Kara Bilgenin Takipçileri(Rp ekranı Kıyamet rpg si)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

Chade üşüdüğünü hissediyordu değişik bir huzur vardı içinde güzel bi düş görmüştü karların üstünde yürüyordu, bi ağaç görmüştü buzla kaplı, yanına gidip sırtını dayamıştı, göz kapakları yavaşca kapanıyordu... Beyninin bir köşesi bas bas bağıırmaya başladı, iliklerine işlemiş soğuğun farkına varmaya başladı, gözledini açmaya çabaladı ama olmuyordu.

Donmak üzere olduğunu anladı, yavaşca ayak kaslarını çalıştırmaya başladı, kan dolaşımının hızlandığını hissede biliyordu şimdiden. Ellerini de çalışştırmaya başladı.Bi süre sonra gözleri hariç her yeri açılmıştı.
Ellerini gözlerine doğru götürdü ve üflemeye başladı nefesinin sıcaklığından kirpiklerindeki buzlar eridi. Yavaşca gözlerini açtı, yavaşca ayağa kalkto etrafında kimse görünmüyordu...
-Kahretsin nereye kayboldu herkez???etrafı araştırmaya başladı...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

mefistofeles wrote:ışık çokda iyi bir fikir olmayabilir findor içeride o hayvandan başka şeyler varsa direkt üzerimize gelecektir onun yerine karanlıkta görmeni sağlayabilecek bir numaram var.Bence daha yararlı olacaktır eüer savaşöak zorunda kalırsak işte o zaman ışık problemimiz olamayacaktır.Ama Sadece birinize bunu sağlayabilirim .Büyücünün elleri keselerinden birine kaydı.Büyü için gereken malzemeyi almak için ama gözlerini savaşçıdan ayırmadı hangisi isteyecekti acaba bu işdaha da zevkli olmaya başıyordu keseden bir parça ezilmiş havuç çıkardı.Evet baylar hanginiz ............
"Ben " dedi sadece ve büyücüye bakmaya başladı
"Strum Dostum Tehlikeli bir girtiş olucak zannımca grubun bir lidere ihtiyacı olucaktır eğer birinin başına bişe gelicekse bu sen olmamalısın ve öncülük etmelisin " dedi

"Hadi büyücü yapta hesaplaşalımn şu yaratıkla.."
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

Sturm yoldaşına dikkatle baktı ve "Efendi Yeminer için " dedi.. Kılıcını çekti ve içeri doğru ilerlemeden önce efendisine bir dua fısıldadı.. " büyücü bizim arkamızda kal ve ani saldırılardan kendini koru. Sana daha çok ihtiyacımız olucak! Dragluin.. hemen arkandayım! Hadi girelim ve bakalım ne varmış içerde.."

Not: Geçikme için gerçekten özür dilerim ancak Findor' a sölemiştim nedendir bilinmez makinem explorer açmıyodu! artık mozilla dan giriyorum
" Let My Heart Go "
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

RP dışı not : Mefisto şu an İstanbul'da olduğu için onun RP'sini ben atacağım.
------------------------------------------------------------------------------

Büyücü asasını yere bırakıp kukuletasını indirdi ve gözlerini kapatarak kendisini ilik dondurucu soğuktan soyutlamaya çalıştı. Kaslarının epirmesi durunca ezilmiş havucu ikiye bölerek iki elinde tuttu ve gitgide cesaretlenen sesiyle büyünün sözlerini söylemeye başladı. Sözleri sessizleşerek biterken hiçbir şey söylemeden ağır ağır Findor'a doğru yürüyerek büyük bir tatmin hissi içinde ellerine bulaşan havuç püresini yavaşça Findor'un gözlerine sürdü...

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Chade etrafına bakındı bir tepedeydi sanki eğimi hissedebiliyordu ama yüksekliği hakkında bir tahmin yürütmesi mümkün olmuyordu çünkü kar fırtınası görüşünü oldukça düşürüyordu.

Etrafındaki karlarda sayısını tam kestiremiyordu ama birden çok kişinin ayak izleri vardı..

-------------------------------------------------------------------

Büyü sözleri mağranın içinden yankılandı ve tekrar savaşcının kulağına geldiğinde önündeki bilinmez karanlık sırlarını dökmeye başlamıştı.

ilerde birşey yatıyordu oldukça iri ve besili görünüyordu yaratık kafasını kaldırdı ve havayı kokladı. sonra başını onlara doğru çevirdi..

hatları bir ayıyı andırıyordu hatta nerdeyse aynıydı ama hiçbir ayı bu kadar büyük olamazdı..

yaratık yerinden doğruldu.
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

Sturm içeriye Dragluin' in ardından girdi ve etrafa bakmaya çalışıyordu ancak zifiri karanlık gözlerine izin vermedi. ancak birkaç adım sonrasında bir kıpırttı duydu önündeki yoldaşına " Dragluin ne görüyorsun? "
" Let My Heart Go "
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"Ayımsı bi varlık ve bize doğru yöneliyor" dedi kısık bir ses ile Arkadaşına.
Olduğu yerde hareketsiz kaldı ve yaratığın hareketlerini izlemeye başladı.

"Seninle dövüşmeye değil sığınmaya geldik iri varlık İsmini bana bahşedersen hepimizin yaşaması için anlaşmak isterim" dedi eli kılıcının topuzunda idi ve gelebilecek her tehlikeye karşı hazırlıklı idi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

İşe yaradı.Güzel....Yürüme asasını alıp pelerinini üzerine geçirdi.GErçekten çok eğlenceli bir yolculuk olacaktı.Findorun ardından mağaraya girdi .Sturmun sözlerini duydu.İçinde iyi birşeyler olmayacakmış gibi bir his vardı.Savaşçılara belli etmeden gözlerini tekrar kapadı.Çok kısa bir süre içinde denetimini sağladı ve odaklandı, odaklandı.(detect magic)
Gözerini yavaşça açıp bakınmaya başladı içine düşen musibetin gerçek olmamasını diledi.......
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

büyücü etrafta büyüye dair hiçbirşey görmüyordu ama sanki burası baştan aşağı büyü gibiydi, görünürde bir şey yoktu ama o bunu damarlarında dolaşan kan gibi hissediyordu..

soluduğu hava bile biraz farklı geliyordu ona.. kim bilir belkide soğuktandı..

ayımsı yaratıksa bu esnada sanki Dragluin in gözlerinin içine bakıyordu, ve ranger ondan hiçbir cevap ya da cevap maiyetinde bir hareket almamıştı..

bu duruşu sanki" bulaşmayın bana " dercesineydi...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Yaratığın duruşundan ne demek istediğini çıkarır gibiydi.
Elini kılıcının topuzundan çekti ve biraz rahatladı.
"Sana zarar vermeye gelmedik sadece dinlenmemiz gerek ve ısınmamız gerek mağaranı kullanmak istiyoruz " diye fısıldadı
Hayvanla göz irtibatını kesinlikle kaybetmemek için çaba ediyordu.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

Sturm sarıldığı pelerinin içinden Kılıcının kabzasını kavradı ve olası ani bir saldıraya karşı ayaklarını sağlam bastı... Dragluin sözlerini dinledi ve ona " ordaki her neyse onu tahrik edecek bişi yapmamalıyız " diye fısıldadı!
" Let My Heart Go "
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

sıkılmıştı artık bu kadar adam bir ayıdan korkuyorlarsa vay halimiza dedi büyücü hem üşümüzdü hemde çok basittte olsa yaptığı büyüler iiçinde bir boşluk hissi yaratmıştı.Ne olacaksa olsun görünürde büyü de yok gibiydi eli keselerine kaydı keselerinden bir parça pudralanmış bir parça yaprakla zehirli bir engerekten alınmış miğde parçasını çıkardı bu sefer sabırsızdı kendini denetim alması uzun sürdü eğer bu salaklara kalsa sabaha kadar bu şekilde kalacklardı ve buna hiç niyeti yoktu ayrıca büyü bileşenlerini bu kadar kolay harcamaktanda nefret ediyordu gerçi bu sefer tedarikliydi ama onların bile bir sınırı vardı.iki savaşçıyada zarar vermeyecek bir açıya yavaşça ilerledi. Yücudunun denetimini sağladı tek elini ayıya doğru kaldırdı kendini büyülü oklara odakladı bu sefer büyünün sözlerini haykırdı

Büyünün son sözüyle beraber elinden oklar fırladı.Tam kafasına doğru sıkılmıştı artık ve dinlenmek istiyordu en azından ısınmak ne olacaksa olsun artık yeter.......
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

ayı büyülü okların bedenine değmesiyle birlikte insanın içini titreten bi böğürtü kopardı ve büyücüye doğru son hız koşmaya başladı. o iri bedenine rağmen akılalmayacak bir hıza sahipti ve ağzından saçtığı salyalarla oldukça korkutucu görünüyordu..
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"Gerizekalı Büyücü" diye bağırdı Dragluin
"şimdi Yaptıklarının CEzasını çekiceksin " dedi ve Dragluin hayvana bakarak kenera çekildi ve "Afiyet olsun " diye fısıldadı..

"Strum Sen Karışma bu işte Çok güvbeniyor olmalı kendine " dedi ve gülümsedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Buna hazırlıklıydı büyücü ayının yapacaklarına aslında yorulmuş olsada gruptakilerin yeminer e ve kendine bağlılıkları için bir test olarak görüyordu salak findor dedi gülümsedi cebinden çakmaktaşını çıkardı sürtünmesiyle baraber küçük bir kıvılcım ardından bir parça duman çıktı acele etmesi gerekiyordu ama hiç acele etmiyordu bu duman ı içine çekti büyünün sözleriyle beraber ağzından duman üfledi üfledikçe üflüyordu duman etrafını sardı görünmez oldu büyücü dumanın kendisine dönüştü ayının kendisine ulaşmasına bir adım kala tamamen duman haline gelmiş büyücü ibr kahkaha attı ve yerden yükseldi.
şimdi findor ayı ile problemi olan ben değilim artık.Büyücünün kahkahası ortalığı dolduruyordu.Hem bana hem yeminerin verdiği göreve ihanet ettin savaşçı dekotta burda olup görmeliydi bunları sen bir hiçsin findor kendini inançlı sanan ama bir tanrıya bile itaat edemeyecek kadar salak ,bir hiç ,seni zeki sanmıştım ama yanılmışım bu da benim en büyük aptallığım oldu herhalde aslında şaşırdım findor yeminer in senin o kapıdan geçmene izin verdiği için olsun sana ayıyla iyi eğlenceler.Duman bulutu yavaşça mağranın çıkışını doğru süzüldü hala kahkaha atıyordu ........
Locked