Narnia Günlükleri

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Elegost_Strider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elegost_Strider »

Bende bişi sölim film çok güzeldi ama savaş sahneleri kısaydı ve sanki biraz yüzüklerin efendisine özenilmiş gibiydi.

Bişi daha sölim Narniadaki cadıyı canlandıran kadın Cate Blanchett değil Tilda Swinton dır.Tipleri birbirine benziyo aslında herkes karıştırabilir tabiki insanlık hali nolcak... :D
İSİM: Elegost (lakabı Yolgezer)
IRK: İnsan (Dunedain)
NEREDEN: Numenor
SINIFI: Korucu
SİLAHI: Yolgezer Kolcu Kılıcı
Kullanıcı

Post by celebnor »

guzel filmdi ...her ne kadar arkadasların dalgalarına ve esprilerine maruz kaldıysam da ben begendim...

uzerinde resim olan meyveli yogurt almıslardı yaa :D
Auré Entuluva...Outa i lomé
seraphima
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by seraphima »

Henüz seyretmedim, kitabı da okumadım..Fazla bir fikrim olmadığı için sadece eleştirileri okumakla yetineceğim.. Aslında setin tamamını alıp okumak isterim..Sizce kitabı mı filmi mi??
Vox populi vox dei....
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

fena diyldi. christmas filmi işte, o dönemde vizyona girmişti zaten. eet fantastik bi film ama daha çok çocuklara ediyo bide izlerken canım baya lokum çekmişti :p
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

En son post atılalı ne kadar oldu bilmiyorum ama yine de yazmak istedim.Narnia Günlüklerini baya önce izlemiştim,ama yine de bir kaç yorum yapabilirim.

Film genel olarak fena değildi.en azından savaşların oluşu falan insanı sürüklüyor.Ama öyle aman aman bir film değildi demeyi de hatırlatıyorum.Genel olarak güzeldi ama tabi savaş sahnelerinde çok çok daha başarılı yapımcılar var.Paraya kıymamışlar :D ..Ya sonuç olarak hayal gücünü zorlayan bir filmdi.Fena değil diyebilirim..
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

En çok müzikleri hoşuma gitti. Sİnemada dinlerken tüylerim dinken diken oldu... O derece yani abartmıyorum. :D savaş sahnelerine gelince gerçekten çok daha güzel olabilirdi.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ben sevmedim...
cok daha güzel birsey bekliodum acıkcası...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bende sevmedim zaten. Savaş sahneleri kalabalıktı tamamda o kadar çok sayıda hayvanın savaşması benim hoşuma gitmedi.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Post Reply