Arkadaşlar şu maile bir zahmet bakıverin. Bu olaya kanan kişinin(kişilerin) zeka seviyesinden şüphe etmeye başladım artık. Bu konuda zeka seviyesini düşürmemek için bazı açıklamalar yaparak sizi de FW maillerden korumak amacı ile bu yazıyı yazıyorum...>Subject: FW: önemliymiş
>Date: Thu, 22 Dec 2005 07:42:19 +0000
>Mime-Version: 1.0
>Content-Type: text/plain; format=flowed
>X-OriginalArrivalTime: 22 Dec 2005 07:42:19.0328 (UTC) FILETIME=[3CB54C00:01C606CB]
>
> >>> >>> >>önemli: bana tekrar forward yapin!!!
> >>> >>> >>> > >>>>>>>>>> >
> >>> >>> >> Bu maildeki amaç, adresin karsilikli olarak kullanildigini
> >>> >>> >>ispatlamaktir.
Hackerler tarafindan bilgisayar
> >>>sistemiyle
> >>> >>>onlarca
> >>> >>> >>amaçsiz adres üretilmiitir, simdi hotmail bunlari iptal etmek
> >>> >>>için
> >>> >>> >>bu uygulamayi baslatmistir.
> >>> >>> >> Adresinizin iptal olmamasi için bu maili 24 kisiye gönderin,
> >>> >>> >>ardindan
> >>> >>> >>maili gönderilen kutusuna kaydedin ve gönderdiginiz kisilere bu
> >>> >>> >>mesaji size tekrar forward yapmasini söyleyin. Bu, adresinizin
> >>> >>>bir
> >>> >>> >>program tarafindan
> >>> >>> >>degil bir kisi tarafindan üretildigini ve kullanilir
durumda
> >>> >>> >>oldugunu gösterecek. Böylece hotmail adresinizi
> >>> >>>koruyabilirsiniz.
> >>> >>> >>Aksi taktirde 2006 basinda hotmail adresiniz iptal edilecek.
> >>> >>> >>Ayrintili bilgi msn.com
> >>>adresinde.
> >>> >>> >> ihmal etmeyin, adresinizi degistirmek durumunda kalirsiniz.
> >>> >>> >>bu yalan değil arkadaşlar msn adresimiz değişmesin sizde
> >>> >>>yollayın
> >>> >>> >>tekrar bana we herkese...
1- Bu FW maillerin hotmailce takip edilmesi İMKANSIZ!! Hem kanunlarca yasak hem pratikte mümkün değil... Böyle bir şey olsa bile içinde önemli bir kod bir şey bulunur, bütün mail de kesinlikle ingilizce olur. Böyle birbirine geçen yazılar halinde olan bir şey değil, resim, elektronik kartpostal halinde olur ve TEKNİK AÃ?IDAN takibi mümkün bir şey olur. Yani "amerikan bu, yapar" demeden önce yapılmasının mümkün olup olmadığını bir saniyenizi ayırıp düşünün...
2- Sizin bunlara kandığınızı görüp dalga geçmek isteyen insanlar ya da bu mailler sayesinde internetin yavaşlamasından çıkar elde edecek teröristlerin ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramayan bu forward mailleri lütfen, rica ediyorum kullanmayın, FW yazıyorsa, konusuzsa; açmayın, silin ve size bunu yollayan kişiyi uyarın. Konusuz mailleri açmayın, bilmediğiniz ve anlamadığınız mailler geldiğinde kurcalamayın. Eğer yanlışlıkla açarsanız da HİÃ? BİR FORWARD MAİLE kanmayın. Sadece arada kan bağışı vs. için bir şeyler geliyor, onlarda da elinizden gelmiyorsa da forwardlamak yerine bir internet sitesine vs. yazın...
4- Bundan sonra bana bu tarz lüzumsuz forward mail atmayın yollayacaksanız da başkalarına yollayın...
Arkadaşlar azıcık kafayı kullanın ve bir zahmet teröristlerle bilmeden de olsa iş birliği yapmayın. Rica ediyorum... Bu mailler bize kurşun olarak dönüyor doğuda gençlerimiz ölüyor...
-------------------------
3'ü silmişler hehee
Ayrıca belirtmek istedim ki eğer rahatsız eden forward mailleri customer service'a belirtirsem mailiniz kapandığı gibi, benle de papaz olursunuz Her mail adresinizi şikayet ederim... Siz de sizi rahatsız edecek olan ve etmesi gereken bu tarz maillerin önüne geçemiyorsanız maili aynen alıp "bana bu mail geldi, şu kişiden" diyerek müşteri servisine ulaştırın... Kullanım sözleşmesinde bu tarz maillerin yasak olduğu açıkça belirtilmiş durumda...
Saygılarımla...
//mod:mesajınız birleştirilmiştir