Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Darkgnome wrote:Aynen öyle. Yalnız kanatları yapması zor. Bu sefer melek kanadı şeklinde olsun istiyorum. Gördüğünüz yerde koparıp bana getirin. :P

Birde ip sarkıtacam aşağıya ucuna birini bağlayarak taşıyalım diye. Sonra pis kokan bir cüce benim araca binmek isterse kokusundan rahat sız olursunuz felan. :D

Yalnız Necross gerçektende uzadı bu RP bişey olduysa söyle, her gün giripte kontrol etmesin benim gibi manyak olmayanlar.
Karizman kadar konuş, adi gnom :D .
Sana adaletin şövalyelerinden (Bu lafı hep sevmişimdir :P ) Bakıryüzün tencere kapakları altındaki 2 adet kanadı temin edebiliriz :lol:

Bana bir griffon lazım Gorath, acaba bir savaşlığına ödünç verebilir misin? Parası neyse öderiz :D
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Savaşın niteliğine bağlı Sylvosçum ;) Eğer bir tapınak savaşıysa tapınağın hazine odasını bana devretmek iş görür ama cüce madenlerini filan koruycaksanız savaşta o zaman daha incelikli davanabilirim. Sonuçta Cüceler ile İlyamain'in arası iyi :D Eh eski elçi nede olsa :P Cücelerin hazine odasının üçte ikisi yeterli olacaktır :D Albentuna çok değerli bir hayvandır canımcım :D Ã?yle ucuza kurtarıcağını hiç sanma :D
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Sylvos seni o ağırlıkla griffon bile taşımaz kardeş.Sen yani yayan gidicen yine hadi bakayım cücecik tabana kuvvet :lol: .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Paran varsa sana bir tane uçan golem yapabilirim. Yaklaşık 30000GP gibi bir yapım ücreti satışıda yaklaşık 60000GP senin için 59500GP. Kokundan etkilenmeyecek ve kendi büyülü saldırısıda olacak istersen.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Darkgnome wrote:Paran varsa sana bir tane uçan golem yapabilirim. Yaklaşık 30000GP gibi bir yapım ücreti satışıda yaklaşık 60000GP senin için 59500GP. Kokundan etkilenmeyecek ve kendi büyülü saldırısıda olacak istersen.
Fiş almazsak biraz daha indirir misin? :D
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Gorath wrote:Savaşın niteliğine bağlı Sylvosçum ;) Eğer bir tapınak savaşıysa tapınağın hazine odasını bana devretmek iş görür ama cüce madenlerini filan koruycaksanız savaşta o zaman daha incelikli davanabilirim. Sonuçta Cüceler ile İlyamain'in arası iyi :D Eh eski elçi nede olsa :P Cücelerin hazine odasının üçte ikisi yeterli olacaktır :D Albentuna çok değerli bir hayvandır canımcım :D Ã?yle ucuza kurtarıcağını hiç sanma :D
Yapma yaw. Ama benim hiç param yokkiii :D. Yoksa Lembakı bulup taşları alırım ondan. Ben senin işini beleşe görmüştüm ama :) .

Yap bir kıyak bize, bu arada Lembak ı öldürenin reputationu kaç düşüyor? :D
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Sylvos valla amma geyik yapıyosun haa. RP Alanına bi giriyom paso senin geyik mesajların. Adam usta oldu dili açıldı valla. Hayret birşey yahu :) . RP, daha çok RP, daha daha çok RP ...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Eldarin haklı yaw paso geyik,hadi git rp ni yap kardeş ne demişler işleyen demir ışıldar :lol: .
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Darkgnome wrote:Aynen öyle. Yalnız kanatları yapması zor. Bu sefer melek kanadı şeklinde olsun istiyorum. Gördüğünüz yerde koparıp bana getirin. :P

Birde ip sarkıtacam aşağıya ucuna birini bağlayarak taşıyalım diye. Sonra pis kokan bir cüce benim araca binmek isterse kokusundan rahat sız olursunuz felan. :D

Yalnız Necross gerçektende uzadı bu RP bişey olduysa söyle, her gün giripte kontrol etmesin benim gibi manyak olmayanlar.

Ya.. ya... bende öğle diyordum...
Hemen açıyım..
hem uçacaksak... ne gereği varki... Gorath ın yaratığı ile ben çekerim... siz aracı yapın yeter ;)

Boşunamı o kadar str abandık :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Evet turu döndürdüm. Bazı özel nednelerden dolayı turu derleeyip düzgünce toplayamadığım için bekletmek zorunda kaldım. Heppinizden özür dilerim. :oops:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

logan senin aracı çekmene gerel yok birader sen kanatlarını ver bize yeter :D .Ayrıca bide Gorath ın griffon'un da kanatlarını yolmak gerek oda işimize yarar tabi :lol: .Hiç heves etmeyin arkadaşlar beni kimse işimden edemez makinanın beyni Dark gnome motoruda benim(eee pedalları cevirecez tabi) :D .Kimsenin çekmesine gerek yok makinayı kızakmıki bu :wink: .

Unutmadan sylvos un Harbormm'uda iniş takımı olarak kullanıcaz :lol: .
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Necross orada her türlü ağırlık yapacak şeyi bıraktı diye yazmışım ama aslında çuvala koydu demekistemiştm. Zaten çuvalımı da yanımda taşıyorum.Sonra sen orada her şeyi bırakın demeyesin düye buraya yazayım dedim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ya uçan kaçan şeyler geliyor ... onalar ne ??
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Diğer rp leride okusana Logan :D Diğer rp lerde gözüküyor ne oldukları :D
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Ooooooooooof of yazdıklrımı okumadan rp yazmışsınız yaw o kadar da yazı yazdık size neyse illaki renkli yazmak lazım herhalde diyalogları. Ben de diğerleri gibi yalnız gezeyim bari :(
Locked