ben bir cüce olaraktan görüşümü açıkladım NOKTA
Fantastik dünyalar ışığında size göre b
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
bence büyü de savaş da sanattır ama bir büyücünün savaşçıya ihtiyacı yokturAmras__Fefalas wrote:büyü bir sanattır.savaşçının büyücüye,büyücünün savaşçıya ihtiyacı vardır. Yüksek zeka ve yaratıcılık gerektirir.Aksini iddia eden de HÃ?DÃ?Ktür NOKTA
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
necroyunus
- Kullanıcı

arkadaşlar başlık "sizce büyü nedir?"
allahaşkına ne kadar garip şeyler yazıyorsunuz.
özellikle son mesajı oldukça garipsedim.
elfler ne alaka?
cüceler ne alaka?
bunların büyüyle ne alakası var?
buyrun size büyü nedir konusunda bi yorum aynısını
http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... d43c#67718
bu adreste de yazmışım bir daha yazma ihtiyacı hissediyorum.
''büyü karanlık sanatların en büyüğüdür.Ã?ünkü büyü gerçeği yalanlamaktır;varolanı yok etmek yerine kendi istediğini getirmektir.Nasıl bir virüs yaşamak için sizi öldürüyorsa,büyünüz de gerçeklikte yer edinmek için bir başka gerçeği yok edecektir.Tüm gerçekler birgün yalanlanmaya mahkumdur;dolayısıyla sizin de kabul ettirdiğiniz gerçeğiniz bir gün unutulacaktır,aynı sizi öldürdükten sonra yokolan virüs gibi"""
bu ve bunun gibi yorumlar yapın canımı yiyin.elf cüce kavgasını karıştırmayın
.
allahaşkına ne kadar garip şeyler yazıyorsunuz.
özellikle son mesajı oldukça garipsedim.
elfler ne alaka?
cüceler ne alaka?
bunların büyüyle ne alakası var?
buyrun size büyü nedir konusunda bi yorum aynısını
http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... d43c#67718
bu adreste de yazmışım bir daha yazma ihtiyacı hissediyorum.
''büyü karanlık sanatların en büyüğüdür.Ã?ünkü büyü gerçeği yalanlamaktır;varolanı yok etmek yerine kendi istediğini getirmektir.Nasıl bir virüs yaşamak için sizi öldürüyorsa,büyünüz de gerçeklikte yer edinmek için bir başka gerçeği yok edecektir.Tüm gerçekler birgün yalanlanmaya mahkumdur;dolayısıyla sizin de kabul ettirdiğiniz gerçeğiniz bir gün unutulacaktır,aynı sizi öldürdükten sonra yokolan virüs gibi"""
bu ve bunun gibi yorumlar yapın canımı yiyin.elf cüce kavgasını karıştırmayın
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
özür
peki;
büyü sevgilidir en ufak bir yanlışta hem onu hem kendini ateşe atarsın ama yinede bu riski isteyerek alırsın hatanın sonucunu daha en başta kabul edersin ve öyle güçlü bir duygudur ki sadece yapanın hissedebileceği bir şeydir herkesin ki aynı gibi gözükür ama güzelliği nüanslardadır
büyü sevgilidir en ufak bir yanlışta hem onu hem kendini ateşe atarsın ama yinede bu riski isteyerek alırsın hatanın sonucunu daha en başta kabul edersin ve öyle güçlü bir duygudur ki sadece yapanın hissedebileceği bir şeydir herkesin ki aynı gibi gözükür ama güzelliği nüanslardadır
-
Par-Salian
- Kullanıcı

Büyü bilinmeyendir...
Ben büyünün tam olarak ne olduğunu bilmek istemeyenlerdenim.Ne olduğunu açıklayan birçok farklı sisteme rastladım ve birçok sistem yarattım.Sonuçta öğrendiğim tek şey büyünün biz ne istersek o olduğu.Fakat özellikle oyunlarda kolaylık sağlaması açısından oluşturulan sınıflar konusunda bir iki lafım var.
Bana kalırsa Necro'ların herhangi bir okuldan.(manastır,tapınak vb...) mezun olmaları bu sınıfın gizemini bozmaktadır.Necrolar bir çeşit kaindir bence ve iki dünya arasında gidip gelen keş karakterlerdir.Gerektiğinde amaca hizmet ederler ve her zaman kötü karakterler olmamalıdırlar.Tabi ki kadavraları mezarından çıkaran bir adamın kutsal ışığın koruyucusu olmasıda beklenemez.
Yukardaki sapan tartışma hakkında şunu sormak isterim D&d de büyücülerin belli bir seviyeye gelene kadar savaşçılara muhtaç olduklarını bilmeyen varmıdır?
Bana kalırsa Necro'ların herhangi bir okuldan.(manastır,tapınak vb...) mezun olmaları bu sınıfın gizemini bozmaktadır.Necrolar bir çeşit kaindir bence ve iki dünya arasında gidip gelen keş karakterlerdir.Gerektiğinde amaca hizmet ederler ve her zaman kötü karakterler olmamalıdırlar.Tabi ki kadavraları mezarından çıkaran bir adamın kutsal ışığın koruyucusu olmasıda beklenemez.
Yukardaki sapan tartışma hakkında şunu sormak isterim D&d de büyücülerin belli bir seviyeye gelene kadar savaşçılara muhtaç olduklarını bilmeyen varmıdır?
Büyü bedende ve beyinde bulunan enerjidir. ruhtan gelir ve bedenle beslenir, bu enerji naıl kullanıcağını öğrenmek ise bu işin sanatıdır.
Ama bu enerji herkezde olmasına rağmen ömür boyu çalışsanızda kullanamazsınız.Seçilmişlere bahşedilmiş bir hünerdir, sınavda da büyünün tanrıları tarafından seçilmişler aranır. Bu mesleğe laik olmayanlar ise bu2nu hayatlarıyla öder.
'büyü karanlık sanatların en büyüğüdür.Ã?ünkü büyü gerçeği yalanlamaktır; ve büyü bir zayıflıktır yorumlarını asla kabul etmiyorum.
Ama bu enerji herkezde olmasına rağmen ömür boyu çalışsanızda kullanamazsınız.Seçilmişlere bahşedilmiş bir hünerdir, sınavda da büyünün tanrıları tarafından seçilmişler aranır. Bu mesleğe laik olmayanlar ise bu2nu hayatlarıyla öder.
'büyü karanlık sanatların en büyüğüdür.Ã?ünkü büyü gerçeği yalanlamaktır; ve büyü bir zayıflıktır yorumlarını asla kabul etmiyorum.
şaşıran Antimodes şaka yapıp yapmadığını anlamak için çocuğa baktı
Raistlin şaka yapmıyordu.
Tanrının Antimodesin omuzundaki eli bir anda titredi.
Raistlin şaka yapmıyordu.
Tanrının Antimodesin omuzundaki eli bir anda titredi.
Büyü arzudur. Elle , tırnakla , kasla , kirişle , akılla , sabırla başarılamayacak şeylerin arzulanmasıdır. Arzunun güçte yanıt bulması , arzunun gücün akışını , doğal eğilimleri yenmesidir.
Ama hiçbir şey karşıtı olmadan var olamaz.
Bu yüzden büyü bir tahtırevallidir. Bir ucundan açağı iterseniz , öbür ucu havaya fırlayacaktır. Dikkat edin de o meraklı ve gurulu burnunuz havaya fırlayan ucun önünde olmasın.
Ama hiçbir şey karşıtı olmadan var olamaz.
Bu yüzden büyü bir tahtırevallidir. Bir ucundan açağı iterseniz , öbür ucu havaya fırlayacaktır. Dikkat edin de o meraklı ve gurulu burnunuz havaya fırlayan ucun önünde olmasın.
lil'grin'brin'