Zaten biz sadece konuştuk. Aramızda RP yapacağız kendi çapımızda.
Shön bana da saldırdı, dengesizleştimi bu kuş ne.
Necross ne yapıyorsun sen orada. Elalem gayet güzel ilerliyor benim aracı düşürdün, beni yerlerde yuvarlandırdın, kuşumu zedeledin (!) şimdide kelime saldırıyorsun.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Beni de yerlerde süründürdü Kaç turdur o nine midir nedir, göremediğim ve bu yüzden tipini de bilmediğim kadın konuşsun diye bekliyorum. Yok! İlla evine götürcek kadın.
Necross ne yapıyorsun sen orada. Elalem gayet güzel ilerliyor benim aracı düşürdün, beni yerlerde yuvarlandırdın, kuşumu zedeledin (!) şimdide kelime saldırıyorsun.
Kuşunu azıcık tıraş ettim o kadar. Diğerlerine gelince, bana kürekle toprak taşırttırdığına say.
Nine kadın değilse o zaman nedir?
Eğer ninenin yüzünü yoklasaydın, gür, pala bir bıyığa sahip olduğunu anlardın. Bilemeyeceğim artık.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Ehehehe süper ya illyamain bence bi yokla o yanındakinin yüzünü aman sonra ... neyse işin şakasını boşverinde kardeşim noldu ya resmen aramızda geçen rpler falan 8 sayfa sürdü bravo bize
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
ya bak ya her ne kadar eski sevgilim olsada kıskanıyorum...
Aa ölüyü yerinde kaldıracaksın ya.. getirmeyin Loganı oraya
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
şimdi İlyamain kör olduğu için benim çirkinliğimide umursamaz değil mi? Artık o daha çok şu insanın aklına aşık olan tiplerden oldu sanırım. hımmm!
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
beyler bahsediniz bayan Orenin eski tapınak liderinin sevgilisi...
AYıp yani...
aaaaaaaaa