Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Zaten biz sadece konuştuk. Aramızda RP yapacağız kendi çapımızda.

Shön bana da saldırdı, dengesizleştimi bu kuş ne.

Necross ne yapıyorsun sen orada. Elalem gayet güzel ilerliyor benim aracı düşürdün, beni yerlerde yuvarlandırdın, kuşumu zedeledin (!) şimdide kelime saldırıyorsun. :lol:
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

necros bu yapar..:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Beni de yerlerde süründürdü :P Kaç turdur o nine midir nedir, göremediğim ve bu yüzden tipini de bilmediğim kadın konuşsun diye bekliyorum. Yok! İlla evine götürcek kadın.
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Ya kadın değilse :???: Aman Allah muhafaza illyamain bacımısızn başına bi işler gelmesin sakın :P

Yaw bu kadar geyik yeter şakamı üzerinize alınmayın arkadaşlar bugün keyfim pek yerinde değil de moralman düzelmeye çalışıyorum :roll:
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

:lol: Nine kadın değilse o zaman nedir? :P Güzel soru. O zaman İlyamain bir kadının koluna girmedi mi? :???: :P

Neyse konuyu kapayalım cidden :lol:
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Necross ne yapıyorsun sen orada. Elalem gayet güzel ilerliyor benim aracı düşürdün, beni yerlerde yuvarlandırdın, kuşumu zedeledin (!) şimdide kelime saldırıyorsun.
Kuşunu azıcık tıraş ettim o kadar. :P Diğerlerine gelince, bana kürekle toprak taşırttırdığına say. :P
Nine kadın değilse o zaman nedir?
Eğer ninenin yüzünü yoklasaydın, gür, pala bir bıyığa sahip olduğunu anlardın. :P Bilemeyeceğim artık. :P
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Ehehehe süper ya illyamain bence bi yokla o yanındakinin yüzünü aman sonra :roll: ... :lol: neyse işin şakasını boşverinde kardeşim noldu ya resmen aramızda geçen rpler falan 8 sayfa sürdü bravo bize :)
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Tur dönmüştür. :)

Ayrıca yaşlı nine, Dioraveni ile Ilyamain'i eve attı. Bakalım korkulan gerçek mi olacak? :P
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Korkulan gerçek mi olacak bilmem de ninenin kapıyı çarpışından korkulcak birisi olduğu kesin :???:
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ya bak ya her ne kadar eski sevgilim olsada kıskanıyorum...
Aa ölüyü yerinde kaldıracaksın ya.. getirmeyin Loganı oraya :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

şimdi İlyamain kör olduğu için benim çirkinliğimide umursamaz değil mi? Artık o daha çok şu insanın aklına aşık olan tiplerden oldu sanırım. hımmm! :P
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Aklıma çok güzel fikirler getiriyorsun valla :P

Power demands sacrifice.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

beyler bahsediniz bayan Orenin eski tapınak liderinin sevgilisi...
AYıp yani...
aaaaaaaaa
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Zaten işin en güzel kısmı da orası :mrgreen:

Power demands sacrifice.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Vallahi sizi bilmem ama benim aklımda çok kötücül... ehem... çok güzel fikirler var. Artık Rp de görüşürüz eski tapınak şövalyesiiii :twisted:
Locked