yeniyim ve bilgisizim.
yeniyim ve bilgisizim.
beyler ben yeniyim.beni frp oyunları(yani kağıtla oynanan)hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
Aslında hemen sitedeyken bazı şeyleri arştırarak öğrene bilirsin hemen ana sayfada FRP KURSU var onu tıkla ve okumaya başla ve emin ol bu siteye takıldıkça yavaş yavaş öğrenmeye başlayacaksın bu sitede yardım sever arkadaşlar çok
.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Birde uygun konuları olabildiğince uygun başlıklara açarsan aradığın bilgiyi alma şansında artacaktır. Mesela burası forum üstünden RP yapmak için ayırılmış bir bölüm ve senin bu soruyu Hazırcevapta sorman gerekirdi.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Darkgnome ne kadarda doğru söylemiş 
Sol menüden akademi kısmı yardımcı olabilir. Forumda da güzel şeyler yazıyor. Aklınıza takılan soruları da önce daha önce tartışılıp tartışılmadığını bir aramayla kontrol ederek sorarsanız muhtemelen sorunuz cevaplanacaktır.
//Diyar ötesinden hazırcevaba taşınmıştır.
Sol menüden akademi kısmı yardımcı olabilir. Forumda da güzel şeyler yazıyor. Aklınıza takılan soruları da önce daha önce tartışılıp tartışılmadığını bir aramayla kontrol ederek sorarsanız muhtemelen sorunuz cevaplanacaktır.
//Diyar ötesinden hazırcevaba taşınmıştır.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.