kılıç pala hançer ok dışında alternatif

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

MaNiak wrote:nie abi bastard sword prof. warsa kullanırsın ne ki sonucunda kılıç

1. level fighter bie kullanıyohiç uzman olmasına falan gerek yok

tabi gerçek hayatta insanlar sadece kınından çıkartmayı örenmek için öürlerinden ömür harcıyorlar
ama ben 16 yaşımda 1. seviye dövüşçüyüm hıç bir sıfatım eğitimim yok işte babam demirciydi ben de dükkanda babamın dövdüğü dandik birbuçuk elli kılıçlarla oynuyodum büyüdüm strem yeter oldu babam aldı eline kılıcı bak böle sallanır bu dedi örendim adam oldum sora paranın gözüne vurdum şimdi katana kullanıyom da dene bilio 3.5 de
Gayet haklısın... Zaten gerçek hayatta Katana'yı görmek için 10 yıl eğitim alıyorsun, sonra ona dokunmak için 15 yıl, eline alabilmek için 10 yıl daha, kınından çıkartmak için 10 yıl, sağa sola sallamak için bi 10 yıl daha eğitim alıyo insanlar :):) Ya yapma Allah aşkına... Senin dediğin olay işin seramonisi. Törensiz kullanırsan gayet de bir ayda, belki de daha kısa sürede (Exotic proficiency alana kadar) çekmesini de sokmasını da öğrenirsin ;)

Saygılarımla...
Türklider...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ya katanın Exotic weapon olduğunu nerden çıkardınız...

3.5 ta yok öel bir silah...
diyer samuray zımbırtı kitaplarında var... oda
normal bir silah olarak geçiyor...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bastard sword exotik olan. Katanada bu exotic silahın master work olanı. Yani katana exotik bir silah.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

DMG sayfa 145'de bulabileceğiniz gibi, katana masterwork bastard sword'dur. Aynı zamanda orada kusari-gama diye bir silah var spiked chain'in light olanı :S:S baya değişik eğlenceli bişi.

Saygılarımla...
Türklider...
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

türklider seninle tartışmak istemiorum sen git katanayı 1.5 2 ayda öğren ben sana ne dilersen alıcam, yapıcam bak dostum insanlar kendo yu bile bu kadar zamanda öğrenemio sen neden bahsediosun ki katana inkansız sen git 5 yılda katana kullanmayı öğren gel yine aynı şekilde dile benden ne dilersen
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Türklider... böel bir söz sözlemen çirkince idi...

Maniak ın verdiği tepki haklı.Maniak sende biraz sakin abi
Türklider cewap vermemeni ve başlığın gereksiz yere sapmamasını istiyorum...
aksi taktirde hiç bir uyarı olmadan mesajın silinecektir...

Kişisel tartışmalarınızı msn yada özel msj yolu ile dewam etirin yada...
katana kaç yılda öğrenilir diye bir topik açın...

Saygılarımla...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

başlık biraz garip geldiği için incelememiştim hiç açıkçası yeni baktım... favori "değişik" silahım sopadır. Yerden alırsın bir tane - her türlü profiency istemiyor zaten herkeste var, icabında 2 tane alırsınız yada uzun bir tane alıp 2 silah varmış gii kullanırsınız gayet güzel hoş ve kullanışlıdır. Ayrıca nedense "kaplan ve ejderha" filmindeki Li MU Bai`nin yerden aldığı , artık sopa da değil, çomakla kızı dövüşü aklıma geliyor sürekli. Düşünsenize level 14 savaşçısınız ve yerden bir sopa alıp 30-40 kişiyi dövüyorsunuz, epey eğlenceli olmalı bir ara denemek lazım :)
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Shevarash wrote:başlık biraz garip geldiği için incelememiştim hiç açıkçası yeni baktım... favori "değişik" silahım sopadır. Yerden alırsın bir tane - her türlü profiency istemiyor zaten herkeste var, icabında 2 tane alırsınız yada uzun bir tane alıp 2 silah varmış gii kullanırsınız gayet güzel hoş ve kullanışlıdır. Ayrıca nedense "kaplan ve ejderha" filmindeki Li MU Bai`nin yerden aldığı , artık sopa da değil, çomakla kızı dövüşü aklıma geliyor sürekli. Düşünsenize level 14 savaşçısınız ve yerden bir sopa alıp 30-40 kişiyi dövüyorsunuz, epey eğlenceli olmalı bir ara denemek lazım :)

dövüşçü dediğin öle olacak ...

acaba iyi ok kulanan biride taşla adamın kafsını yara bilirmi ??:D
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

ben daha birsürü sayarım iki tane daha yazıyorum buraya
shiruken mesela ninjaların en usta oldukları kısa mesafeli ama gayer etkili olan bir silah farklı şekilleri war bir kaç tür çivi şeklinde olanlar 4 köşeli yıldız 5 köşeli yıldız 8 köşeli yıldız falan şeklinde gayet etkili
bide mesela gauntlet var eline takarsın paşalar gibi vurduğunu oturtursun yerine o da çok sağlam bir silahtır onunda çeşitleri var gerçi spiked falan tarzında öle dahada yazıcam bekleyin
Wilibald
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wilibald »

al eline bildiğin odunu yada kızılcık sopasını çatır çutur dal işte size alternatif bir silah club.
<div>I said no... Cause sometimes is good to be human</div><br>
Post Reply