psişik

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Arkadaşlar lütfen bu konuyu başka yere taşıyalım, bunun yeri burası değil.

Undeadden psionic olur mu konusuna gelince, öğrendiğim bilgilere göre undeade dönüşen vcanlıların mentalitesinde birtakım değişiklikler meydana geliyor ve sanırım öfkeye dayalı bir tür içgüdüyle yaşamaya başlıyorlar. Bu yüzden de direkt fikirleri ve duyguları olmadığı için zihin etkilemeye karşı bağışık oluyorlar ki bu benim fikrim değil, çıkarımlarım..

Bu durumda psionic olabilirler belki ama gene de bilinçli psionicler olmazlar gibime geliyor ama bunun için psioniclerin nasıl büyü yaptığını bilmem gerekiyor. Psionics Handbook'u okuyan birisi beni bu konuda bilgilendirebilir mi?

Saygılar..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Ben okudum hem libris mortis (undead kitabı) hemde expanded psionics handbook (psionic kitabı) ve dediğim gibi psionic olabilirler :)

konuda iyice dallanıp budaklandı ama neyse herkes burada nasıl olsa...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

//////////////// EDiT By Logan
kişisel TArtışmanızı Msn Yada özel mjs Yolu ile yapın... Konuyu saptıran msj lar atmayın...

Saygılarımla...
Türklider...
Raziel_Zauvirr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Raziel_Zauvirr »

şu undead psion a bi açıklık getirelim.Undead Psion olur bence olmaz diye bişey yoktur.Undead psionların sayısı fazla değildir ve normal psionların int kulanması yerine undead psionlar charisma yı kullanır.Ve Psychometabolism güclerini kullanamazlar metabolizmaları olmadığı için.Undead psion olmaz yerine undead psion şu güclerini kullanamaz diye bir tartışma yapmak daha yerinde olur.psionlar hakkında bilgi almak istiyenler.http://www.d20srd.org/indexes/psionicRa ... Spells.htm da bakabilir çok detaylı birşekilde yazıyor.Saygılar...
Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust.
zulkarneyn
Kullanıcı
Kullanıcı

Hortlak Zihinbazlar

Post by zulkarneyn »

Karanlık güneş oyun dünyasında, Athas'ta, hortlak zihinbazlar mevcut (o dünyanın hemen tüm sakinleri gibi). Dahası hemen hepsi değişik güçlere sahip olabiliyorlar.
Post Reply