli aptal kendilerini soylu zanneden işeyaramaz şovalyeler...
ileride bir kervan var, orda biraz katliyam yapmanı istiyorum..serbestce öldürebilirsin.. eminim hoşuna gidecektir.."