Bişi daha sölim Narniadaki cadıyı canlandıran kadın Cate Blanchett değil Tilda Swinton dır.Tipleri birbirine benziyo aslında herkes karıştırabilir tabiki insanlık hali nolcak...
Narnia Günlükleri
-
Elegost_Strider
- Kullanıcı

Bende bişi sölim film çok güzeldi ama savaş sahneleri kısaydı ve sanki biraz yüzüklerin efendisine özenilmiş gibiydi.
Bişi daha sölim Narniadaki cadıyı canlandıran kadın Cate Blanchett değil Tilda Swinton dır.Tipleri birbirine benziyo aslında herkes karıştırabilir tabiki insanlık hali nolcak...
İSİM: Elegost (lakabı Yolgezer)
IRK: İnsan (Dunedain)
NEREDEN: Numenor
SINIFI: Korucu
SİLAHI: Yolgezer Kolcu Kılıcı
SINIFI: Korucu
SİLAHI: Yolgezer Kolcu Kılıcı
Film genel olarak fena değildi.en azından savaşların oluşu falan insanı sürüklüyor.Ama öyle aman aman bir film değildi demeyi de hatırlatıyorum.Genel olarak güzeldi ama tabi savaş sahnelerinde çok çok daha başarılı yapımcılar var.Paraya kıymamışlar
..Ya sonuç olarak hayal gücünü zorlayan bir filmdi.Fena değil diyebilirim..
Film genel olarak fena değildi.en azından savaşların oluşu falan insanı sürüklüyor.Ama öyle aman aman bir film değildi demeyi de hatırlatıyorum.Genel olarak güzeldi ama tabi savaş sahnelerinde çok çok daha başarılı yapımcılar var.Paraya kıymamışlar
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
En çok müzikleri hoşuma gitti. Sİnemada dinlerken tüylerim dinken diken oldu... O derece yani abartmıyorum.
savaş sahnelerine gelince gerçekten çok daha güzel olabilirdi.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı