Meleran: Kayıp Krallık ***Başvuru Ekranı***
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ben de oynamak isterim.
Ama konu ve kurallar hakkında hiç bilgim yok.
Ama konu ve kurallar hakkında hiç bilgim yok.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Sistem ile ilgili bilgi edinmek için ilk mesajımda ki linkte yer alan kural kitabını dikkatle okumanı ve sonrasında yardım için aşağıda belirttiğim msn den bana ulaşmanı tavsiye ederim. Böylelikle oyunda yer alabilirsin.
Ercanergur@hotmail.com
Bu arada arkadaşlar sabır. Oynamak isteyen ne kadar kişi varsa aramızda yeri var unutmayalım bunu.
Wenom sen Horco'nun karşısına bir intikam şövalyesi daha çıkartmayı düşünmüyorsun umarım
En sonuncusunun ayağı kırılmıştı 
Ercanergur@hotmail.com
Bu arada arkadaşlar sabır. Oynamak isteyen ne kadar kişi varsa aramızda yeri var unutmayalım bunu.
Wenom sen Horco'nun karşısına bir intikam şövalyesi daha çıkartmayı düşünmüyorsun umarım
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Karakter kağıdı sayısı dörde ulaştı:
1- Khutai (khutai)
2- İnulüen (Ozan İnulüen)
3- Trias (Necros)
4- Ulrak Balık (Darkgnome)
Karakter kağıtlarını yollamaya devam edin arkadaşlar. Karakter kağıtlarında eksikleri olan arkadaşlar var. Bu ufak eksikleri de tamamlamanızı bekliyorum.
Oyun başlamak üzere ama yeniden tekrarlayacağım. Oyun Esteria şehri dahilinde başlıyor (!) ve rp başladığında uzunca bir süre oyuncu alımı devam edecek. Girip girmemekte kararsız olan arkadaşlar Rp yi takip ederlerse sonradan oyuna katılabilirler.
şu anda benim tüm hazırlıklarım tamam arkadaşlar. Oyun gelecek olan karakter kağırları ile başlayacaktır...
1- Khutai (khutai)
3- Trias (Necros)
Karakter kağıtlarını yollamaya devam edin arkadaşlar. Karakter kağıtlarında eksikleri olan arkadaşlar var. Bu ufak eksikleri de tamamlamanızı bekliyorum.
Oyun başlamak üzere ama yeniden tekrarlayacağım. Oyun Esteria şehri dahilinde başlıyor (!) ve rp başladığında uzunca bir süre oyuncu alımı devam edecek. Girip girmemekte kararsız olan arkadaşlar Rp yi takip ederlerse sonradan oyuna katılabilirler.
şu anda benim tüm hazırlıklarım tamam arkadaşlar. Oyun gelecek olan karakter kağırları ile başlayacaktır...
- khutai
- Kullanıcı

Hadi başlasın be
heycan yaptım valla Kahin .Bu arada arkadaşlarla tanışmıyoruz aslında oyundan önce bi msn de tanışalım
ben yeniyimde
khutaitatar@hotmail.com
Görüşürüz beyler.
khutaitatar@hotmail.com
Görüşürüz beyler.
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Rapidshere linkinde şu anda sorun yok arkadaşlar. Buna ek olarak buyrun Mega linki. İndiremeyenler buradan indirsinler.
Meleran Forum Rol Kaynağı V2.0.pdf" dosyası mefistofeles hedefine gönderilemedi.
Bir konuyu açıklığa kavuşturmam gerek sanırım. Kural kitabı tamamen Türkçedir. Hatta Türk motifleri ile işlenmiş bir sistemdir mevcut sistem.
Mefistofeles karakter kağıdını yaratmanı bekliyorum. Karakter kağıdını yarattığın anda oyuna dahil olacaksın. Yaratırken sorunla karşılaşırsan yardımda bulunabilirim...
Kolay gelsin...
Meleran Forum Rol Kaynağı V2.0.pdf" dosyası mefistofeles hedefine gönderilemedi.
Bir konuyu açıklığa kavuşturmam gerek sanırım. Kural kitabı tamamen Türkçedir. Hatta Türk motifleri ile işlenmiş bir sistemdir mevcut sistem.
Mefistofeles karakter kağıdını yaratmanı bekliyorum. Karakter kağıdını yarattığın anda oyuna dahil olacaksın. Yaratırken sorunla karşılaşırsan yardımda bulunabilirim...
Kolay gelsin...
1- Khutai (khutai)
3- Trias (Necros)
5- Freor (FrontsideAir)
6- Asgard Thoren (Slach)
7- Renard De Lion (Horcoel_Baator)
8- mekisa (Mefistofeles)
Arkadaşlar sekiz oyuncu ile oyun başlamıştır. Herkes karakterini tanıyor ama kimse birbirinin karakterini bilmiyor. Bu da daha gerçekçi bir rp ye yol açıyor. Herkes kendisi ile ilgili açılmış olan konu başlığı dışındakileri de okursa dünyayı daha iyi kavrar ve oyun atmosferine daha iyi adapte olur...
Evet arkadaşlar şimdi oyun başladı. Bu sayfadan sadece yeni başvuruları alacağım ve oyun sürerken ben kapatana kadar başvurularda sürecektir. Açılacak olan "Hakkında" başlığında oyun hakkında sohbet edebilirsiniz, konuşabilirsiniz...
Herkese iyi oyunlar dilerim.
3- Trias (Necros)
5- Freor (FrontsideAir)
6- Asgard Thoren (Slach)
8- mekisa (Mefistofeles)
Arkadaşlar sekiz oyuncu ile oyun başlamıştır. Herkes karakterini tanıyor ama kimse birbirinin karakterini bilmiyor. Bu da daha gerçekçi bir rp ye yol açıyor. Herkes kendisi ile ilgili açılmış olan konu başlığı dışındakileri de okursa dünyayı daha iyi kavrar ve oyun atmosferine daha iyi adapte olur...
Evet arkadaşlar şimdi oyun başladı. Bu sayfadan sadece yeni başvuruları alacağım ve oyun sürerken ben kapatana kadar başvurularda sürecektir. Açılacak olan "Hakkında" başlığında oyun hakkında sohbet edebilirsiniz, konuşabilirsiniz...
Herkese iyi oyunlar dilerim.
1- Khutai (khutai)
3- Trias (Necros)
5- Freor (FrontsideAir)
6- Asgard Thoren (Slach)
8- mekisa (Mefistofeles)
9- Grog Savaşçığlığı (Wenom)
Arkadaşlar dokuz kişi olduk
İki oyuncumuz henüz giriş rp lerini atmadılar. Dialog turu döndü. Hepinizi dialogları sonlanmak üzere. Bu durumda tüm oyuncuların rp lerini atmaları gerekli. Özelliklede o iki arkadaşımızın. Böylece ilk tam turu döndürebilirim...
Oyuncu alımları devam etmektedir...
3- Trias (Necros)
5- Freor (FrontsideAir)
6- Asgard Thoren (Slach)
8- mekisa (Mefistofeles)
9- Grog Savaşçığlığı (Wenom)
Arkadaşlar dokuz kişi olduk
Oyuncu alımları devam etmektedir...
1- Khutai (khutai)
3- Trias (Necros)
5- Freor (FrontsideAir)
6- Asgard Thoren (Slach)
8- mekisa (Mefistofeles)
9- Grog Savaşşarkısı (Wenom)
10- Winarf Vader (lord_ariakan)
Winarf aramıza hoş geldin. Tur Rp sini atan arkadaşlar için döndü ve bazı Rp sini atmayan arkadaşlardan dolayı bazılarınızın Turları dönmedi. O yüzden bana gelip de neden benim Turum dönmedi demeyin. Gidin Rp yapmayan arkadaşlarınıza söyleyin yapsınlar.
Fark ettiğiniz gibi oyun çok hızlı ilerliyor ama bunun daha hızlı olması sizin Rp atmanıza bağlı. Yavaşlaması da aynı şekilde ve tabi benimde işim olduğunda zaman zaman yavaşlayacaktır. Ama şu anda hızlıyken akışı bozmayın ve Rp lerinizi yapın derim
Tüm oyuncu arkadaşlara teşekkürler ve iyi turlar...
3- Trias (Necros)
5- Freor (FrontsideAir)
6- Asgard Thoren (Slach)
8- mekisa (Mefistofeles)
9- Grog Savaşşarkısı (Wenom)
10- Winarf Vader (lord_ariakan)
Winarf aramıza hoş geldin. Tur Rp sini atan arkadaşlar için döndü ve bazı Rp sini atmayan arkadaşlardan dolayı bazılarınızın Turları dönmedi. O yüzden bana gelip de neden benim Turum dönmedi demeyin. Gidin Rp yapmayan arkadaşlarınıza söyleyin yapsınlar.
Fark ettiğiniz gibi oyun çok hızlı ilerliyor ama bunun daha hızlı olması sizin Rp atmanıza bağlı. Yavaşlaması da aynı şekilde ve tabi benimde işim olduğunda zaman zaman yavaşlayacaktır. Ama şu anda hızlıyken akışı bozmayın ve Rp lerinizi yapın derim
Tüm oyuncu arkadaşlara teşekkürler ve iyi turlar...