Arkadaşlar siteye döndüğümden beridir forum bölümlerini inceliyorum ve gördüğüm kadarıyla sitede bir çok Anime Ve Manga sever var. Gerçi doğal bir durum. Ã?ünkü pek çok Frp sever Anime ve Manga da seviyor. Her neyse eğer böyle bir bölüm açarsanız bu bölümü güncel tutabilirim. Yeni Anime Ve Manga haberleri yapabilir eski animelere tam incelemeler yapabilirim. Ayrıca açarsanız ve yine size uyarsa modaratörlüğünüde alabilirim. Bu bölüm sayesinde hem Anime Ve Manga severler istedikleri sohbetlere ulaşırlar hem bir anime paylaşım yerimiz olur hem de herkes anime ve manga konusunda bilgilendirilir. Eğer incelemek isterseniz sizlere bir kaç tane daha önceden yapmış olduğum ayrıntılı Anime incelemesi yollayabilirim.
Beni tasar halindeki fikrinin detayları konusunda bilgilendirirsen bu, dileğini üst yönetime daha açık ve dayanaklı bir şekilde iletmemde faydalı olacaktır. Senden cevap bekliyor olacağım.
Verilecek karar burada bildirilecektir.
Saygılarımla...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Anime e Manga bölümümüz "Gökkuşağı Tiyatrosu" Konuötesi kategorisi altında açılmış bulunmaktadır. Buradan tüm FRPWorld müdavimlerine duyururum.
Bununla beraber bu bölüm hakkında editörlük hakları elde etmiş bulunmaktasın Gorath. Bana düzenli olarak(1 hafta, 10 gün yahut 2 hafta karar sana kalmış) bölümün ilerleyişi ve kendi yaptıkların hakkında birer öz rapor hazırlamanı istiyorum.
Görevinde iyi çalışmalar ve başarılar dilerim. Herhangi bir sorunla karşılaşırsan yine bizlere danışabilirsin.
Herkese iyi eğlenceler dilerim...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü