FRPworld tişörtü
- C_Deschain
- Kullanıcı

ya hocam bu ne ya daeya bence elinden geldiğince bu t-shirt işi için koşuşturuyodur yardım eden arkadaşlarda çok yardım etmek istiyolarsa özelden ulaşsınlar burda böyle diyaloglar olmasın.valla ben okurken sinirim bozuldu bende bir çok şey organize ettiğim için böyle insanların fazla detay girmesi veya detaylara takılması veya da hiç bişi görmeden etmeden olcak şey konusunda yorumda bulunmları pek hoşuma gitmes diyerekten görüşlerimi sunuyorum.. saygılar..
<div>Tári Nénharma....</div><br>
Arkadaşalr Calida'yla birlikte birşeyler tasarladık beğenir misiniz bilmiyorum. Lakin benim arkadaşım bu resimleri yapamayacağını belirtti. Yani kalıp gibi olur dedi. Ben de kalsın o zaman dedim. Eğer bu baskıları yapabilecek bir stüdyo biliyorsanız çok güzel olur. Ben yine başka stüdyolar da araştıracağım. Haberiniz olsun diedim. Bir de Hırsız Loncası için uygun bir resim bulamadım. Fikirlere açığız.

Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı

-
Lord Necros
- Başbüyücü
Birinciye bittim ya.
Allah'tan başbüyücüyüm de o resmi alacağım. Oley! Oley! Oley! :ayyyy!: Genel kanının aksine, ben ikinciyi de pek sevdim, ama üçüncüyü pek beğenemedim.
Amanin heveslendim birden yav.
Amanin heveslendim birden yav.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Beğenmenize gerçekten çok sevindim arkadaşlar. Ben de 1. ve 2.yi oldukça beğendim. Tapınak ve hırsız loncası için arayışlarımız devam ediyor. Ve bir aksilik çıkmaz ise bir kaç da stüdyo ile görüşmeyi düşünüyoruz. Dediğim gibi sizin bildiğiniz bir yer varsa resimleri oraya götürüp nasıl olacağı hakkında bilgi alıp bizimle paylaşırsanız sevinirim.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Elinize sağlık hepsi çok güzel de bunlar t-shirt de kabak gibi kalır hadi siyah t-shirt 3. fazla belli olmaz ama diğerleri az önce de belirttiğim gibi kabak gibi çıkar.Emeğe saygım sonsuz ama daha yaratıcı şeyler beklerdim.Bu konuda daha bir kaç siteye bakıp ilham ve fikir alsanız iyi olur (sadece bir tavsiye).
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
resimlerin soluk ıolması konusunda benimde şüpelerim var. "kabak" konusuna üzülerek bende katılıyorum. bir tavsiye olarak resim galerisindeki yeni nesil stüdyo resimlerini kullanmak daha mantıklı olabilir.
bu arada bu şartlar dahilinde kendi adıma bu tişörtlerden birini almayı düşünmediğimide üzülerek belirtirim.
yinede beğenen arkadaşları olması sevindirici ,en azından böyle bir organizasyona ilgi olması benzer başka şeylerdede yanlız kalınmıyacağının göstergesi.
iyi bir tişört çalışması olmasada iyi bir anket çalışması olmuş, eline sağlık daeya :schemes:

bu arada bu şartlar dahilinde kendi adıma bu tişörtlerden birini almayı düşünmediğimide üzülerek belirtirim.
yinede beğenen arkadaşları olması sevindirici ,en azından böyle bir organizasyona ilgi olması benzer başka şeylerdede yanlız kalınmıyacağının göstergesi.
iyi bir tişört çalışması olmasada iyi bir anket çalışması olmuş, eline sağlık daeya :schemes:
valla ona buna katiliyorum diye soyleneceginize, bi iki resim yollayin `kabak` gibi siritmiycak, soluk olmayan ona gore yapalim arkadaslar, kac gundur resim bulucaz diye kasiyoruz, ayrica kabak gibi kalma konusuna gelince herseyi baski asamasinda isi bilen kisilerin yardimiyla ayarliycaz, az cok anliyoruz, tisortu basicak studyo sizden bizden iyi bilir merak etmeyin, bizde biliyoruz bu halleriyle nasil durucaklarini bosu bosuna okumadik o kadar sene moda tasarim, baskida resimlerin nasil durucani biliyoruz merak etmeyin..