go oynarmısınız......???

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
ThePatryn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ThePatryn »

Bunu biliyor muydunuz?
Tayvanlılar bu oyunda bayağı ileri düzeydeler ve çok fazla ilgileniyorlar.Ã?rnek olarak satrançta belli açılışlar ve kombinasyonlar olduğundan dolayı satrancın bilgisayar oyunları var ama go da bir sürü kombinasyon olduğu için bilgisayar oyunu yok.Ve Tayvanlı iş adamları eğer birisi go'yu bilgisayarda yaparsa ona 1 milyon Tayvan parası vericek.(walla endeksini bilmiyorum.)
Kötüler her zaman yenilgiye ve ölüme mahkumlardır.
Lye nuquernuva sen e dagor
Raptor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Raptor »

ben yeni başladım küçük kural kitabını milletin gövüne "oku!" diye sokarak çevremdekilere öğretmeye ve benle oynamalarını sağlamaya çalışıyorum :] ama kural kitabı çok yetersiz kalıyor bazı konularda oldukça güzel ve feci zekayı zorlayan bir oyun bence...
Raptor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Raptor »

Raptor wrote:ben yeni başladım küçük kural kitabını milletin gövüne "oku!" diye sokarak çevremdekilere öğretmeye ve benle oynamalarını sağlamaya çalışıyorum :] ama kural kitabı çok yetersiz kalıyor bazı konularda oldukça güzel ve feci zekayı zorlayan bir oyun bence...
gözüne olacaktı o :/ bulamadım edit tuşunu yanlış anlaşılmasın.... :/
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Go'nun oyun tahtasını ve pullarını falan gördüm fakat oynama veya izleme şansım olmadı. Artık azalin istanbul tarafına gelinceye kadar öğrenmeye çalışırım biraz; oynarız :)
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Kendime rakip arıyor ama bulamıyorum bir türlü. 5 Kyu ile 1 Dan arasında olduğumu tahmin ediyorum.
Oynamak isteyen varsa mutlaka oynamak isterim.

Bu arada İstanbul dışındakiler ile net üzerinden de oynayabilirim.
"Lovefull Evil"
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

oyun harbiden güzel son mesaj yazışımdan beri bu başlığa baya bi oynadım "go" oyununu set halinde alınca içinde kitapçıklar felan var tarihçesi nasıl oynanır taktikler felan yavaş yavaş insan gelişiyor ve daha güzele gidiyor
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Tam olarak nasıl birşey go?Bir ara haberlere çıkmıştı damamtrak birşey olarak..Ã?yle mi?
Jacta alea est.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

yaa bir tahta üzerinde belli ölçüler dahilinde oynanan tam bir mantık yürütme ve planlama oyunu....
siyah beyaz taşlarla oynanan bir oyun ayrıntılasrını yazıcam bekleyin
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Valence
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Valence »

Valla zamanında çok severek oynardım.Hatta satranç oynayan arkadaşları ezerek daha da fazla eğlenirdim :) .Fakat çok uzun zamandır oynamıyorum bu yüzden biraz paslanmışım. Go oyununda kendini geliştirmenin en iyi yolu netten oynamak(özellikle yahoo).Bende böyle geliştirmiştim. Türkiye'nin şartlarında ne yazık ki fazla bir şeçeneğiniz olamıyor.Tabii bi üniversite klübüne kapağı atamazsanız : ))

Herkese selamlar!!!!!
Black_Wolf_14_14
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Wolf_14_14 »

abi orta dünyanın yeri

ankarada kcatepe camiinin arksında...üçler dershanesinden aşağıya doğru gidince...kırmızı bir kaplaması var...

sokağın ismide kızılırmak sokak...

bu arada go oynamak isteyen arklar www.kiseido.com dan üye olup oynayabilirler... yahoo fln gereksiz... gir kiseidoya oyna baba...

bu arda şu 6k ile 1 dan arasındaki arkla oynayalım bir ara ama bn kiseidoya göre 21k yım yani bayağı bir ezik kalıom...en azından öğretirsn

msn:Black_Wolf_14_14@hotmail.com go cuları bekliom...
poff...
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

Abi go falan nedir yaw ilk defa sizden duyuyorum ulem dünyada odun odun yaşıyoruzda haberimiz yok
HenrichMiller
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by HenrichMiller »

Hiçbir oyunu kazanamamış olsam da inatla oynamaya devam ediyordum netten. Tabi birkaç ay önce yenilgiyi kabullenemedim ve harakiri yapmamak için bıraktım. Bulabilirsem nette oynanacak ve öğrenilecek yerleri bir ara yazarım.
Hepsini al ve hiçbirini geri verme...
(Human - 7 Rogue)
felix_felis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by felix_felis »

oyunun hastasıyım ama abim üniversiteye başladıından beri oynayamıyorum!!!! çünkü Dungeons&Dragons oyunumla beraber onu da Balıkesir'e götürdü... Ben ne bahtsız bi kız kardeşim ya... Off... Olmaz bööle şey... Olmaz... Zaten yaşım küçük die bi yerde de oynayamıorum... Okulda turnuvalarını düzenlemeye kalksam; "Hönk! Vatandaş, o ne?" tepkilerini görücem... Ya da "Al işte hatun yine getirdi başımıza entel dantel işleri" olucak... Var mı bööle bozma okul ya... :(
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

Biz bunu kağıt kalemle oynuyoruz.
felix_felis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by felix_felis »

Justarius wrote:Biz bunu kağıt kalemle oynuyoruz.
o da ii fikir de bn tek başıma nasıl oynuycam ki... ahh ahh... bi denemeli... bu arada arkadaşlar duyduuma göre go oyununun bilgisayar oyunu çıkmış... ama bn bilgisayara taşınamayacağını düşünüodm... ayrıntılı bilgisi olan varsa bi görüşelim... bi yerden bulmam lazım o oyunu...
Post Reply