Fantastik dünyalar ışığında size göre b

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

ii de bi insanın üstüne bu kadar gelinmezki nokta nokta diye
ben bir cüce olaraktan görüşümü açıkladım NOKTA :oops:
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Amras__Fefalas wrote:büyü bir sanattır.savaşçının büyücüye,büyücünün savaşçıya ihtiyacı vardır. Yüksek zeka ve yaratıcılık gerektirir.Aksini iddia eden de HÃ?DÃ?Ktür NOKTA :lol:
bence büyü de savaş da sanattır ama bir büyücünün savaşçıya ihtiyacı yoktur :!:

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

buyu bir insanın kendi icindeki gucu yada dogada var olan buyu gucunu şekillendirmesidir. buyuculerin hic kimseye ihtiyacı yoktur kanısı ise tamamen yanlıstır. fighterlar olmasa biz kime hava atacagızki :D ...
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

Büyü insanın kendine yakışanı giymesidir....
Büyücüler büyü yaparken çok karizmatik olmuyorlar mı? İşte büyü yapın yakışsın.
Bu da bir yorum...
(Biraz yumuşatalım ortamı :) )
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Büyü, aşkım, çocuğum, işim, aşım

Büyü, hayatım...
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by oldun »

büyü bir zayıflıktır , misal büyü kullanıcısı elfler bölgeleri tehlike altında olduğunda kaybolmayı veya kaçmayı seçerken biz yani ulgfar dwarf kardeşimle o bölgeye girenlere baltalarımızla cevap veriyoruz bir savaşçının arkasına geçip de oradan bıdı bıdı etmek zayıflıktır.

Rurik Balderk
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

arkadaşlar başlık "sizce büyü nedir?"
allahaşkına ne kadar garip şeyler yazıyorsunuz.
özellikle son mesajı oldukça garipsedim.
elfler ne alaka?
cüceler ne alaka?
bunların büyüyle ne alakası var?

buyrun size büyü nedir konusunda bi yorum aynısını

http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... d43c#67718

bu adreste de yazmışım bir daha yazma ihtiyacı hissediyorum.

''büyü karanlık sanatların en büyüğüdür.Ã?ünkü büyü gerçeği yalanlamaktır;varolanı yok etmek yerine kendi istediğini getirmektir.Nasıl bir virüs yaşamak için sizi öldürüyorsa,büyünüz de gerçeklikte yer edinmek için bir başka gerçeği yok edecektir.Tüm gerçekler birgün yalanlanmaya mahkumdur;dolayısıyla sizin de kabul ettirdiğiniz gerçeğiniz bir gün unutulacaktır,aynı sizi öldürdükten sonra yokolan virüs gibi"""

bu ve bunun gibi yorumlar yapın canımı yiyin.elf cüce kavgasını karıştırmayın :) .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

özür

Post by oldun »

peki;

büyü sevgilidir en ufak bir yanlışta hem onu hem kendini ateşe atarsın ama yinede bu riski isteyerek alırsın hatanın sonucunu daha en başta kabul edersin ve öyle güçlü bir duygudur ki sadece yapanın hissedebileceği bir şeydir herkesin ki aynı gibi gözükür ama güzelliği nüanslardadır
Fairon
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Fairon »

Büyü onu kullanmak isteyeni kullanır ve işi bittiğinde bırakıp gider.
VanwaElen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by VanwaElen »

Büyü insanın kendine yakışanı giymesidir.İki nokta üst üste
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

Büyü için ben sadece büyük ustamız Raistlin dediklerini diyorum ne olduğunu biliorsunuz herkese sevgiler
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Büyü yaşamın ta kendisidir...
yhamos
Kullanıcı
Kullanıcı

Büyü bilinmeyendir...

Post by yhamos »

Ben büyünün tam olarak ne olduğunu bilmek istemeyenlerdenim.Ne olduğunu açıklayan birçok farklı sisteme rastladım ve birçok sistem yarattım.Sonuçta öğrendiğim tek şey büyünün biz ne istersek o olduğu.Fakat özellikle oyunlarda kolaylık sağlaması açısından oluşturulan sınıflar konusunda bir iki lafım var.
Bana kalırsa Necro'ların herhangi bir okuldan.(manastır,tapınak vb...) mezun olmaları bu sınıfın gizemini bozmaktadır.Necrolar bir çeşit kaindir bence ve iki dünya arasında gidip gelen keş karakterlerdir.Gerektiğinde amaca hizmet ederler ve her zaman kötü karakterler olmamalıdırlar.Tabi ki kadavraları mezarından çıkaran bir adamın kutsal ışığın koruyucusu olmasıda beklenemez.
Yukardaki sapan tartışma hakkında şunu sormak isterim D&d de büyücülerin belli bir seviyeye gelene kadar savaşçılara muhtaç olduklarını bilmeyen varmıdır? :wink:
black272
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by black272 »

Büyü bedende ve beyinde bulunan enerjidir. ruhtan gelir ve bedenle beslenir, bu enerji naıl kullanıcağını öğrenmek ise bu işin sanatıdır.
Ama bu enerji herkezde olmasına rağmen ömür boyu çalışsanızda kullanamazsınız.Seçilmişlere bahşedilmiş bir hünerdir, sınavda da büyünün tanrıları tarafından seçilmişler aranır. Bu mesleğe laik olmayanlar ise bu2nu hayatlarıyla öder.
'büyü karanlık sanatların en büyüğüdür.Ã?ünkü büyü gerçeği yalanlamaktır; ve büyü bir zayıflıktır yorumlarını asla kabul etmiyorum.
şaşıran Antimodes şaka yapıp yapmadığını anlamak için çocuğa baktı
Raistlin şaka yapmıyordu.
Tanrının Antimodesin omuzundaki eli bir anda titredi.
Dareth
Başbüyücü

Post by Dareth »

Büyü arzudur. Elle , tırnakla , kasla , kirişle , akılla , sabırla başarılamayacak şeylerin arzulanmasıdır. Arzunun güçte yanıt bulması , arzunun gücün akışını , doğal eğilimleri yenmesidir.

Ama hiçbir şey karşıtı olmadan var olamaz.

Bu yüzden büyü bir tahtırevallidir. Bir ucundan açağı iterseniz , öbür ucu havaya fırlayacaktır. Dikkat edin de o meraklı ve gurulu burnunuz havaya fırlayan ucun önünde olmasın. :twisted:
lil'grin'brin'
Post Reply