Gizli Hakkinda

Birisi hikayeyi başlatır ve herkes tarafından devam ettirilir.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eh arkadaşlar epey ortada bıraktım. Her yöne çekilebilir.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Biraz hareketlendirmeye calistim. Hem Axel ne zamandir tuhaf tuhaf davraniyordu di mi ama?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Vaay, Adanalı Adnan devreye girdi ha sonunda! :mrgreen: Hem de ne giriş, direk bir kroşe çıkarttı, "poliiiisss!" Arkadaşım bu Türkler ne kadar kavgacı yahu!" :-P Dakka 1 gol 1

.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yapar yav Adnan im benim. Oyle Ingiliz Axel falan basa cikabilir mi Adnanla... Hele bir de kiz arkadasinin kolundan tutuyor Axel.. Bu arada baska milletlerden d karakter sokabiliriz. Faad, Jose, Chiang gibi karakterler de guzel olabilir.

Bu arada izninizle sifrenin bir parca olsun cozulmesi icin bir adim attim. Gerci hikayedeki karakterler cozmuyor ama en azindan biz okuyucular biraz cozmus oluruz.

Cok sakli kalan sifreyi cozme sevkimizi kaybederiz sonra di mi? : ) ) )
HARBE GİDEN
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Benim çok kötü bir tam doksandan golüm olcak zamanı gelince; durun bakalım. :evil: Evet, fazla ip ucu vermeyeyim çakozlamasın millet ama bu öykü ve bir başka öykü ile ilgili...

şunu da tekrar hatırlatalım: burası kulaktan kulağa bölümü, öykülere mantıksal çerçevede istediğimiz gibi yön verebiliyoruz. :mrgreen:

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

dwaxer wrote:.
Benim çok kötü bir tam doksandan golüm olcak zamanı gelince; durun bakalım. :evil: Evet, fazla ip ucu vermeyeyim çakozlamasın millet ama bu öykü ve bir başka öykü ile ilgili...
.
Off vaz geçtim; karıştırmayayım şimdi ortalığı. :-P

.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bence karistirabilirsin benim acimdan sorun yok... : ) ) )
HARBE GİDEN
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Firble en son yazdığın kısımda sanırım bazı yerlerde Axel ve Adnan'ı karıştırmışsın. Bir bak istersen tekrar.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gordum duzelttim sanirim.
HARBE GİDEN
Post Reply