DOğANIN TAPINAğI(TANRI:DRAGONFLY)(DOğA,KORUMA)
Firble eski bir dostun kurduğu tapınağa geldiğinde nefes nefesedir bunu en az bir kişi bilmelidir. Ã?yle düşünür gnom. Tapınaktan içeri girer. Druid tapınakta yoktur. Ya da en azından öyle gözükmektedir. Gnom merak içinde beklemeye başlar.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Gnom uzunca bir süre beklemistir Ancak beklemeye devam edemeyecegini hisseder. Bu tapinak her ne kadar ozu olan orman onun en saygi duydugu varlik olan toprak da olsa burasi ona bir seyler itmektedir. Herm bir tapinakta izinsiz bu kadar uzun kalmak da yanlis diyedusunur boylec elinde ki kagit parcalarindan birine salgini haer veren bir yazi yazar ve bunu rahibin calisma masasi gibi gorunen masanin ustune koyar.
Sonra da tapinagi terkeder.
Sonra da tapinagi terkeder.
HARBE GİDEN
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Calis ile konuşmasını devam ettiren Dragonfly.
Hazaxaosu da arada bir göz ucu ile kortrol etmektedir.
Bu sırada odasına giden açıklıkta bir siluet görür.İçinden bu ne saygısızlık diye geçirir.
Calis bana izin ver küçük bir işim var diyerek biraz önceki açıklığa doğru ilerler.
Hazaxaosu da arada bir göz ucu ile kortrol etmektedir.
Bu sırada odasına giden açıklıkta bir siluet görür.İçinden bu ne saygısızlık diye geçirir.
Calis bana izin ver küçük bir işim var diyerek biraz önceki açıklığa doğru ilerler.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Hazaxaosun sıçramasını fark eder.
Calisten izin alır ve Hazaxaos şimdi sütunlar üstünde yavaşça koş unutma sütunların arası bir metre ve bastyığın yerler sadece bir ayak buyuklugunde.
Düşersen canın yanabilir benim isediğim yavaş ve emin olarak koşman.
Calisten izin alır ve Hazaxaos şimdi sütunlar üstünde yavaşça koş unutma sütunların arası bir metre ve bastyığın yerler sadece bir ayak buyuklugunde.
Düşersen canın yanabilir benim isediğim yavaş ve emin olarak koşman.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

Quisatz Haderah birden bire ulu bir ağacın önünde yerde belirdi. Lanetler okuyarak ayağa kalkarken ağacın görkemini izliyordu. Quisatz narin yapılı, ince yüzlü bir adamdı. Pelerininin başlığını geriye attı ve iki sivri kulak belirdi. Yeşil cüppesinin altından bir palanın kabzası çıkıyordu. İki adım atıp ağaca dokunmaya çalıştı.
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

Thlyrotel içeri girerken Quisatz ona yetişti ve bulunduğu yerin neresi olduğunu sordu. Karşısında gördüğü ağaçtan oldukça etkilenmişti ve içeri girip girmeme konusunda kararsız kalmıştı. Anladığı kadarıyla ağaç büyüyle oluşturulmuştu. Kafasını uzatıp içeri baktı ardından Thlyrotel'in ardından seğirtti.
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

Thlyrotel'in yanından yürürken cevap verdi: "Memnun oldum. Benim adım da Quisatz, Quisatz Haderah. Ehm ormanın bu kesiminin bayağı boğucu bir havası varmış aslında. Ama buraya nasıl geldiğimi halen anlayamadım. Son hatırladığım şey ağaçlara boyayla bazı işaretler yapan bir kaç adamı pek de nazikçe olmayan bir şekilde uyarmaya çalıştığım, ardından da adamlardan birinin elini kaldırdığı ve parmaklarını oynattığı. Sonra kendimi burada buldum. şimdi düşünüyorum da o iri-yarı görünüşünün altında güçlü bir büyücü varmış sanırım. Ben basit bir oduncu sanmıştım. Biraz fazla konuşuyorum galiba ama kendime benzeyen başka birini hiç görmemiştim. şu sivri kulaklardan bahsediyorum. Bende de aynıları var ve de... Vay canına ne güzel bir yer burası." diye devam etti Quisatz içerinin manzarasıyla karşılaşınca.
"Ã?yleyse tanıştığıma memnun oldum ırkdaşım" elf artık yürümeyi kesmiş içeriyi süzüyordu...
"Benim nerdeyse tüm hayatım bu ormanlarda geçti, ama buralarda dolaşan büyücüler görmedim ayrıca ormanı korumaya çalıştığın için sana teşekkür ederim"
Sonra wild elf gülümseyerek ırkdaşının yüzüne baktı
"Gel dostum şurada oturalım böyle bir yerin boş olduğunu sanmıyorum"
Böylece oturan elf merakla birilerini bekliyordu
"Benim nerdeyse tüm hayatım bu ormanlarda geçti, ama buralarda dolaşan büyücüler görmedim ayrıca ormanı korumaya çalıştığın için sana teşekkür ederim"
Sonra wild elf gülümseyerek ırkdaşının yüzüne baktı
"Gel dostum şurada oturalım böyle bir yerin boş olduğunu sanmıyorum"
Böylece oturan elf merakla birilerini bekliyordu
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...