hayatınızda seyrettiginiz en iyi filmler...

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

elbette Grenn Mile favorim. ama lotr'un muhteşem görsel efektleri ve karayip korsanlarının sıradışı konusu beni etkilemedi dewğil
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Aklıma geldikçe yazarım demiştim..
Aklıma geldi ki; The Rock ...
celeraen wrote:aaa ben beetlejuice u unumuşum yua klasiktir o film :)
Hatta hatırlatırım ki , bu filmi beraber izledik.. Unutmak oldu mu bitanem :)
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

Hatta hatırlatırım ki , bu filmi beraber izledik
uuh utandım şimdi:)
bu arada unutmak olmaz closer filmini de çook beğenirim.....
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Esaretin bedeli filmi çok hoşuma gitmişti.
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Fight Clubı tek geçerim.
Been there. Seen that. Got the scars.
EddardStark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EddardStark »

aynen
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Beni en çok etkileyen film The Hours. Özellikle filmin sonundaki sözler hayata karşı bakışımı değiştirmişti...
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

benim favori filmim "leon"..ayrıca "before the rain" , "labirent" ve "the powder" da en sevdiklerimden...tekrar tekrar izlediğim filmler ...yine olsa yine izlerim,herkese de tavsiye ederim...ayrıca "notebook" da çok güzelll bir aşk filmi... onu da tavsiye edrim.. :)
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Fight Club, lotr ,Karayip Korsanları , V for Vendetta ve belki bir kaç tane daha aklıma gelmedi şu an.
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

ha bir de aklıma gelmişken söyliyim; "the entity" favori korku filmim..film biraz eski(1981 yapımı) ama günümüz filmerinin korkutma klişelerinden daha iyi bir senaryoya sahip bence...gerçekten çok etkilenmiştim...bulun biyerlerden ve izleyin derim ben... :ayyyy!:
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Fight Club, Dangerous Minds, Requiem For A Dream, LoTR seri, Vanilla Sky, Crank, Thank You For Smoking, Old Boy...

aklıma gelince devam edeceğim çünkü yetmiyo hafızam...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

ah evet oldboy...sonu beni şoke eden filmlerden birisi...ancak oldboy yönetmenin intikam üçlemesinin ikincisiydi...filmler birbirinden bağımsız ama üçü de intikam filmi...ben 1. ve 3. filmleride sana şiddetle tavsiye ederim sacokhan...mutlaka izle(yin)..(sympathy for mr.vengeance ve sympathy for mrs. vengeance)...ama belki de izlemişsindir zaten.. :) bugünlerde bende kore filmleri hayranlığı hat safhada... "a bitter sweet life" da güzel bi intikam filmi..."arahan" ise kore filmlerine olan hayranlığımı başlatan film diyebilirim...buldukça izleyin... izledikçe beni hatırlayın... :wink:
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Hayır ben bundan sonra dublajlı olmadığı sürece japon,çin, kore filmlerini izlemeyeceğim çünkü hem dilleri kafa bırakmıyo hem de aynı duyguları göstermiyorlar. Mesela sen gülümseyerek merhaba dersin, koreli gelir "hanimakotoyamamotooooooo" diyip burnundan soluyarak sana bakar ama yine de anlamı sıcak bir merhabadır :)
And i still wonder if you ever wonder the same!...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

ah evet oldboy...sonu beni şoke eden filmlerden birisi...ancak oldboy yönetmenin intikam üçlemesinin ikincisiydi
OLDBOY u hangi piskopat senarist yazdıysa tımarhaneye koyulmalı. Ben böyle kurgu duymadım görmedim başka filmde. Kesinlikle izleyin. Ama dikkat edin. Ben izledikten 3 gün sonra kendime gelebildim.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

Hayır ben bundan sonra dublajlı olmadığı sürece japon,çin, kore filmlerini izlemeyeceğim çünkü hem dilleri kafa bırakmıyo hem de aynı duyguları göstermiyorlar. Mesela sen gülümseyerek merhaba dersin, koreli gelir "hanimakotoyamamotooooooo" diyip burnundan soluyarak sana bakar ama yine de anlamı sıcak bir merhabadır
benimde(tam aksi) en seviğim dillerden biridir japonca(hatta en sevdiğim de diyebilirim)..sırf şu animeleri orjinal dilinde izleyebilmek için japonca öğrenmek istiyorum..bayılıyorum onların konuşmalarına...çok hoşuma gidiyo... :ayyyy!:
Post Reply