Organize İşler
Organize İşler
Filme gittim sonuç yine hayal kırıklığı yine hayal kırıklığı anlayamadığım bi nedenden dolayı türk filimleri belli bi çıtayı aşamıyor bu vizonteleyle biraz yukarıya çıktı ve orda kaldı bilmiyorum ben mi yanılıyorum evet organize işler hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum yalnız filmi anlatmayın da izlemeyuen arkadaşlarda izleyebilsin
<div>I said no... Cause sometimes is good to be human</div><br>
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Re: Organize İşler
arkadaşlar spolier denen bir yöntem var hatırlatıyorum sadece filmi izlemeyenlere ve izlemek isteyenlere karşı saygılı olmak için ben hatırlatıyorum iyi eğlenceler....
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Filmden hiç bahsetmek istemiyorum çünkü sade, sıradan, bayat bir senaryoydu bana göre.
Nedense artık Türk filmi izleme gibi bir isteğim kalmadı. Hiç kaliteli yapım göremiyorum. En beğendiğim gilmelr de LGF'den çıkıyor.
Saygılar..
Nedense artık Türk filmi izleme gibi bir isteğim kalmadı. Hiç kaliteli yapım göremiyorum. En beğendiğim gilmelr de LGF'den çıkıyor.
Saygılar..
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..sanki yine fazla acımasızız gibi geliyo
ben de gerçi biraz abarta bilirim belki ama ben son günlerde izlediğim en iyi türk filmi ( keloğlan vb. filmleri hesaba katarsak
) ve genel olarakda iyi i film açıkçası iyi oyunculuk var , iyi yönetilmiş ve komedi filmi özellikleri taşıyan bi film
bide türkiyedeki önemli noltalara dokundurmuş
genek türkfilmi kalitesizliğinin dışında bi film yani
ben de gerçi biraz abarta bilirim belki ama ben son günlerde izlediğim en iyi türk filmi ( keloğlan vb. filmleri hesaba katarsak
bide türkiyedeki önemli noltalara dokundurmuş
genek türkfilmi kalitesizliğinin dışında bi film yani
İzlediğim en iyi yerli yapımlardandı. Espiriler gayet inceydi. Halen daha arkadaşlar arasında filmde geeçn dialoglarla şakalaşırız. Bir süre daha devam edeceğe benziyor bu. Ã?ekimler gayet başarılıydı. Oyunculuğa ise diyecek hiç laf yok herkes işinin ustası oyunvulardı.
Ben çok beğendim.
Ben çok beğendim.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

Ewet belkide konusu biraz vasattı ama bana kalırsa insanları bu kadar hayal kırıklığına uğratan olay, herkez filmde oynayanlara bakıyor Cem Yılmaz - Yılmaz Erdoğan - Demet Akbağ vs.. aaa bu film baya komiktir en başta Cem Yılmaz var ztn die gidiyolar ve izledikleri zaman o kadarda komik olmadığı için sıkılıyolar. Ztn Cem Yılmaz filmde en fazla 5-6 dk görünüyor ama yapıcanı yapıp bombayı patlatıyor..
--bana kalırsa izlenmeye değer bir filmdi..
--bana kalırsa izlenmeye değer bir filmdi..
" Let My Heart Go "
Bence filmin başı ile sonu en iyi kısımları. Diğer bölümler biraz vasat. Oyuncular gayet iyi bence. Ã?ekim ise biraz göze batar olmuş, İstanbul belgeseli tadı veriyor bazı zamanlar (helikopter çekimleri biraz abartılmış. Mesela arabayı çekiyor helikopterle uzun süre)
Ama genel olarak bence izlenmeli, en azından başı ve sonu için
Ama genel olarak bence izlenmeli, en azından başı ve sonu için
Ferahta galip gelenlerden bir bıkmışlık var omuzlarımda, ondan mağlup oluyorum bu aralar hayata!
Filmin Cem Yılmaz'lı bölümlerinin hastası kaldım açıkçası, abimin de dediği gibi o kısımlarda başı ve sonuna denk geliyor. Ayrıca görmemişin helikopteri olmuş olayına hiç girmiyorum
daha iyi bekliyordum, büyük beklenti ile gittiğim için biraz hayal kırıklıı yaşadım ama olsun fena değildi.
filmden aldığım "aynı Sean Connery, saçları deiştir, burunu deiştir" esprisiyle de abimin az kafasını şişirmedim
fikir ve saygılarımla...
daha iyi bekliyordum, büyük beklenti ile gittiğim için biraz hayal kırıklıı yaşadım ama olsun fena değildi.
filmden aldığım "aynı Sean Connery, saçları deiştir, burunu deiştir" esprisiyle de abimin az kafasını şişirmedim
fikir ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Vallaha ben de oldukça beğendim. Annemler gitmiş onlar da çok beğenmişler. İstanbul'u gayet güzel işlemişler. Beklentilerimi karşılayan bir film oldu. Ve bence Türk sineması iyi bir şekilde ilerliyor. Yerinde sayıyor ya da geriliyor diyemeyeceğim.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
dreamshadow
- Kullanıcı

Organize İşler adlı filme istemeye istemeye gittim çünkü duyduğum yorumlar hep olumsuz yöndeydi. Sonra Ã?ilek ile Levent diye bi arkadaşım kanıma girdiler gittik filme. İlk giriş sahnesinde biraz umutlandım. Filmden çıktıktan sonra o kadar da kötü bir yapım olmadığını anladım. Çok iyi değildi benim için ama daha iyi de olabilirdi. Ã?ilek'e katılıyorum Türk sineması iyiye gidiyor.
...........................S.D.W...........................