go oynarmısınız......???
Bunu biliyor muydunuz?
Tayvanlılar bu oyunda bayağı ileri düzeydeler ve çok fazla ilgileniyorlar.Ã?rnek olarak satrançta belli açılışlar ve kombinasyonlar olduğundan dolayı satrancın bilgisayar oyunları var ama go da bir sürü kombinasyon olduğu için bilgisayar oyunu yok.Ve Tayvanlı iş adamları eğer birisi go'yu bilgisayarda yaparsa ona 1 milyon Tayvan parası vericek.(walla endeksini bilmiyorum.)
Tayvanlılar bu oyunda bayağı ileri düzeydeler ve çok fazla ilgileniyorlar.Ã?rnek olarak satrançta belli açılışlar ve kombinasyonlar olduğundan dolayı satrancın bilgisayar oyunları var ama go da bir sürü kombinasyon olduğu için bilgisayar oyunu yok.Ve Tayvanlı iş adamları eğer birisi go'yu bilgisayarda yaparsa ona 1 milyon Tayvan parası vericek.(walla endeksini bilmiyorum.)
Kötüler her zaman yenilgiye ve ölüme mahkumlardır.
Lye nuquernuva sen e dagor
Lye nuquernuva sen e dagor
gözüne olacaktı o :/ bulamadım edit tuşunu yanlış anlaşılmasın.... :/Raptor wrote:ben yeni başladım küçük kural kitabını milletin gövüne "oku!" diye sokarak çevremdekilere öğretmeye ve benle oynamalarını sağlamaya çalışıyorum :] ama kural kitabı çok yetersiz kalıyor bazı konularda oldukça güzel ve feci zekayı zorlayan bir oyun bence...
oyun harbiden güzel son mesaj yazışımdan beri bu başlığa baya bi oynadım "go" oyununu set halinde alınca içinde kitapçıklar felan var tarihçesi nasıl oynanır taktikler felan yavaş yavaş insan gelişiyor ve daha güzele gidiyor
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

yaa bir tahta üzerinde belli ölçüler dahilinde oynanan tam bir mantık yürütme ve planlama oyunu....
siyah beyaz taşlarla oynanan bir oyun ayrıntılasrını yazıcam bekleyin
siyah beyaz taşlarla oynanan bir oyun ayrıntılasrını yazıcam bekleyin
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Valla zamanında çok severek oynardım.Hatta satranç oynayan arkadaşları ezerek daha da fazla eğlenirdim
.Fakat çok uzun zamandır oynamıyorum bu yüzden biraz paslanmışım. Go oyununda kendini geliştirmenin en iyi yolu netten oynamak(özellikle yahoo).Bende böyle geliştirmiştim. Türkiye'nin şartlarında ne yazık ki fazla bir şeçeneğiniz olamıyor.Tabii bi üniversite klübüne kapağı atamazsanız : ))
Herkese selamlar!!!!!
Herkese selamlar!!!!!
- Black_Wolf_14_14
- Kullanıcı

abi orta dünyanın yeri
ankarada kcatepe camiinin arksında...üçler dershanesinden aşağıya doğru gidince...kırmızı bir kaplaması var...
sokağın ismide kızılırmak sokak...
bu arada go oynamak isteyen arklar www.kiseido.com dan üye olup oynayabilirler... yahoo fln gereksiz... gir kiseidoya oyna baba...
bu arda şu 6k ile 1 dan arasındaki arkla oynayalım bir ara ama bn kiseidoya göre 21k yım yani bayağı bir ezik kalıom...en azından öğretirsn
msn:Black_Wolf_14_14@hotmail.com go cuları bekliom...
ankarada kcatepe camiinin arksında...üçler dershanesinden aşağıya doğru gidince...kırmızı bir kaplaması var...
sokağın ismide kızılırmak sokak...
bu arada go oynamak isteyen arklar www.kiseido.com dan üye olup oynayabilirler... yahoo fln gereksiz... gir kiseidoya oyna baba...
bu arda şu 6k ile 1 dan arasındaki arkla oynayalım bir ara ama bn kiseidoya göre 21k yım yani bayağı bir ezik kalıom...en azından öğretirsn
msn:Black_Wolf_14_14@hotmail.com go cuları bekliom...
poff...
-
Par-Salian
- Kullanıcı

- HenrichMiller
- Kullanıcı

- felix_felis
- Kullanıcı

oyunun hastasıyım ama abim üniversiteye başladıından beri oynayamıyorum!!!! çünkü Dungeons&Dragons oyunumla beraber onu da Balıkesir'e götürdü... Ben ne bahtsız bi kız kardeşim ya... Off... Olmaz bööle şey... Olmaz... Zaten yaşım küçük die bi yerde de oynayamıorum... Okulda turnuvalarını düzenlemeye kalksam; "Hönk! Vatandaş, o ne?" tepkilerini görücem... Ya da "Al işte hatun yine getirdi başımıza entel dantel işleri" olucak... Var mı bööle bozma okul ya... 
- felix_felis
- Kullanıcı

o da ii fikir de bn tek başıma nasıl oynuycam ki... ahh ahh... bi denemeli... bu arada arkadaşlar duyduuma göre go oyununun bilgisayar oyunu çıkmış... ama bn bilgisayara taşınamayacağını düşünüodm... ayrıntılı bilgisi olan varsa bi görüşelim... bi yerden bulmam lazım o oyunu...Justarius wrote:Biz bunu kağıt kalemle oynuyoruz.