Frp ve Kızlar

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Dm kız arkadaşım çokça vardır...İyidirler...fena değildirler. Seneryo bazlı oyunları biraz masalsı geçsede halen nasıl oldu dediğim kurguları değişik tarzda üreterek "vay be" dedirtecek şekilde önüne koyarlar. İşin garibi DM tanıdığım oyuncu tanıdığımdan çok...
Tekrar diyorum...bir kız gelirse ben frp oynayacağım derse. Gitsin kitap okusun...
Tekrar geldiğinde DM'liğin nasıl olduğunu soracaktır...
Ben bir tane kız Dm tanıyorum. O da çok iyi yapıyor. Bırak kitap okumayı kendi kitabını bile yazdı. Daha ne denir bilmem. Belki de erkeklerin bu tutumları: kızlar ne anlar frp den önyargısı yüzünden başlayamıyorlar frp ye.
Bu başlıkta her ay tekrar çıkıyor ortaya. :plotting:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

2 Sene Ã?nceki FR da Geçen Oyunumuzda 2 Bayan Arkadaş Vardı Bence DM Olarak şöyle Diyebilirim En Az Erkekler Kadar İyi Oynuyorlardı Ama Sorun şuydu Genelde Gece Oynadığımız İçin Her Oyuna Katılamıyorlardı Ayrıca Maalesef Bazı Geri Kafalı Arkadaşlardan Dolayı Adları Ã?ıkmıştı Ã?rneğin:Bunlar 4 Erkek 2 Kız Ne Yapıyorlar Diye Bizde Onlara Daha Fazla Söz Gelmesin Diye Dağıttık Walla Yazarken Bile Duygulandım :???:
lillian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lillian »

eğer öğrenirsem oynamaya niyetliyim :roll:
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Lillian sadece oyunlara katılman yeterli isteyin.Artık kızlarında frp oynama sayısı artmalı.Nedir bu konu böyle?Hep aynı hep aynı ..Takır takır da oynarlar bu konunun açılması bile mantıksızdı zaten .. :roll:
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
lillian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lillian »

bir arkadaşla başlıyoruz zaten o uzundur oynuyor pazar günü vampirlerden anlatmaya başladı :w00t:
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Türk Kadını, hobi, renkli kişilik, ev kadını kültürü, evcilik, ebebeyinlerin beklentileri, evlilik yaşı, eş bulamama sendromu, eğlence anlayışı, toplum baskısı, frp tayfa kalitesi, iletişim eksikliği, dm egosu, oyuncu sayısı, trajikomik rekabet, masaüstü oyunda romantizm, elf sorcerer, şirin kediler, içe kapanıklık, depresif karakterler, frp oynanan mekanlar, öncelik belirleme.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
lillian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lillian »

hahaha :D nasıl ?
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Anchorite wrote:Türk Kadını, hobi, renkli kişilik, ev kadını kültürü, evcilik, ebebeyinlerin beklentileri, evlilik yaşı, eş bulamama sendromu, eğlence anlayışı, toplum baskısı, frp tayfa kalitesi, iletişim eksikliği, dm egosu, oyuncu sayısı, trajikomik rekabet, masaüstü oyunda romantizm, elf sorcerer, şirin kediler, içe kapanıklık, depresif karakterler, frp oynanan mekanlar, öncelik belirleme.
Bu ne demek oluyor? :|
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Bu başlıkta 2,5 yıl önceden falan kalma bir postum var. Bir daha okudum postları da, aklımdan çok fazla şey geçti. Ben de birbiri ardına düşündüğüm cümlelerden kelimeleri yazdım. Heh, ne gevezelik... :) Rahatsızlık için özür.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

sözcük kakofonisi arasında gizli bir söz var ki beni derinden yaraladı:

elf sorcerer!!?

ahahah, sen beni yardın allah(c.c.) da seni yarsın :D
War, war never changes...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

elf soccer de olabilirdi yani fazla abartmamak lazım :ayyyy!:
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Lupus Nigra
Kullanıcı
Kullanıcı
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES

Post by Lupus Nigra »

Her ne kadar kadınların erkekleri küçük görme kültürünün bir parçasıymış gibi görünün şu sözün doğruluğuna inanıyorum.

Biz erkekler büyüsek te çocuk kalırız. Bu yüzden oyunlara daha meraklıyız. Yalan mı?

Babalar orta yalarında bile halı saha maçı yapar. Ã?ocuklarının hediye oyuncaklarını onlardan önce dener. Ya da kendine bir oyuncak yapar. Zenginse çocukken hayalini kurduğu spor arabaların kolleksiyonunu yapar. Ve herzaman bir tür oyun oynamak ister.

Böyle kadınlar ise daha nadirdir. Yoktur demiyorum ama daha nadirdir.
Tabi bunda kültürün de rolü yok değil.
Türk Kadını, hobi, renkli kişilik, ev kadını kültürü, evcilik, ebebeyinlerin beklentileri...
Sonuçta biz oyun oynarız kadınlar ise biz oynarken tepemizden cık cık layarak bakar. İçlerinde bir yerde onlar da oynamak istermi bilemem :)
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Lisede vardı.Ã?nide hiç yok:)
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Hiç bir kızın oynattığı oyunda oynamadım ama benim oynattığım oyunlarda kızların olduğu çok oldu...

Bir kere değişmez bir altın kural var. Eğer masada bir kız varsa kesinlikle erkek arkadaşı o masada olmamalı... Fantazi dünyasında erkek arkadaşı oyundaki bir kıza sulandı diye ciddi ciddi kavga edip, arıza çıkarıp trip atarak oyunu bitirmemize neden olan kız bile gördüm ben. Bir diğer durumda da özellikle cicim aylarında erkek oyuncu sevindirik aşkını her fırsatta oyunda karakterine yansıtır ve sizin oyununuz da o sımsıcacık sevgi yumağının arasında gümbürtüye gider... Kısacası "kız arkadaşım da bu oyunu çok merak ediyor o da oynayabilir mi?" sorusuna verilecek yanıt. "Hayır." olmalıdır. Tecrübe ile sabittir.

Onun dışında bal gibi de oynuyorlar. Genel olarak söyleyebileceğim bir şey var ki o da karaktere bürünmeleri erkeklerden çok daha zor oluyor. Oyunu biraz daha "case study" havasında oynuyorlar. (Oyunun dışında kalıp olayları sanki dışarıdan değerlendirirmiş gibi...) Pek çok şeyi kişisel algılayabiliyorlar (karakterine değil de kendisine yapılmış gibi..) ve sanki biraz daha "bekle gör" politikasına uyuyorlar.

Sonuç olarak benim gözlemim kesinlikle erkeklerden farklı oldukları... Ama daha kötü oldukları söylenemez. Yani bir tat bir doku. Lupus'un dediği gibi belki de erkekler hep çocuk kaldıkları içindir. Sonuç olarak biz yerde bir tüy bulsak kafamıza takıp kızıl derili oluruz bir kız ise süs diyip defterin arasına saklar... Ya da ben mi biraz anormalim? :-o :-P
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ben yerde tüy bulsam bu tüyün neden daha yavaş düştüğü aklıma gelir. Sonra bu tüyü düşürmüş kuşun neden düşürdüğü ve ne kadar tüy kaybettikten sonra uçamayacağ gelir. Kuşların tüy uzatıp uzatamadıklarını düşünürüm ve kuşların uçarken nasıl hareketler yaptıklarını. En sonunda bu bilgileri birleştirerek nasıl bir hava taşıtı yapılabileceğini düşünürüm ve asıl ya gideceğim yeri teğet geçer fark etmem yada bir bakarım geç kalmışım.

Anlayacağınız bir kuş tüyü dahi bana zarar. Düşünün hayatım ne kadar zor geçiyor. :D

Kızların FRP oynama olyında ise asıl sorun erkeklerin kızları tanımakta zorluk çekmeleridir. Erkek bir oynatıcı erkek bir oyuncunun nası hareket edeceğini daha iyi bilir. Bu gerek aynı cinsten olmaktan kaynaklanır, gerekse de erkeklerin birbirlerine kızlardan daha çok açılmalarına.

Bir oynatıcının, bir kız karakterin nasıl hareket edeceğini anlaması çok güç oluypr. Farklı bir düşünce yapıları var. Onca zaman bize oynatıcılık yapmış bir arkadaşım, bizden beklemediği hareketleri aldığında dahi şaşırmamıştı. Ã?ünkü hareket nasıl olursa olsu tepki farkı yoktu. Ama bir bayan arkadaşın oyunculuğunda

Oyunda herkesin konuşurken çekindiği Judge Dread tarzı hakimler var.
OE: Hakim(Judge dred gibi) durmanı emrediyor.
BO: Arabamı durdurdum ve camımı açtım.
OE: Hakim cama eğildi ve sert bir tonla "Ehliyetiniz!"
BO: Neden. Vermezsem ne olur!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hepimiz oyunun havasındayız. Kimse Hakimlere böyle konuşamaz diye düşünüyoruz. Yoldan geçen alelade insanı oynayan bayan oyuncumuz bir anca hepimizi şok etti ve üstüne Oynatıcının yüzündeki dumuru görmek tuz biber oldu. Adamın ilk olarak orada tıkandığını ve kaldığını gördüm. Yani işte kızlarla oynarken böyle süprizler yanında oyunun hiç gitmeyeceğini düşündüğünüz taraflara doğru gittiğini görebilirsiniz.

Ama kızlarda çok iyi oyuncular olur. Kızlar oyuna değşik bir hava katar. Kızsız oyun eksik oyundur sadece eksikliktir, gerçekçi bir RP için kız oyuncu olmalıdır, çünkü kız tarzı düşünebilecek erkek oyuncu bulmak çok çok zordur.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Post Reply