ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN
- Sanırım zamanın şovalyesi sadece konuşmaktan anlıyor...
Aslında nasıl bir şovalye olduğunuzu anlamış değilim..Nasıl bir şovalye rakibini küçümser hangi şovalye rakibinin dış görünüşüne aldanır...
rp dışı : dışarıda olduğunuzu sanıyordum düzeltilir umarım..
Saygılarımla..
Aslında nasıl bir şovalye olduğunuzu anlamış değilim..Nasıl bir şovalye rakibini küçümser hangi şovalye rakibinin dış görünüşüne aldanır...
rp dışı : dışarıda olduğunuzu sanıyordum düzeltilir umarım..
Saygılarımla..
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Ben sana bir soru soruyım.Sen hiç hayatında şövalye cüce gördünmü?Ben farklı bir şövalyeyim anlıycağın.
Rp dışı:Orenin tapınağından çıkabilirdim ve orada konuşmayı sürdürürdük ama girene kadar bir ton çaba harcadım.Davet edilmeden gelmiştim.Tüm korkularımla yüzleştim.O yüzden bir daha çıkmak istemiyorum.En azından şimdilik...
Rp dışı:Orenin tapınağından çıkabilirdim ve orada konuşmayı sürdürürdük ama girene kadar bir ton çaba harcadım.Davet edilmeden gelmiştim.Tüm korkularımla yüzleştim.O yüzden bir daha çıkmak istemiyorum.En azından şimdilik...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Lord Oren Unholy ye yaklaşır..
"Artık yolunu seçtiğine göre tapınakta da bir yere ihtiyacın olacaktır..
Seni İLK TAPINAK şOVALYESİ ilan ediyorum..."
ve Unholy ye bir madalyon uzatır..
"Artık yolunu seçtiğine göre tapınakta da bir yere ihtiyacın olacaktır..
Seni İLK TAPINAK şOVALYESİ ilan ediyorum..."
ve Unholy ye bir madalyon uzatır..
Last edited by Oren_Dautry on Wed May 12, 2004 1:46 am, edited 1 time in total.
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Lord'una dönerek baktı. Gözlerindeki ifade donuk ama saygı doluydu. Lord'unun uzattığı madalyona doğru uzandı ve tek dizinin üzerine çöktü.
Yutkundu madalyonu yavaşça boynuna geçirdi.
- Sizi utandırmayacağım Lord'um...
Boynundaki kafatası şeklindeki madalyon eriyip sislere karıştığında yerini Lord'unun madalyonu almıştı...
Yutkundu madalyonu yavaşça boynuna geçirdi.
- Sizi utandırmayacağım Lord'um...
Boynundaki kafatası şeklindeki madalyon eriyip sislere karıştığında yerini Lord'unun madalyonu almıştı...
Sessizlikle konuşulanları dinlemiş, olayları izlemişti. Ama artık bir yorum yapması gerekiyordu."Lord Oren, misafirliğe geliyorum ama bizzat tapınağıma yapılmak istenilen bir saldırıya tanık oluyorum."
Sonra Unholy'e "Zaman seni terketmedi. Sen onu terkettin. Ama buna rağmen yüreğindeki ışığı tekrar bulursan, eğer geri gelirsen ve Lordum'dan bağışlanma dilersen sana her zaman yerimiz vardır."
"Ama görünüşe göre artık Lord Oren'in tarafındasın.Belki aradğın şey burdadır.Ama lordumuza yaptığın saygısızlık bağışlanma dilenene kadar unutulmayacaktır."
Sonra Unholy'e "Zaman seni terketmedi. Sen onu terkettin. Ama buna rağmen yüreğindeki ışığı tekrar bulursan, eğer geri gelirsen ve Lordum'dan bağışlanma dilersen sana her zaman yerimiz vardır."
"Ama görünüşe göre artık Lord Oren'in tarafındasın.Belki aradğın şey burdadır.Ama lordumuza yaptığın saygısızlık bağışlanma dilenene kadar unutulmayacaktır."
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Geriye doğru döndüğünde gözlerini Majenta'a odakladı. Üzerindeki siyah tuniği yavaşça üzerinden attı. Ã?rücek ağından işlemiş zırhlının üzerini yavaşça yerde ayaklarına sarılmış karanlıklar kapladı. Tüm vücudunu kapladı karanlıklar.
Bir kaç sessiz dakikanın ardından karanlıklar çözüldü üzerinden.Üzerini ışığı yansıtmayan karanlık bir zırh kaplamıştı. Beyaz saçları zırhın omuzlarını dökülüyordu. Kırmızı parıldayan gözleri yavaşça Majenta'a odaklandı. Saçlarını nazik hareketlerle arkasında topladıktan sonra Kılıcını belindeki kınına yerleştirdi. Yüzünün yarsını örten karanlık maskesinin altından sesi yankılandı.
- Ben kimseye ihanet etmedim. Ben yolumu seçtim. Söylediğimi kulak ardı ettiğinizi görüyorum Majenta bir Cüce şovalye olamaz...Kendi şovalyeniz bile bunu itiraf etti. O zaman neden hatayı öğrencide arıyorsunuz. Ben orada bir öğrenciydim. Sadece kendisini aciz gören bir cüce tarafından eğitilmeye çalışan biri...
Ben karargaha gençliğimde aldığım eğitimleri almak için değil hizmet için gelmiştim. Ama sonunda doğru yolu buldum 'yavaşça ardındaki Lorduna baktı' ve doğru yerdeyim...
Bir kaç sessiz dakikanın ardından karanlıklar çözüldü üzerinden.Üzerini ışığı yansıtmayan karanlık bir zırh kaplamıştı. Beyaz saçları zırhın omuzlarını dökülüyordu. Kırmızı parıldayan gözleri yavaşça Majenta'a odaklandı. Saçlarını nazik hareketlerle arkasında topladıktan sonra Kılıcını belindeki kınına yerleştirdi. Yüzünün yarsını örten karanlık maskesinin altından sesi yankılandı.
- Ben kimseye ihanet etmedim. Ben yolumu seçtim. Söylediğimi kulak ardı ettiğinizi görüyorum Majenta bir Cüce şovalye olamaz...Kendi şovalyeniz bile bunu itiraf etti. O zaman neden hatayı öğrencide arıyorsunuz. Ben orada bir öğrenciydim. Sadece kendisini aciz gören bir cüce tarafından eğitilmeye çalışan biri...
Ben karargaha gençliğimde aldığım eğitimleri almak için değil hizmet için gelmiştim. Ama sonunda doğru yolu buldum 'yavaşça ardındaki Lorduna baktı' ve doğru yerdeyim...
"Ben seni sorgulamıyorum. Sen de beni sorgulama. Üstelik Lordum bir cücenin şovalye olmasını istediyse, şovalye olur. Ve onu sorgulamak sana düşmez. Ya kendine mukayet olup dediklerini yaparsın, ki sen yapamadın, ya da gidersin.Üstelik karşımda Lord Dragonfire'a hizmet etmek istediğini hala hatırlıyorum. Ve şimdi, sadece birkaç gün sonra da Lord Oren'e hizmet etmek istediğini söylüyorsun. Hizmet anlayışın benden farklı galiba. Ama dediğim gibi seni sorgulamıyorum." Gözlerini biran bile unholy'den ayırmadı.
"Zaten kalbinde Lordumuza hiç inanç yokmuş.Olduğunu zannetmişiz. Belki böylesi herkes için daha iyi olmuştur."
"Zaten kalbinde Lordumuza hiç inanç yokmuş.Olduğunu zannetmişiz. Belki böylesi herkes için daha iyi olmuştur."
Gözlerindeki kızıl ışıklar bir na parladı. Hiddet hakim oldu karanlığa ama bedenine sarılmış karanlık yavaşça ona kenetlendi. Huzur buldu bedeni karanlığın soğuk dokunuşunda içindeki nefret geldi aklına ve Drow Rahibe...
Gözlerini donukça Majenta'a odakladı.
- Ben Lord'unda huzur bulamadım. Ama seni değil kararları sorguladım ki buna hakkım var Majenta Lord'umun tapınağındasın..
Gözlerini donukça Majenta'a odakladı.
- Ben Lord'unda huzur bulamadım. Ama seni değil kararları sorguladım ki buna hakkım var Majenta Lord'umun tapınağındasın..
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Bana hangi saldırıdan bahsettiğini söylermisin Majenta???
burda olan şey sadece bir düello teklifi..
rahipler arasında yaygın olmasada savaşcılar aralarındaki anlaşmazlıkları böyle çözerler..
tapınağına yapılmış bir saldırı yok..
Gorath ise düelloyu kabul etmedi ve bir dövüş olmayacak bu kadar basit..
burda olan şey sadece bir düello teklifi..
rahipler arasında yaygın olmasada savaşcılar aralarındaki anlaşmazlıkları böyle çözerler..
tapınağına yapılmış bir saldırı yok..
Gorath ise düelloyu kabul etmedi ve bir dövüş olmayacak bu kadar basit..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Lord Oren'e kafasını eğerek selam verdi." Tapınağımın bir şovalyesi olması dolayısıyla bunu tapınağa yapılmış bir saldırı olarak algıladım. Ama iki tanrının şovalyesinin gereksiz yere savaşmaması beni rahatlattı.Tabi bazıları için yüksek gerekçeler olabilir." Son sözleri Unholy'e bakarak söylemişti.
Lord'una doğru döndü...
- Lord'umun sözleri emirdir..Savaş olmayacak diyorsa olamaycaktır sebep ne olursa olsun...
- Lord'umun sözleri emirdir..Savaş olmayacak diyorsa olamaycaktır sebep ne olursa olsun...
Yavaşça tapınağın soğuk zemininde ilerledi. Huzur bir gece geçirmiş, basit rüyaların eşliğinde uykusu bölünmüştü. Siyah tuniği her zaman ki gibi üzerinde salınıyordu. Beyaz saçları kukuletasının altından omuzlarına uzanıyordu. Başını kaldırdı ve etrafına bakındı.
- Başrahip...
Sesi tapınakta yankılandı. Gözleri sinir ile kısıldığında tekrar seslendi.
- Başrahip!
Sesi artık hiddetli ve sertti etrafına bakındı ve bir kaç sözcük mırıldandı. Sislerle birlikte yavaşça tapınaktan dışarı yayıldı.
- Başrahip...
Sesi tapınakta yankılandı. Gözleri sinir ile kısıldığında tekrar seslendi.
- Başrahip!
Sesi artık hiddetli ve sertti etrafına bakındı ve bir kaç sözcük mırıldandı. Sislerle birlikte yavaşça tapınaktan dışarı yayıldı.
"Başrahip!..."
bu çağrıyı duyduğunda, tapınağın sunağının başında duasını etmekteydi. duasını sonlandırmadan evvel, ufak hançerini çıkartıp avuç içinde derince bir kesik açtı ve yarası kapanmadan önce çıkan bir damla kanı sunağın üzerine damlattı. duasını bu şekilde sonlandırdıktan sonra, hızlı adımlarla sunağın bulunduğu odadan ayrılıp, çağrının geldii yere doğru yollandı.
bu çağrıyı duyduğunda, tapınağın sunağının başında duasını etmekteydi. duasını sonlandırmadan evvel, ufak hançerini çıkartıp avuç içinde derince bir kesik açtı ve yarası kapanmadan önce çıkan bir damla kanı sunağın üzerine damlattı. duasını bu şekilde sonlandırdıktan sonra, hızlı adımlarla sunağın bulunduğu odadan ayrılıp, çağrının geldii yere doğru yollandı.
War, war never changes...
Büyük emir!!
Kutsal ruhun verdiği emirle ormanın içinde yol koyulmaya başladı taki daha önce hiç görmediği bir yapıyla karşılaştı.Bu yapıyı incelemeye başladı ve Kutsal Ruhun ona gösterdiği kişinin resmini gördü, ruh onu bulmasını ve onun emrine geçmesini emretmişti! Büyük yapının girişine doğru yürüdü!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!