hayatınızda seyrettiginiz en iyi filmler...
-
ombuspider
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

- EddardStark
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

benim favori filmim "leon"..ayrıca "before the rain" , "labirent" ve "the powder" da en sevdiklerimden...tekrar tekrar izlediğim filmler ...yine olsa yine izlerim,herkese de tavsiye ederim...ayrıca "notebook" da çok güzelll bir aşk filmi... onu da tavsiye edrim.. 
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
ha bir de aklıma gelmişken söyliyim; "the entity" favori korku filmim..film biraz eski(1981 yapımı) ama günümüz filmerinin korkutma klişelerinden daha iyi bir senaryoya sahip bence...gerçekten çok etkilenmiştim...bulun biyerlerden ve izleyin derim ben... :ayyyy!:
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
ah evet oldboy...sonu beni şoke eden filmlerden birisi...ancak oldboy yönetmenin intikam üçlemesinin ikincisiydi...filmler birbirinden bağımsız ama üçü de intikam filmi...ben 1. ve 3. filmleride sana şiddetle tavsiye ederim sacokhan...mutlaka izle(yin)..(sympathy for mr.vengeance ve sympathy for mrs. vengeance)...ama belki de izlemişsindir zaten..
bugünlerde bende kore filmleri hayranlığı hat safhada... "a bitter sweet life" da güzel bi intikam filmi..."arahan" ise kore filmlerine olan hayranlığımı başlatan film diyebilirim...buldukça izleyin... izledikçe beni hatırlayın... 
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Hayır ben bundan sonra dublajlı olmadığı sürece japon,çin, kore filmlerini izlemeyeceğim çünkü hem dilleri kafa bırakmıyo hem de aynı duyguları göstermiyorlar. Mesela sen gülümseyerek merhaba dersin, koreli gelir "hanimakotoyamamotooooooo" diyip burnundan soluyarak sana bakar ama yine de anlamı sıcak bir merhabadır 
And i still wonder if you ever wonder the same!...
OLDBOY u hangi piskopat senarist yazdıysa tımarhaneye koyulmalı. Ben böyle kurgu duymadım görmedim başka filmde. Kesinlikle izleyin. Ama dikkat edin. Ben izledikten 3 gün sonra kendime gelebildim.ah evet oldboy...sonu beni şoke eden filmlerden birisi...ancak oldboy yönetmenin intikam üçlemesinin ikincisiydi
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
benimde(tam aksi) en seviğim dillerden biridir japonca(hatta en sevdiğim de diyebilirim)..sırf şu animeleri orjinal dilinde izleyebilmek için japonca öğrenmek istiyorum..bayılıyorum onların konuşmalarına...çok hoşuma gidiyo... :ayyyy!:Hayır ben bundan sonra dublajlı olmadığı sürece japon,çin, kore filmlerini izlemeyeceğim çünkü hem dilleri kafa bırakmıyo hem de aynı duyguları göstermiyorlar. Mesela sen gülümseyerek merhaba dersin, koreli gelir "hanimakotoyamamotooooooo" diyip burnundan soluyarak sana bakar ama yine de anlamı sıcak bir merhabadır