DOğANIN TAPINAğI(TANRI:DRAGONFLY)(DOğA,KORUMA)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

rp dışı:abi mecburen rp dışı anlatıcam raistlin bizm tapınağımıza (kaosun ölümün ve savaşın) saldırıda bulundu bunu bir türlü anlamadım bu konuyu açıklayabilirmisin.
No one hears him cry so he turns to evil...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Rp Dş : Gerekli açıklamayı yaptım devam edelim...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Firble eski bir dostun kurduğu tapınağa geldiğinde nefes nefesedir bunu en az bir kişi bilmelidir. Ã?yle düşünür gnom. Tapınaktan içeri girer. Druid tapınakta yoktur. Ya da en azından öyle gözükmektedir. Gnom merak içinde beklemeye başlar.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gnom uzunca bir süre beklemistir Ancak beklemeye devam edemeyecegini hisseder. Bu tapinak her ne kadar ozu olan orman onun en saygi duydugu varlik olan toprak da olsa burasi ona bir seyler itmektedir. Herm bir tapinakta izinsiz bu kadar uzun kalmak da yanlis diyedusunur boylec elinde ki kagit parcalarindan birine salgini haer veren bir yazi yazar ve bunu rahibin calisma masasi gibi gorunen masanin ustune koyar.
Sonra da tapinagi terkeder.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Calis ile konuşmasını devam ettiren Dragonfly.
Hazaxaosu da arada bir göz ucu ile kortrol etmektedir.
Bu sırada odasına giden açıklıkta bir siluet görür.İçinden bu ne saygısızlık diye geçirir.

Calis bana izin ver küçük bir işim var diyerek biraz önceki açıklığa doğru ilerler.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Hazaxaos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hazaxaos »

Hazaxaos yeniden çevik bir sıçrayışla sütunun üzerine çıktı ve rahibi beklemeye başladı.
<div>"But the Bard's Songs will remain..."</div><br>
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Hazaxaosun sıçramasını fark eder.
Calisten izin alır ve Hazaxaos şimdi sütunlar üstünde yavaşça koş unutma sütunların arası bir metre ve bastyığın yerler sadece bir ayak buyuklugunde.
Düşersen canın yanabilir benim isediğim yavaş ve emin olarak koşman.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quisatz_Haderah »

Quisatz Haderah birden bire ulu bir ağacın önünde yerde belirdi. Lanetler okuyarak ayağa kalkarken ağacın görkemini izliyordu. Quisatz narin yapılı, ince yüzlü bir adamdı. Pelerininin başlığını geriye attı ve iki sivri kulak belirdi. Yeşil cüppesinin altından bir palanın kabzası çıkıyordu. İki adım atıp ağaca dokunmaya çalıştı.
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Thlyrotel meraklı ve neşeli adımlarla tapınağa yaklaştı, aslında burasının ne olduğu hakkında bir fikri yoktu ama nedense kendini huzurlu hissediyordu, böylece kapılara geldi ve içeri adımını attı.
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Thlyrotel içeri girerken Quisatz ona yetişti ve bulunduğu yerin neresi olduğunu sordu. Karşısında gördüğü ağaçtan oldukça etkilenmişti ve içeri girip girmeme konusunda kararsız kalmıştı. Anladığı kadarıyla ağaç büyüyle oluşturulmuştu. Kafasını uzatıp içeri baktı ardından Thlyrotel'in ardından seğirtti.
Hazaxaos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hazaxaos »

Hazaxaos sütunların üzerinde ölçülü adımlarla ilerledi.İlerlerken dengesi hiç bozulmuor hiç tereddüt etmiyordu.Sonra yavaş bir şekilde koşmaya başladı.Sütunların bitimine geldiğinde durdu.Ve bundan sonra olacakları merak ederek Dragonfly'a baktı.
<div>"But the Bard's Songs will remain..."</div><br>
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

"Bilemiyorum yabancı, neden sende benimle gelmiyorsun?"
Thlyrotel bir taraftan yürürken bir taraftanda yanına gelen yabancıyı süzüyordu...
"Ben Thlyrotel, senin adın ne?" diye sordu elf ve yürümeye devam etti...
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

bu arada Dura'da meditasyonunu tamamlamış ve tapınağın salonuna doğru ilerlemişti... yüksek sütunların üzerinde pratik yapan birini farketti... dikkatini çekti ve ona doğru yöneldi... ve izlemeye başladı...
Aurë entuluva...!!
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Thlyrotel'in yanından yürürken cevap verdi: "Memnun oldum. Benim adım da Quisatz, Quisatz Haderah. Ehm ormanın bu kesiminin bayağı boğucu bir havası varmış aslında. Ama buraya nasıl geldiğimi halen anlayamadım. Son hatırladığım şey ağaçlara boyayla bazı işaretler yapan bir kaç adamı pek de nazikçe olmayan bir şekilde uyarmaya çalıştığım, ardından da adamlardan birinin elini kaldırdığı ve parmaklarını oynattığı. Sonra kendimi burada buldum. şimdi düşünüyorum da o iri-yarı görünüşünün altında güçlü bir büyücü varmış sanırım. Ben basit bir oduncu sanmıştım. Biraz fazla konuşuyorum galiba ama kendime benzeyen başka birini hiç görmemiştim. şu sivri kulaklardan bahsediyorum. Bende de aynıları var ve de... Vay canına ne güzel bir yer burası." diye devam etti Quisatz içerinin manzarasıyla karşılaşınca.
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

"Ã?yleyse tanıştığıma memnun oldum ırkdaşım" elf artık yürümeyi kesmiş içeriyi süzüyordu...
"Benim nerdeyse tüm hayatım bu ormanlarda geçti, ama buralarda dolaşan büyücüler görmedim ayrıca ormanı korumaya çalıştığın için sana teşekkür ederim"
Sonra wild elf gülümseyerek ırkdaşının yüzüne baktı
"Gel dostum şurada oturalım böyle bir yerin boş olduğunu sanmıyorum"
Böylece oturan elf merakla birilerini bekliyordu
Locked