EN GÖZEL ÖOCUK şARKILARI/ÖİZGİFİLMLER
Nils ve uçan kaz bayılırım ona ben bak şimdi eski anılarım depreşti
madem yenilere geldik kayıp balık nemo çok iyiydi sonra monsters İnc vardı adı böleydi galiba onuda çok sevmiştim.Eldorado yolu da güzel .baya çizgifilm varmış ya bu arada SpongeBob da baya iyi hani
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
Yaa kayıp Balık Nemo yu kardeşim le izliyorduk .. Yarım kaldı. Ama çok güzel çizgifilmdi hakkını vermemek olmaz.
Nils le uçan kaza gelince ilk bölümü izlemiş miydin??
Hani çocuğun evde kalması gerekiyordu evde kalıp dua ezberlemesi gerekiyordu.
Bir de kaza binip de ilk defa uçmaya başladığı sahne vardı mütişti. Hem kazın hem de Nilsin ilk deneyimi idi.
Bu arada yenilerden Shreke de hayran oldum. Kardeşim korktuğu için ona tek başıma gittim. Tek kelime ile çok güzel bir iş çıkartmışlar. Üstelik verdiği mesaj da çok güzel.
Nils le uçan kaza gelince ilk bölümü izlemiş miydin??
Hani çocuğun evde kalması gerekiyordu evde kalıp dua ezberlemesi gerekiyordu.
Bir de kaza binip de ilk defa uçmaya başladığı sahne vardı mütişti. Hem kazın hem de Nilsin ilk deneyimi idi.
Bu arada yenilerden Shreke de hayran oldum. Kardeşim korktuğu için ona tek başıma gittim. Tek kelime ile çok güzel bir iş çıkartmışlar. Üstelik verdiği mesaj da çok güzel.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Nils ve uçan kazın ilk bölümünü rahat bi 10 kere izlemiştim herhalde
aaa evet shrek nasıl unuturum onu ama ikinci filmine gitmedim onuda mrk ediyorum. bu arada shrek in ilk bölümünde bi alıntı yapmak istiyorum.
shrek - biliyor musun, devler aslında hiç de insanların sandığı gibi değildir.
eşek - öörrrneğiin?
shrek - örneğin mi, pekala... buldum! ( elindeki soğanı uzatır. ) devler soğana benzer.
eşek - kokarlar mı?
shrek - evet. hayır!
eşek - insanı ağlatırlar?
shrek - ( panik olmuş ) hayır.
eşek - güneşte bırakırsan renkleri sararır kahverengi saçakları uzar.
çok iyiydi ya burası
shrek - biliyor musun, devler aslında hiç de insanların sandığı gibi değildir.
eşek - öörrrneğiin?
shrek - örneğin mi, pekala... buldum! ( elindeki soğanı uzatır. ) devler soğana benzer.
eşek - kokarlar mı?
shrek - evet. hayır!
eşek - insanı ağlatırlar?
shrek - ( panik olmuş ) hayır.
eşek - güneşte bırakırsan renkleri sararır kahverengi saçakları uzar.
çok iyiydi ya burası
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

Pookeeemoonn !!!!
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
-
winterwolf
- Kullanıcı

Yeni Nickelodeon kuşağında en sevdiğim çizgifilm o. Hele kurnazca sırıtışında yüzünün aldığı ifade kesinlikle yarılamam sebep oluyor. Bir de Nickelodeon'nun bşlı başına bir kanal olarak gösterildiği zamanlarda kanguru Rokko vardı. Dayımla birlikte bölüm kaçırmaksızın izlerdik. O kadar severdik yani... (Bu arada dayım 30 küsür yaşındaLysana wrote:...bu arada SpongeBob da baya iyi hani
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
valla sizi bilmem ama ben bu yaşıma rağmen hala cizği film izlerim hemde büyük bir zevk alarak ayrıca dur bakayım hımmmmmmm
evet şimdiye kadar sinemada oynayan tüm çizgi filmlere gittim evet sadece şu aslan kralmıydı evet ona gitmedim.
Ama annemin dediğine göre ben asla büyümeyecekmişim
zati büyümekte pek istemiyorum ya neyse ...
Benim en çok sevdiğim küçükken yayınlanırdı voltran, sonra o zaman bir dizi daha vardı ama adı aklıma gelmiyor. Suyun içinde yaşayan insanlarla ilgiliydi. Sonra şu futbol oynayan Japon cocuk vardı epey ilgiyle izlerdim. Aslında ben saymaya devam etsem kimseye anlatacak cizgi film kalmayacak
evet şimdiye kadar sinemada oynayan tüm çizgi filmlere gittim evet sadece şu aslan kralmıydı evet ona gitmedim.
Benim en çok sevdiğim küçükken yayınlanırdı voltran, sonra o zaman bir dizi daha vardı ama adı aklıma gelmiyor. Suyun içinde yaşayan insanlarla ilgiliydi. Sonra şu futbol oynayan Japon cocuk vardı epey ilgiyle izlerdim. Aslında ben saymaya devam etsem kimseye anlatacak cizgi film kalmayacak
Bak voltrani unutmusum Unutulur mu yaaa... Onun bir ilk versiyonu vardi bir suru geminin falan oldugu ama son versiyonda isin kilici dendimi olay bitiyordu hatta neden en bastan kilici cikartmiyorlar diyordum bazen...
HARBE GİDEN
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Peki biraz daha eskye gidelim mi?? Müfettiş gagıtı izlediniz mi? Benim en sevdiğim çizgifilmlerdendi. Bir de Carmen Sandiago vardı o da muazzam muhteşem bir şeydi yaa .. Kadın bir defasında koskoca şatoyu çalmaya çalışmıştı..
Bir de unutulmazlardan.. Hayalet avcıları vardı.
Sevmediğim bir çizgifilm... Casper yaa resmen her seferinde aynı şey oluyordu yaaa.... Hayalet arkadaş bulmaya çalışıyor ama herkes korkuyor ondan... Ama filmi çok güzel olmuş kesinlikle tavsiye ederim.
Bir de unutulmazlardan.. Hayalet avcıları vardı.
Sevmediğim bir çizgifilm... Casper yaa resmen her seferinde aynı şey oluyordu yaaa.... Hayalet arkadaş bulmaya çalışıyor ama herkes korkuyor ondan... Ama filmi çok güzel olmuş kesinlikle tavsiye ederim.
HARBE GİDEN
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

pokemon ve bua rlar fox kixde şaman savaşcıları var bide
x-men tabijki fantastik 4 lü örümcek adam
x-men tabijki fantastik 4 lü örümcek adam
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Neler geldi geçti , Voltranlar , Lazeryonlar , eski savaş gemisi hurdasından uzay gemisi yapılan Yamamato serileri , ve klasikler , Red-kit gibi garip bir çeviriyle hayatımıza yerleşen Lucky Luke , Roma'nın utancı sevimli Galyalılar Asterix ve Obelix , Nils Hansen ve Uçan Kaz , tabii ki hiç unutamadığımız dumurların mimarı , gülümsemeden asla hatırlayamayacağımız tusubasa , amerikan kültürünü amentü diye belletiveren "Naber dostum" (Wassup' doc) lar , bir de manga tadını tüm dünyaya tanıtan ve yaşatan Dragonball tabi. Saymakla , hatırlamakla , gülmekle bitmez.
Ã?ocukluğumuzdan hatırladığım en hoş şarkı , ya da şarkı deil de tekerleme diyelim , hani vardır ya ;
Bir , iki , üüüçleeer ,
Korkaaak Ruslaar ,
Dört , beş , aaaaltııı ,
İspanya baaatııı,
yedi , sekiz , doookuuuuz ,
iskooooç dooomuuuz ,
şeklindeki dumur abidesiydi. Bunun bir sürü versiyonu bazen sokaktan , bazen coşkun bir müzik öğretmeninden , bazen bir akrabadan öğrenilir , özellikle parmakla saymalarla tekerleme olarak kullanılır , hep de sözleri konusunda tartışılırdı
:D:D
Ne gülerdik buna , hala da gülerim
:D:D
Biiir , ikii , üüüçleeeeer ...

Ã?ocukluğumuzdan hatırladığım en hoş şarkı , ya da şarkı deil de tekerleme diyelim , hani vardır ya ;
Bir , iki , üüüçleeer ,
Korkaaak Ruslaar ,
Dört , beş , aaaaltııı ,
İspanya baaatııı,
yedi , sekiz , doookuuuuz ,
iskooooç dooomuuuz ,
şeklindeki dumur abidesiydi. Bunun bir sürü versiyonu bazen sokaktan , bazen coşkun bir müzik öğretmeninden , bazen bir akrabadan öğrenilir , özellikle parmakla saymalarla tekerleme olarak kullanılır , hep de sözleri konusunda tartışılırdı
Ne gülerdik buna , hala da gülerim
Biiir , ikii , üüüçleeeeer ...
lil'grin'brin'
Çizgi filmler. Hala çok severim durun biriki tane yaziim.
Çizgi dizi
Dragonball
Road Runner
Bugs bunny
Red-kit
SAnırım voltranı da baya izlemiştim.
Tom ve Jerry (Bir kalsik artık)
Çizgi film:
Aslan Kral
Shrek
Allah allah gece gece aklıma başka gelmiyor...
Diğer:
Power Rangers
Susam sokağı (Kurabiye canavarını çok severdim
)
Aklıma geldikçe eklerim şimdilik bu kadar
*HERşEY DIşI* Bu benim 600. Mesajım vay be biz de o kadar yeni değiliz artık Frpworldde.
Çizgi dizi
Dragonball
Road Runner
Bugs bunny
Red-kit
SAnırım voltranı da baya izlemiştim.
Tom ve Jerry (Bir kalsik artık)
Çizgi film:
Aslan Kral
Shrek
Allah allah gece gece aklıma başka gelmiyor...
Diğer:
Power Rangers
Susam sokağı (Kurabiye canavarını çok severdim
Aklıma geldikçe eklerim şimdilik bu kadar
*HERşEY DIşI* Bu benim 600. Mesajım vay be biz de o kadar yeni değiliz artık Frpworldde.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.