şimdiye kadar siteye elimden geldiği kadar yardım etmeye çalıştım, ve bundan daha fazlasını yapabileceğimi, daha çok vakit ayırıp (ki şuan bile en az 10 saat online oluyorum), daha faydalı olabileceğimi düşünerek daha fazla yetki talep ediyorum...
dilek ve saygılarımla...
Alt-adminlik talebi...
Alt-adminlik talebi...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Başvurunuzu Taht Odasına taşıyorum Chosen.
Bununla beraber, oylamanızda sizi tabi tutacağımız bazı meseleler var. Bunları, site adına neler yapabilecekleriniz, sitenin ihtiyaç duyduğunu düşündüğünüz konular, bu konular üzerine ne gibi bir bilgi birikimine sahip olduğunuz, nasıl yardımcı olabileceğiniz çerçevesinde toplayabiliriz.
Tüm bunları bana bir öz şeklinde gönderirseniz başvurunuzun değerlendirilmesinde daha sağlıklı karar alınabilir.
Saygılar sunarım.
Eldarin...
Bununla beraber, oylamanızda sizi tabi tutacağımız bazı meseleler var. Bunları, site adına neler yapabilecekleriniz, sitenin ihtiyaç duyduğunu düşündüğünüz konular, bu konular üzerine ne gibi bir bilgi birikimine sahip olduğunuz, nasıl yardımcı olabileceğiniz çerçevesinde toplayabiliriz.
Tüm bunları bana bir öz şeklinde gönderirseniz başvurunuzun değerlendirilmesinde daha sağlıklı karar alınabilir.
Saygılar sunarım.
Eldarin...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü