Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Gel buyur Yilmax kardeşim sende yanlızlar kervanına katıl herzaman sölerim yanlız çalışmak iyidir diye :) .İstersen benim otaraflarada gelebilirsin beraber takılrız oralarda ben orc kesiyorum bana yardım lazım :D (hertürlü yardıma açığım Mesela Gorath griffonunu gönder benim oraya Logan senin bu Parlak yüz istersek uçadabilirdi ya benim oraya bi uçsana :D :wink: ).
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Yilmax wrote:Ooooooooooof of yazdıklrımı okumadan rp yazmışsınız yaw o kadar da yazı yazdık size neyse illaki renkli yazmak lazım herhalde diyalogları. Ben de diğerleri gibi yalnız gezeyim bari :(
Aslında ben okumuştum ama bir kere daha okudum. Yanlış okumamışım.

Limerik ormanı demişin, araştıralım demişin, kadın demişin. İşte kadın limerik ormanlarına giriyor. Senin üç isteğinde oluyor ve bende bu sebeple senin ormana gideceğini düşünmüştüm, ona göre RP attım. Hiç kimsenin seni yalnız bıraktığı yok. Sen ormana gir ben orada olacağım, merak etme. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Afedersin Necro rp de belirtmediğim bir durum var.Ben saldırdığım ilk orc'a suprise attack yaptıktan sonra imp. trip yaptım.Suprise attackdan bahsettim aslında ama alt notta belirtmedim.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Belirtmeyi unuttuğum bir durumdaha ilk beş orc'u hakladıktan sonra(ki bunu yapabilirsem) diyerleri gelirken ormanın içlerine doğru çekileceğim biraz.Sıradan hepsine dalma olayı beni kuşatmak için yaklaşan orc gurubunaydı diyer orc komutanında dahil olduğu gurup yaklaşınca biraz geri çekilicem lütfen burada son sölediklerimide dikkate al necro :roll: .
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ya ne bu havadaki devrileyer aaa gelsinlerde kanatlarnı kopartıyım... :Ddevriye filan dedi... ama ne olduğunu yazmamış yoksa ben mi kaçırdım :?
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Yazdı oğlum daha dikkatli Horcoel'in turunu oku :D
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

buldum buldum half celesial goblinler geliyor:D
ya off bide yanımki büyücü filan kaçtı... tek başıma almak zorunda kalcam..
exp tek başımamı alacam nihaha :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Tek başına alman kolay olmıycak. Umarım alabilirsin. Ama ben olsam uygun anı bekleyene kadar diğerlerine katılırdım. Birde bunları alamayıp elinden kaçırırsan eminim ki üzerinize büyük bir grup gelecektir. O yüzden kaçırmamaya dikkat et en azından :)
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

nasıl kaçacalar uçarak mı?
NEyse.. dediğin doğru ama yapcak bir şey yok... Ya bnları temizliğip kasabay dalacam.. yada ormana bir kaçacam ki orda macera yok :(
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

logan wrote:nasıl kaçacalar uçarak mı?
NEyse.. dediğin doğru ama yapcak bir şey yok... Ya bnları temizliğip kasabay dalacam.. yada ormana bir kaçacam ki orda macera yok :(
Koçum benim, sen o tencere kapaklı zırhından kanatlarını çıkarana kadar birisi grapple ile alır seni herhalde. Ya da footed bir durumda dar bi alanda tencere kapağını açamayabilirsin.

Bence savaş tamamen başlamadan böyle ufak işlerle uğraşmak bence zaman kaybı ve hp kaybı. er gelenin önüne de Battal Gazi gibi atılmazki. Birkaç yüz xp için hasarsız canını tehlikeye sokuyorsun. Daha iyi şeyler yapabileceğini düşünürdüm şövalye :wink:
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Logan sen başımıza belamısımn. şimdi sen onları bir oklanmı indireceksin. Adamlar sadece kaçsa, ki goblinler için bu hiçte mantıksız değil peşimize koca bir birlik takılır. O zaman ben savaşı felan beklemem seni önce hold yaparım sonrada shön'e yavaş yavaş yedirtirim.

Demedi deme. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Vallahi Darkgnome la aynı fikirdeyim :D Böyle gereksiz aptalca savaşlara girip can puanınızı harcayın sonrada gidin ilyamain e bana bir dua oku üfle deyin :lol: Yok öyle İlyamain önce sorucaktır emin olabilirsin. Bu nasıl böyle yaralandı diye. Aptalca savaşanlar aptallıklarının bedelini çekmeliler :D Yeni hayat felsefesi :lol:
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

logan wrote:buldum buldum half celesial goblinler geliyor:D
ya off bide yanımki büyücü filan kaçtı... tek başıma almak zorunda kalcam..
exp tek başımamı alacam nihaha :D
Yaw logan birincisi yanında bir değil iki büyücü vardı ama sen ikisini de kaçırdın :P bu arada o kadar kolay alabileceğini ummuyorsun sanırım (DM=Necros) adamlar dev arılara binmiş :P bu arada neden Detect Evil yaptığını anlamadım hala :???: sebep benle ilgili olabilirmi 8) hani drow ya :lol:
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Abi adam detect evil atmış ya zuhaahahhahahaha

olm manyakmısın sen adamlar resmen seni ...ecekler sen kalkmış detect evil atıyon yuh..Kasaba orklar ve goblingiller tarafından işgalde sana dogru gelen goblinlere detect evilmi atılır ya uhuhahaha... :D

Geyigine balor gelsin kapısak demişsin az önce ama Balor gelipte degerli turunu onada detect evila harcarsan yandın olm sen :D

Yaratıkların tipide begenmedim bu sırada..Bilmiyom umarım keser exp alırsın..Gerçi goblin be..Goblinden ne olacak..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Horcoel_Baator wrote:Abi adam detect evil atmış ya zuhaahahhahahaha

olm manyakmısın sen adamlar resmen seni ...ecekler sen kalkmış detect evil atıyon yuh..Kasaba orklar ve goblingiller tarafından işgalde sana dogru gelen goblinlere detect evilmi atılır ya uhuhahaha... :D

Geyigine balor gelsin kapısak demişsin az önce ama Balor gelipte degerli turunu onada detect evila harcarsan yandın olm sen :D

Yaratıkların tipide begenmedim bu sırada..Bilmiyom umarım keser exp alırsın..Gerçi goblin be..Goblinden ne olacak..
Yok; önemli olan o da değil, keser, dmg reductionu da var zaten elemanında birde şu var:
1-Ölüm bir ceza olduğu kadar bir hediyedirde.
2-Yaşam size verilmiş birer hediyedir.
3-Ölüm rastgele dağıtılmamalıdır.
4-Bir savaşcı onurlu olmalıdır, silahsız birine kılıç çekmez, kılıcı haksız ve boş yere sallanmaz.
5-Gereksiz savaş yapılmamalıdır.
Buradaki 2,3,4 ve 5. seçenekleri tamamen sallamış bizim eleman. Galiba kendisi Oren inananı değil :) . Bilmiyorum, Oren nasıl karşılar bunu. Ben orada olsam pekte hoş görmezdim bu olayı.
Ha birde Logan abicim bu rp açısından bir görüş, ters anlamalar ve ekşimeler olmasın :D
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Locked