Meleran: Kayıp Krallık ***Başvuru Ekranı***

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ben de oynamak isterim.

Ama konu ve kurallar hakkında hiç bilgim yok.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Sistem ile ilgili bilgi edinmek için ilk mesajımda ki linkte yer alan kural kitabını dikkatle okumanı ve sonrasında yardım için aşağıda belirttiğim msn den bana ulaşmanı tavsiye ederim. Böylelikle oyunda yer alabilirsin.

Ercanergur@hotmail.com

Bu arada arkadaşlar sabır. Oynamak isteyen ne kadar kişi varsa aramızda yeri var unutmayalım bunu.

Wenom sen Horco'nun karşısına bir intikam şövalyesi daha çıkartmayı düşünmüyorsun umarım :lol: En sonuncusunun ayağı kırılmıştı :lol:
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Ayağı kırılmamıştı. Bacağında boylu boyunca derin bir kesik almıştı. :mrgreen:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Karakter kağıdı sayısı dörde ulaştı:

1- Khutai (khutai)
2- İnulüen (Ozan İnulüen)
3- Trias (Necros)
4- Ulrak Balık (Darkgnome)

Karakter kağıtlarını yollamaya devam edin arkadaşlar. Karakter kağıtlarında eksikleri olan arkadaşlar var. Bu ufak eksikleri de tamamlamanızı bekliyorum.

Oyun başlamak üzere ama yeniden tekrarlayacağım. Oyun Esteria şehri dahilinde başlıyor (!) ve rp başladığında uzunca bir süre oyuncu alımı devam edecek. Girip girmemekte kararsız olan arkadaşlar Rp yi takip ederlerse sonradan oyuna katılabilirler.

şu anda benim tüm hazırlıklarım tamam arkadaşlar. Oyun gelecek olan karakter kağırları ile başlayacaktır...
khutai
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by khutai »

Hadi başlasın be :D heycan yaptım valla Kahin .Bu arada arkadaşlarla tanışmıyoruz aslında oyundan önce bi msn de tanışalım :D ben yeniyimde ;)

khutaitatar@hotmail.com

Görüşürüz beyler.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Arkadaşlar oyun Cuma Günü Akşam Üzeri başlıyor. Karakter kağıtlarını göndermeyenler göndersinler. Yardıma ihtiyacı olanlar benimle iletişime geçsinler...
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

bir dakka bende oyanayacam tabi gorath izin verirse bu arada kural kitabını indiremedim premium acoount istiyor.Yardımcı olun arkadaşlar bende oynamak istiyorum ...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Rapidshere linkinde şu anda sorun yok arkadaşlar. Buna ek olarak buyrun Mega linki. İndiremeyenler buradan indirsinler.

Meleran Forum Rol Kaynağı V2.0.pdf" dosyası mefistofeles hedefine gönderilemedi.

Bir konuyu açıklığa kavuşturmam gerek sanırım. Kural kitabı tamamen Türkçedir. Hatta Türk motifleri ile işlenmiş bir sistemdir mevcut sistem.

Mefistofeles karakter kağıdını yaratmanı bekliyorum. Karakter kağıdını yarattığın anda oyuna dahil olacaksın. Yaratırken sorunla karşılaşırsan yardımda bulunabilirim...

Kolay gelsin...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

1- Khutai (khutai)
3- Trias (Necros)
5- Freor (FrontsideAir)
6- Asgard Thoren (Slach)
7- Renard De Lion (Horcoel_Baator)
8- mekisa (Mefistofeles)

Arkadaşlar sekiz oyuncu ile oyun başlamıştır. Herkes karakterini tanıyor ama kimse birbirinin karakterini bilmiyor. Bu da daha gerçekçi bir rp ye yol açıyor. Herkes kendisi ile ilgili açılmış olan konu başlığı dışındakileri de okursa dünyayı daha iyi kavrar ve oyun atmosferine daha iyi adapte olur...

Evet arkadaşlar şimdi oyun başladı. Bu sayfadan sadece yeni başvuruları alacağım ve oyun sürerken ben kapatana kadar başvurularda sürecektir. Açılacak olan "Hakkında" başlığında oyun hakkında sohbet edebilirsiniz, konuşabilirsiniz...

Herkese iyi oyunlar dilerim.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Arkadaşlar bir konuya açıklık getireyim.

Oyun başında herkesin 10 Gigan'ı bulunmakta... Karakter kağıtlarınıza işleyebilirsiniz...

Gigan: Meleran para birimi.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Hoooooop bende oynuyorum gönderdim karekterimi benide ekle :D .Bu listede benimde adım olmalı :D .

Ortam baya kalabalık olacak gibi çok güzel :D .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

1- Khutai (khutai)
3- Trias (Necros)
5- Freor (FrontsideAir)
6- Asgard Thoren (Slach)
8- mekisa (Mefistofeles)
9- Grog Savaşçığlığı (Wenom)

Arkadaşlar dokuz kişi olduk :D İki oyuncumuz henüz giriş rp lerini atmadılar. Dialog turu döndü. Hepinizi dialogları sonlanmak üzere. Bu durumda tüm oyuncuların rp lerini atmaları gerekli. Özelliklede o iki arkadaşımızın. Böylece ilk tam turu döndürebilirim...

Oyuncu alımları devam etmektedir...
Reborn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Reborn »

Ben de varım!! Beni de alıın!! Korucu karakterimle başvuru yapıyorum(pff, marduk almıyormuş... Bi sonrakinde görürsünüz o zaman Marduk'umu :D )
Reborn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Reborn »

Arkadaşlar ben başvurumu geri alıyorum, özür dilerim. Bu rp 3 hafta içinde bitmez, benim de okulum var, haftasonundan haftasonuna oynamayalım. Ben geri alıyorum başvurumu. Yokmuşum gibi davranın :???: :( :cry: :oops:
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

1- Khutai (khutai)
3- Trias (Necros)
5- Freor (FrontsideAir)
6- Asgard Thoren (Slach)
8- mekisa (Mefistofeles)
9- Grog Savaşşarkısı (Wenom)
10- Winarf Vader (lord_ariakan)

Winarf aramıza hoş geldin. Tur Rp sini atan arkadaşlar için döndü ve bazı Rp sini atmayan arkadaşlardan dolayı bazılarınızın Turları dönmedi. O yüzden bana gelip de neden benim Turum dönmedi demeyin. Gidin Rp yapmayan arkadaşlarınıza söyleyin yapsınlar. :D

Fark ettiğiniz gibi oyun çok hızlı ilerliyor ama bunun daha hızlı olması sizin Rp atmanıza bağlı. Yavaşlaması da aynı şekilde ve tabi benimde işim olduğunda zaman zaman yavaşlayacaktır. Ama şu anda hızlıyken akışı bozmayın ve Rp lerinizi yapın derim :D

Tüm oyuncu arkadaşlara teşekkürler ve iyi turlar...
Locked