Ben yerde tüy bulsam bu tüyün neden daha yavaş düştüğü aklıma gelir. Sonra bu tüyü düşürmüş kuşun neden düşürdüğü ve ne kadar tüy kaybettikten sonra uçamayacağ gelir. Kuşların tüy uzatıp uzatamadıklarını düşünürüm ve kuşların uçarken nasıl hareketler yaptıklarını. En sonunda bu bilgileri birleştirerek nasıl bir hava taşıtı yapılabileceğini düşünürüm ve asıl ya gideceğim yeri teğet geçer fark etmem yada bir bakarım geç kalmışım.
Anlayacağınız bir kuş tüyü dahi bana zarar. Düşünün hayatım ne kadar zor geçiyor.
Kızların FRP oynama olyında ise asıl sorun erkeklerin kızları tanımakta zorluk çekmeleridir. Erkek bir oynatıcı erkek bir oyuncunun nası hareket edeceğini daha iyi bilir. Bu gerek aynı cinsten olmaktan kaynaklanır, gerekse de erkeklerin birbirlerine kızlardan daha çok açılmalarına.
Bir oynatıcının, bir kız karakterin nasıl hareket edeceğini anlaması çok güç oluypr. Farklı bir düşünce yapıları var. Onca zaman bize oynatıcılık yapmış bir arkadaşım, bizden beklemediği hareketleri aldığında dahi şaşırmamıştı. Ã?ünkü hareket nasıl olursa olsu tepki farkı yoktu. Ama bir bayan arkadaşın oyunculuğunda
Oyunda herkesin konuşurken çekindiği Judge Dread tarzı hakimler var.
OE: Hakim(Judge dred gibi) durmanı emrediyor.
BO: Arabamı durdurdum ve camımı açtım.
OE: Hakim cama eğildi ve sert bir tonla "Ehliyetiniz!"
BO: Neden. Vermezsem ne olur!
Hepimiz oyunun havasındayız. Kimse Hakimlere böyle konuşamaz diye düşünüyoruz. Yoldan geçen alelade insanı oynayan bayan oyuncumuz bir anca hepimizi şok etti ve üstüne Oynatıcının yüzündeki dumuru görmek tuz biber oldu. Adamın ilk olarak orada tıkandığını ve kaldığını gördüm. Yani işte kızlarla oynarken böyle süprizler yanında oyunun hiç gitmeyeceğini düşündüğünüz taraflara doğru gittiğini görebilirsiniz.
Ama kızlarda çok iyi oyuncular olur. Kızlar oyuna değşik bir hava katar. Kızsız oyun eksik oyundur sadece eksikliktir, gerçekçi bir RP için kız oyuncu olmalıdır, çünkü kız tarzı düşünebilecek erkek oyuncu bulmak çok çok zordur.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka