Neden olmasınDarkgnome wrote:şimdi İlyamain kör olduğu için benim çirkinliğimide umursamaz değil mi? Artık o daha çok şu insanın aklına aşık olan tiplerden oldu sanırım. hımmm!
Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında
RP başılığına iki kere copy paste yapmışım affınıza sığınıyorum.
. Ama hakkaten Schö'ün ir grifona aşık olduğunu düşünüyorumda... Ama yok çok geyik olurdu. Disney çizgilfilmleri kıvamına gelirdi artık. 
Schön senin küçük serçenle ilgilenmez. Adı üstünde ASLAN YÃ?REKLİGorath wrote:Neden olmasınDarkgnome wrote:şimdi İlyamain kör olduğu için benim çirkinliğimide umursamaz değil mi? Artık o daha çok şu insanın aklına aşık olan tiplerden oldu sanırım. hımmm!Schön e de bir sevgili bulduk sayılır hem
Değil mi Necro?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Lord Necros
- Başbüyücü
SHÃ?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?NNN!!Darkgnome wrote:RP başılığına iki kere copy paste yapmışım affınıza sığınıyorum.
Schön senin küçük serçenle ilgilenmez. Adı üstünde ASLAN YÃ?REKLİ. Ama hakkaten Schö'ün ir grifona aşık olduğunu düşünüyorumda... Ama yok çok geyik olurdu. Disney çizgilfilmleri kıvamına gelirdi artık.
Gerçekten güzel isim, en güzel yanı da bağırırken çıkardığın o kalın ve kızgın ses tonu :lol
Biz Shön' e başka kuşlar ayarlayalım, yakından tanıdığım bir leylek, bir karga ve bir güvercin var, hepsi de bekar
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
Logan
- Kullanıcı

Gorath wrote:Vallahi sizi bilmem ama benim aklımda çok kötücül... ehem... çok güzel fikirler var. Artıkya Rp de görüşürüz eski tapınak şövalyesiiii
ya olmazki
ama ya... offffff ayıp be...
Bence gümüşyüze bulaşma derim...
Loganın kemiklerini sızlatma...
her logan dendiğinden içimden bir parça kopuyor...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Logan! Logan! Logan!
Döndürdüm tur denilen zibidiyi! Yumulun beyler!
Finrod, seni kınıyorum, kın, kınadım! Adamlar son nefeslerini veriyorlardı RP atmadığın için
Ve bir dahaki turun trailerı: şok gelişmeler! Yaşlı ninenin üzerinde sır perdesi aralanıyor! Slach çevresini saran haşeratlardan kurtulabilecek mi?! Schön bu sefer kimin kafasına edecek?! Gümüşyüz'ün bir sonraki duası işe yarayacak mı?! Bir kez daha üst üste yakalanan V'ladhek ve Harbormm'un bu durumları sadece bir rastlantı mı yoksa aralarında bir şey mi var? Horcoel'in karşılaştığı iyi saatte olsunlardan kadın kim? Azzzzz sonraaaa!!

Döndürdüm tur denilen zibidiyi! Yumulun beyler!
Finrod, seni kınıyorum, kın, kınadım! Adamlar son nefeslerini veriyorlardı RP atmadığın için
Ve bir dahaki turun trailerı: şok gelişmeler! Yaşlı ninenin üzerinde sır perdesi aralanıyor! Slach çevresini saran haşeratlardan kurtulabilecek mi?! Schön bu sefer kimin kafasına edecek?! Gümüşyüz'ün bir sonraki duası işe yarayacak mı?! Bir kez daha üst üste yakalanan V'ladhek ve Harbormm'un bu durumları sadece bir rastlantı mı yoksa aralarında bir şey mi var? Horcoel'in karşılaştığı iyi saatte olsunlardan kadın kim? Azzzzz sonraaaa!!
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Arkadaşlar aklımdaki bir şeyi paylaşmadan edemedim. Horcelle konuşan bahsettiği O aklıma direk sitede O diye hitap edilen tek şahısı getirdi. Apocalypse. Yoksa kadın Apocalypse den mi bahsediyor. Bu kadın Slach in gördüğü kadınla aynı kadın olabilir mi ? Apocalypse bir şeyler karıştırıyor sanki.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Logan
- Kullanıcı

yok abi... aşka ihitacım yok....
Hel bir erkekle... hiç olmaz...

Hel bir erkekle... hiç olmaz...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

bu arada... ne bu herekzin başıdna bir yaşlı kadın var.. aaa
necros şüpelenmeye başladım ha...
necros şüpelenmeye başladım ha...
Kadın Glasya sürekli kullanılan O sözcükleri kaybolan cesetler.... Apocalypse bir oyun oynuyor gibi sanki... Her şey yanyana getirildiğinde....
HARBE GİDEN
-
Lord Necros
- Başbüyücü