FRPworld tişörtü

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

ya hocam bu ne ya daeya bence elinden geldiğince bu t-shirt işi için koşuşturuyodur yardım eden arkadaşlarda çok yardım etmek istiyolarsa özelden ulaşsınlar burda böyle diyaloglar olmasın.valla ben okurken sinirim bozuldu bende bir çok şey organize ettiğim için böyle insanların fazla detay girmesi veya detaylara takılması veya da hiç bişi görmeden etmeden olcak şey konusunda yorumda bulunmları pek hoşuma gitmes diyerekten görüşlerimi sunuyorum.. saygılar..
<div>Tári Nénharma....</div><br>
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Arkadaşalr Calida'yla birlikte birşeyler tasarladık beğenir misiniz bilmiyorum. Lakin benim arkadaşım bu resimleri yapamayacağını belirtti. Yani kalıp gibi olur dedi. Ben de kalsın o zaman dedim. Eğer bu baskıları yapabilecek bir stüdyo biliyorsanız çok güzel olur. Ben yine başka stüdyolar da araştıracağım. Haberiniz olsun diedim. Bir de Hırsız Loncası için uygun bir resim bulamadım. Fikirlere açığız.

Image

Image

Image
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Benim favorim 1. ve 3. resimler bence gayet güzel.Hele 1. resim istediğiniz kelimeleri bile veriyor.Siz yolda yürürken herhangi birinin büyücü kulesi demesini bekliyorum.3.resim e fazla söz gerek yok bir savaşçının en iyi dostu kılıcıdır zaten.Genel olarak 1 ve 3 hoş.
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

3. resim khuz-dul rünleri taşıması sebebiyle daha bi gözüme battı. :)
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

3. resim daha güzel ama bunların hepsi cok rock'cı görünüslü seyler yaw... :-P
ama en güxeli 3. resim bence...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

bana göre birincisi adha hoş ya..ama 3. sü de güzel yani..Teşekkürler daeya gerçekten güzel şeyler yapmışsınız...
<div>Tári Nénharma....</div><br>
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

hirsizlar loncasi icin resim bulursaniz cok gzel olur cidden, bu arada daeyacigim en guzeli 1. ve 3.cu olmus ne guzel yapmisiz bacim yaw elimize saglik :D ama acil hisizlar loncasi icin resmler bekliyoruz arkadaslar pls
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

3.sü gerçekten çok hoş olmuş beğendim...ilki de vermesi gereken mesajı vermiş zaten,ellerinize sağlık
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
ardayaman
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ardayaman »

3. güzel olmuş bencede ama bunları doğru düzgün basçak stüdyo bulmak lazım bide. aslında 3.nün arka rengini griden siyaha doğru kaydırırsak o siyah bi tişort üstünde kalıp gibi durmaz. gayet güzel olur bence. ama 1. ile 2. o konuda hakketen zor olur yapmak.
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

resimlerin soluk seçimiş olaması özel bir tercih mi?
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Birinciye bittim ya. :-o Allah'tan başbüyücüyüm de o resmi alacağım. Oley! Oley! Oley! :ayyyy!: Genel kanının aksine, ben ikinciyi de pek sevdim, ama üçüncüyü pek beğenemedim. :D

Amanin heveslendim birden yav. :)
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Beğenmenize gerçekten çok sevindim arkadaşlar. Ben de 1. ve 2.yi oldukça beğendim. Tapınak ve hırsız loncası için arayışlarımız devam ediyor. Ve bir aksilik çıkmaz ise bir kaç da stüdyo ile görüşmeyi düşünüyoruz. Dediğim gibi sizin bildiğiniz bir yer varsa resimleri oraya götürüp nasıl olacağı hakkında bilgi alıp bizimle paylaşırsanız sevinirim.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Elinize sağlık hepsi çok güzel de bunlar t-shirt de kabak gibi kalır hadi siyah t-shirt 3. fazla belli olmaz ama diğerleri az önce de belirttiğim gibi kabak gibi çıkar.Emeğe saygım sonsuz ama daha yaratıcı şeyler beklerdim.Bu konuda daha bir kaç siteye bakıp ilham ve fikir alsanız iyi olur (sadece bir tavsiye).
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

resimlerin soluk ıolması konusunda benimde şüpelerim var. "kabak" konusuna üzülerek bende katılıyorum. bir tavsiye olarak resim galerisindeki yeni nesil stüdyo resimlerini kullanmak daha mantıklı olabilir.
bu arada bu şartlar dahilinde kendi adıma bu tişörtlerden birini almayı düşünmediğimide üzülerek belirtirim.

yinede beğenen arkadaşları olması sevindirici ,en azından böyle bir organizasyona ilgi olması benzer başka şeylerdede yanlız kalınmıyacağının göstergesi.

iyi bir tişört çalışması olmasada iyi bir anket çalışması olmuş, eline sağlık daeya :schemes: :D :D :D :D
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

valla ona buna katiliyorum diye soyleneceginize, bi iki resim yollayin `kabak` gibi siritmiycak, soluk olmayan ona gore yapalim arkadaslar, kac gundur resim bulucaz diye kasiyoruz, ayrica kabak gibi kalma konusuna gelince herseyi baski asamasinda isi bilen kisilerin yardimiyla ayarliycaz, az cok anliyoruz, tisortu basicak studyo sizden bizden iyi bilir merak etmeyin, bizde biliyoruz bu halleriyle nasil durucaklarini bosu bosuna okumadik o kadar sene moda tasarim, baskida resimlerin nasil durucani biliyoruz merak etmeyin..
Post Reply