ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN
sir gawainin de yemininden sonra, başrahip burock, önce NOOB'un, sonra da sir gawainin ellerinde birer kesik açarak kanlarını, sunağın üzerine damlattı. daha sonra aceleyle tapınağın yeni savaşçılarının taze yaralarını iyileştirdi ve ayini sonlandırdı:
"Artık tapınağımızın savaşçılarısınız. burayı eviniz ve yurdunuz belleyin. şimdi, izninizle..."
tapınağa yeni katılan başka bir kişi, bir "genç kız" hissetmişti ve daha da ilginci, tanrısının bizzat tapınağa teşrif ettiğini hissetmişti... derhal onların bulunduğu yere doğru yollandı. Tanrısını o kızla sohbet ederken buldu.
"bu en kutsal mekanınıza hoşgeldiniz lordum."
saygıyla bir selam verdikten sonra gözlerini genç kıza çevirdi.
"Artık tapınağımızın savaşçılarısınız. burayı eviniz ve yurdunuz belleyin. şimdi, izninizle..."
tapınağa yeni katılan başka bir kişi, bir "genç kız" hissetmişti ve daha da ilginci, tanrısının bizzat tapınağa teşrif ettiğini hissetmişti... derhal onların bulunduğu yere doğru yollandı. Tanrısını o kızla sohbet ederken buldu.
"bu en kutsal mekanınıza hoşgeldiniz lordum."
saygıyla bir selam verdikten sonra gözlerini genç kıza çevirdi.
War, war never changes...
Elf kulakları sanki dışarıda bir şeyler olduğunu duymuştu,"sir gawain sanki dışarıda bir şeyler oluyor beni takip et" deyip rahiple geldikleri yoldan geri gitti, ileride lordunun silüetini görüyordu yanında da kara bir şahıs vardı lordumun burda bulunmasını sağlayan bu şahsiyet kim diye merak etti aynı zamanda o kişiden gelebilecek tehlikeye karşı okunu ve yanını hazır tuttu. Ormanda öğrendiği kötülüğü kovma dualarını okumaya başladı!! yavaş yavaş oraya doğru ilerledi!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
lorduna ve aralarına yeni katılmak üzere olan vampire kilitlenip kalmıştı. olanlara bir anlam veremiyordu. çocukluğundan beri şehri camelot'un ozanları vampir hikayeleri anlatırlardı ama onlara hiç inanmamış, bu hikayeleri çok saçma ve komik bulmuştu. açıkçası biraz da ürpermişti. ilk defa yanılıyordu. vampirdi işte bu! apaçık ve gerçekti. dalmış gitmişken elf arkadaşı noob'un okunu yayını hazırlamış bir şekilde lorda ve vampire doğru ilerlediğini gördü. hemen elfi uzun saçlarından tutup geriye çekti. noob hayretle ona baktı.
"bazen boyundan büyük işlere karışıyordun elf! bence lordunun işlerine daha az karışmalısın. oren dautry, lordumuz kendini vampir de olsa bir kızdan koruyacak güçtedir. merak etme."
"bazen boyundan büyük işlere karışıyordun elf! bence lordunun işlerine daha az karışmalısın. oren dautry, lordumuz kendini vampir de olsa bir kızdan koruyacak güçtedir. merak etme."
Domine, serva animos nostros...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

[quote="Lyssa_von_Zarovich"]
Ben Kaosun, savaşın ve Ã?LÃ?MÃ?N Lorduyum.....
bulunduğun tapınak ise bu kavramların tapınağı...[/quote]
"ahaha, burada bu kavramlar için tapınaklara yada senin gibi yol gösterenlerimi ihtiyaç var,lord oren. ilginç, o zaman burdaki insanlar çok aciz."
"emin ol ki saydığın kavramlardan özellikle ölümü bu dünyaya inanmayacağın kadar çok, ve çabuk yayabilirim."
"ölüm için bir tapınak ha, benim zaten içimde ölümün bir tapınağı var lord oren. ve en büyük müridide ben kendimim."
"ha unutmadan kuzenimi de fazla hafife alma , göründüğünden daha tehlikelidir."
*bunları son derece gururlu bir edayla söyleyen "genç kız" sürekli varlıktan gelen güç ve karanlık duygusu bastırmaya çalıştı. yüzyıllarca süren yaşamı boyunca hiç bir yerde kendini bu kadar huzursuz hissetmemiş ve kendine güveni bu kadar azalmamıştı. ama bunu karşısındaki asla bilmeyecekti.*[/quote]
Bak Genç kız sana saniyede şimdiyede kadar yaşadığın ya da yaşattığın korkuların ve iğrençlikleri bin katını yaşatabilirim...
Bir tanrı ile çene çalarken bence biraz daha dikkat etmelisin...
Senin varlığının sebebini içimde taşıyorum....
O sırada Oren geriye döndü ve gelmekte olan yeni iki savaşcıya durmalarını işaret etti...
Ben Kaosun, savaşın ve Ã?LÃ?MÃ?N Lorduyum.....
bulunduğun tapınak ise bu kavramların tapınağı...[/quote]
"ahaha, burada bu kavramlar için tapınaklara yada senin gibi yol gösterenlerimi ihtiyaç var,lord oren. ilginç, o zaman burdaki insanlar çok aciz."
"emin ol ki saydığın kavramlardan özellikle ölümü bu dünyaya inanmayacağın kadar çok, ve çabuk yayabilirim."
"ölüm için bir tapınak ha, benim zaten içimde ölümün bir tapınağı var lord oren. ve en büyük müridide ben kendimim."
"ha unutmadan kuzenimi de fazla hafife alma , göründüğünden daha tehlikelidir."
*bunları son derece gururlu bir edayla söyleyen "genç kız" sürekli varlıktan gelen güç ve karanlık duygusu bastırmaya çalıştı. yüzyıllarca süren yaşamı boyunca hiç bir yerde kendini bu kadar huzursuz hissetmemiş ve kendine güveni bu kadar azalmamıştı. ama bunu karşısındaki asla bilmeyecekti.*[/quote]
Bak Genç kız sana saniyede şimdiyede kadar yaşadığın ya da yaşattığın korkuların ve iğrençlikleri bin katını yaşatabilirim...
O sırada Oren geriye döndü ve gelmekte olan yeni iki savaşcıya durmalarını işaret etti...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Yavaşça sisler yayıldı NOOB ve Sir Gawain'in önüne Aniden sırtı dönük siyah tunikli bir siluet belirdi ortalarında. Elini 'Durun' anlamında kaldırdı ve Lord Oren'e odaklandı. Gümüş Maskesinin ardındaki gözleri hala Vampir'in üzerine odaklanmış duruyordu.
Bir kaç adım ilerledi ve Lord Oren'in ardında yavaşça durdu. Tekrar geriye döndü Elf ile Sir Gawain'i süzdü bakışları donuk ve sertti...
Bir kaç adım ilerledi ve Lord Oren'in ardında yavaşça durdu. Tekrar geriye döndü Elf ile Sir Gawain'i süzdü bakışları donuk ve sertti...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Eliyle sir gawainin elini sıktı ve saçını kurtadı. "bir daha sakın böyle bir şey yapma" Eğer buraya bir vampir gelmişse ve lorduma karşı bu denli saygısızca konuşuyorsa ölümü hakediyor demektir" Ã?nünde beliren o karanlık silüeti görünce tüm öfkesi ve kini başına vurmuştu, unholy oradaydı. Onun elini kaldırıp ona emretmesini hazmedemiyordu!! Okunu ve yayını elinden indirmeden sessizce olacakları izlemeye başladı.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
gözlerini unholy'e çeviriyor ve kin dolu bir bakış fırlattı bu , okunu ve yayını yere indirdi, bu ortamda bir tartışma olmasından lord orenin hoşlanmayacağını düşünerek, Dişlerini sıkarak "inan ki senin emirlerine uymuyorum" dedi kinli bir şekilde fısıldayarak!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Oren vampirle konuşmasını durdurdu.. ve NOOB a döndü...
Ortam değişti konuştukları silüyetler ortadan kayboldu ve heykeller dalgalanıp şekilsiz ruhlar halini aldılar...
Kurallarıma karşı geldin, Komutanını saymanı söylemiştim..Senin sundukların bana cazip gelmiyor...
Servisin işime yaramaz
ben ne bir Fedai ya da başınabuyruk bir kahraman arıyorum...
İnancını daha iyi olabilecek birine yönelt NOOB.
NOOB u çevresindeki herşey yavaş yavaş silinirken son bir es duydu..
"bu tapınağa girip canlı çıkan çok nadir kişilerdensin bunu unutma.."
Ortam değişti konuştukları silüyetler ortadan kayboldu ve heykeller dalgalanıp şekilsiz ruhlar halini aldılar...
Kurallarıma karşı geldin, Komutanını saymanı söylemiştim..Senin sundukların bana cazip gelmiyor...
Servisin işime yaramaz
ben ne bir Fedai ya da başınabuyruk bir kahraman arıyorum...
İnancını daha iyi olabilecek birine yönelt NOOB.
NOOB u çevresindeki herşey yavaş yavaş silinirken son bir es duydu..
"bu tapınağa girip canlı çıkan çok nadir kişilerdensin bunu unutma.."
-
Lyssa_von_Zarovich
- Kullanıcı

[quote]
[/quote]
Lordun arkasını dönmesi ve bir an için o delici bakışlarını vampirin üstünden çekmesi "genç kız" için bir anlık düşünme ve kendine gelme fırsatı vermişti.
"kendi kendine sanırım biraz daha dikkatli olmalıyım" dedi.
Oren in arkasındaki tiplerin kendi kendine atışması ise ona son derece komik gelmişti. Gülmesini tutamadı ve lorda döndü:
"sen oren dautry belki çok güçlü olabilirsin, açıkçası bunu hissetmemek için aptal olmak lazım. Ama emin ol yandaşların pekde iyi seçimler değil. Daha benim ne olduğumu yada burda neden bulunduğumu bilmeden bana taraf aldılar. Ve kendi aralarında bile anlaşamıyorlar."
"hem bunlar nasıl -"her ne iseler" bana sadece taraftar gibi geliyorlar- hizmetkarlarsa senin huzurundaki birine karşı bu kadar düşmanca davranıyorlar."
" Ahahhahahha... neyse bu senin sorunun sonuçta, beni pekde ilgilendirmez."
*Lyssa gülüyordu fakat içindeki tuhaf bir rahatsızlığı da hissediyordu. Sanki altında ki çukurda binlerce tahta kazığın olduğu incecik bir ipin üstünde yürüyormuş gibi hissediyordu. *
ama devam etti:
"sen ben bir tanrıyım diyorsun. Açıkçası geldiğim yerde tanrı olamadığından ben seni sadece güçlü bir arkadaş olarak kabul ediyorum. Ã?ünkü senin söylediğin kavramı anlayamıyorum."
"oren senin ölümle olan yakın bağını hissediyorum. O yüzden seninle "arkadaş" yada "yandaş" olabiliriz sanırım. "
"tabi eğer kabul edersen"
[/quote]
Lordun arkasını dönmesi ve bir an için o delici bakışlarını vampirin üstünden çekmesi "genç kız" için bir anlık düşünme ve kendine gelme fırsatı vermişti.
"kendi kendine sanırım biraz daha dikkatli olmalıyım" dedi.
Oren in arkasındaki tiplerin kendi kendine atışması ise ona son derece komik gelmişti. Gülmesini tutamadı ve lorda döndü:
"sen oren dautry belki çok güçlü olabilirsin, açıkçası bunu hissetmemek için aptal olmak lazım. Ama emin ol yandaşların pekde iyi seçimler değil. Daha benim ne olduğumu yada burda neden bulunduğumu bilmeden bana taraf aldılar. Ve kendi aralarında bile anlaşamıyorlar."
"hem bunlar nasıl -"her ne iseler" bana sadece taraftar gibi geliyorlar- hizmetkarlarsa senin huzurundaki birine karşı bu kadar düşmanca davranıyorlar."
" Ahahhahahha... neyse bu senin sorunun sonuçta, beni pekde ilgilendirmez."
*Lyssa gülüyordu fakat içindeki tuhaf bir rahatsızlığı da hissediyordu. Sanki altında ki çukurda binlerce tahta kazığın olduğu incecik bir ipin üstünde yürüyormuş gibi hissediyordu. *
ama devam etti:
"sen ben bir tanrıyım diyorsun. Açıkçası geldiğim yerde tanrı olamadığından ben seni sadece güçlü bir arkadaş olarak kabul ediyorum. Ã?ünkü senin söylediğin kavramı anlayamıyorum."
"oren senin ölümle olan yakın bağını hissediyorum. O yüzden seninle "arkadaş" yada "yandaş" olabiliriz sanırım. "
"tabi eğer kabul edersen"
"You face a far grater torment than death- the torment of never being able to worship me again. That is your punishment for disobeying me..."
"Tear him to shreds!!!"
"Tear him to shreds!!!"
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

DAha yüzünü bile görmediğin birine dostluk mu teklif ediyorsun??
Hmmm
bana dostluğun tanımını söylermisin....
( yüzünü Lyssa nınkine yaklaştırdı ve yüzündeki maske etten ayrılan deri gibi Lord Oren in yüzünden 4 yana ayrıldı...)
şimdi bana Dostluk tanımını yap Lyssa
Hmmm
bana dostluğun tanımını söylermisin....
( yüzünü Lyssa nınkine yaklaştırdı ve yüzündeki maske etten ayrılan deri gibi Lord Oren in yüzünden 4 yana ayrıldı...)
şimdi bana Dostluk tanımını yap Lyssa
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

Tapınakla ilgili şeyleri duymuştu...Lord Oren'e tamamen inanıyordu ve ona tüm varlığı ile hizmet etmek istiyordu...şimdi sıra varlıgını Lord Oren'e göstermkteydi...Tapınağa şöyle bi baktı ve onu görünce Lord Oren'e olan saygısı bir kat daha arttı..onun icin savasmaya her zaman hazırdı...Nightmare'inden inip tapınagın kapısının önüne geldi...Lord Oren'e layık olacagım diye geçirdi icinden ve kapıya dokundu...
İçini bir kıpırtı kapladı......
İçini bir kıpırtı kapladı......
Caradoc The DeathKnight
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Lord Oren sesi yankılandı birden.
Uzun zamndır buralarda değildim.
Umarım isteklerin -gözlerindeki bakış emirlerin dercesine- yerine gelmiştir.
şimidi buraya yine gelmememin nedeni senin durumunu gömek istememdendir.Sadece geçerken Bir Lordu ziyaret etmek beni onurlanırır.Umarım yanlış düşünmüyorum.
Gözleri yine meraklı bakışlarla ortamdaki varlıkları incelerken ortamda doğal olmayan bir varlığı hissetmişti.Bu hissi hiç de yabancı değildi.Elini kılıçına götürdü bir an durdu aklında bin bir türlü düşünce dolandı.Babasını öldüren vampir onun sınavı denge koruyuculuğu ve en önemlisi burada saygısızlık kabul edilemezdi.
Hırslandı bir gözü kan emicideyken Lorda verdiği selamı bitirdi...
Uzun zamndır buralarda değildim.
Umarım isteklerin -gözlerindeki bakış emirlerin dercesine- yerine gelmiştir.
şimidi buraya yine gelmememin nedeni senin durumunu gömek istememdendir.Sadece geçerken Bir Lordu ziyaret etmek beni onurlanırır.Umarım yanlış düşünmüyorum.
Gözleri yine meraklı bakışlarla ortamdaki varlıkları incelerken ortamda doğal olmayan bir varlığı hissetmişti.Bu hissi hiç de yabancı değildi.Elini kılıçına götürdü bir an durdu aklında bin bir türlü düşünce dolandı.Babasını öldüren vampir onun sınavı denge koruyuculuğu ve en önemlisi burada saygısızlık kabul edilemezdi.
Hırslandı bir gözü kan emicideyken Lorda verdiği selamı bitirdi...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı