Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Gorath wrote:İlyamainden yeni yemek tarifleri:

Üç kaşık şeker ile beş kaşık kara biberi birbirine karıştırınız ve hemen ardından bir miktar tuz ilave ediniz. Bu zıtlık durumu sizi korkutmasın zira bu yemeğin tadını X2 arttıracaktır. Bir adet şövalyeyi una batırdıktan sonra özür dileyin. Ã?ünkü şövalyenin yemekte işi yok. O size yardım ederken una battı. Elinize aldığınız koca bir tavuk budunun üzerine zıtlık tarifinizi dökünüz ve bolca ketçap ekleyerek fırına sürünüz. Fırından kötü kokular gelene kadar bekleyin. Ama korkmayın kötü koku işin sırrıdır. Kötü koku olmazsa temizlik yapacak şövalyede olmaz ve boş duran şövalyeyi Tanrı Oren sevmez. Fırından çıkan budun üzerine birer şövalye çağırın ve ellerine cifler ile bezleri tutuşturun. şimdi işi şövalyelere bırakabilirsiniz. Sizde mümkünse ayak altından çekilin. Ã?ünkü şövalyeler size, Tanrıları adına yardım edecek ilk kişi olmak için düelloya girişebilirler...

Ahhh... şu tatlı şövalyecikler...

Bir sonraki İlyamainden yemek tariflerinde görüşmek üzere...

:P Koptum sabah sabah :D

Neyse bu konuyu kapayalım ve sevgili Dm imize "tur ne zaman dönücek?" diye soralım. Nine ile yürümekten sıkıldım :P

Havanı alırsın ercan :lol:
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Necros_Spellweaver wrote:Geyiği bölüyorum ama şu konuyu gündeme getirmem gerek: Horcoel Harbormm'un mendilini aldı mı almadı mı?

Cevap: Aldı. Kendim okumuştum. Cervantes'in çadırından çıkarken bir asker mendili getirdi o da dumur oldu. Ama tam karambol arasında yaşanan bir şeydi gözden kaçmış olabilir :wink:
Oh be biri sesimi duymuş

PS:Üstteki msjla birleştirilebilir saygılarla..
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Necros_Spellweaver wrote:Geyiği bölüyorum ama şu konuyu gündeme getirmem gerek: Horcoel Harbormm'un mendilini aldı mı almadı mı?

Cevap: Aldı. Kendim okumuştum. Cervantes'in çadırından çıkarken bir asker mendili getirdi o da dumur oldu. Ama tam karambol arasında yaşanan bir şeydi gözden kaçmış olabilir :wink:
Abi mendil işte sümüklü :D . Ben hiç öyle bir kısım hatırlamıyorum, yoktu diye de biliyorum. Zira ben ayrıldıktan çok kısa bir süre sonra (rp açısından 1 saat olmalı) Horki' de ayrılmıştı.
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Dediğim gibi karambolde yazılmıştı. Gözden kaçmış olabilir. Ha gözden kaçmasının bir diğer sebebi RP'nin o dönem cidden düzgünce okunamayacak bir hale gelmesi de olabilir. :)

şimdi efendim,

Tur dönmüştür. :)

Hastlisch ve Ã?elik Kardeşliği birleşmiştir. :)

Ve Werewolf, lütfen Dm insiyatifinde olacak yerlere dikkat edelim. :D
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
WereWolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WereWolf »

Necros özür dilerim bi an dm liğe soyunmuşum kusura bakma.Biraz actiondan uzak kaldımda action yaratmak istedim.Tekrar kusura bakma
isim:Azazel
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Bu seferlik mazur gördüm ama lütfen bir daha olmasın. Aksiyona gelince...yakında istemediğin kadar olacak. :wink:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Elderin ve diye büyücü beni unutular.. oksa ben gitmiyormuyum ?? başka planlarmı var anlamdım ki ??
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Hmm seni unutmadımda, iri cüssenden ötürü onlarla birlikte gitmenin başınıza tehlike açabileceğinden bahsetmişsin. O yüzden bende pas geçtim seni.

Bi yanlışlık olmuşsa özür diliyorum. Bu noktadan sonra geri dönüş olur mu bilemem...

Gnom! Kuşuna sahip çık! Sana başka sözüm yok :D .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Gnoma laf yok :P .

Onla biz daha arkadaş olacaz, gnomcam iyidir hem :wink:
Sonra da onun eşyalarını gasp edip bir ağaca bağlayıp kaçacaz :D :D .
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Gnoma laf çok..Nerede yok adama para verseler apocan ın adamlarına eşşa satacak yaw..Darki yüzünden savaşı kaybedersek şaşmayın karşı tarafa taramalı ok atar satacak para için :P

eşşek :P
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Eldarin wrote:Hmm seni unutmadımda, iri cüssenden ötürü onlarla birlikte gitmenin başınıza tehlike açabileceğinden bahsetmişsin. O yüzden bende pas geçtim seni.

Bi yanlışlık olmuşsa özür diliyorum. Bu noktadan sonra geri dönüş olur mu bilemem...

Gnom! Kuşuna sahip çık! Sana başka sözüm yok :D .

Önemli değil canım bend otur senle sohbet ederim :D

Bu arada tekrar kontrolü geri aldım elderinciğim...
Saol ilgilendiğin için...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
WereWolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WereWolf »

Bu grubun buluşması iyice çocuğunu göremeyen anne ile çocuğunun buluşması yarışmasına döndü 8O .Bi şehre gelmeniz amma sürdü ha biri dio gidelim biri yok olmaz.Arada geçmişleri karıştı adamların felan.Sonunda vardılar allahtan :lol:
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Sen yen,isin Werewolf bilmezsin;

"Burası 10 kasaba buradan çıkış yok!"

Kaçıyorsun kasabadan arkanda bir mendil bırakıp kader seni alıyor yine buraya getiriyor mendilinde eline tutuşturuluyor. Kabus gibi.

Bir gelirsin aracını düşmekten zor kurtarırsın, ikinci gelişte kesin düşer. Zaten ne düşmeler gördü bu kasaba... :P Bir tanrı düşüremedi bu kasaba bakalım inşallah oda olacak

Bir ara zaten Cehennemin dibine gitti oradanda döndü, Allah lejyondan sağolsun topyekün yok edildi bu sefer. :P

Yok sen daha bişey görmedin.

"BURASI 10 KASABA, BURADAN Ã?IKIş YOK!"
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
WereWolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WereWolf »

Ne mendilmiş be kardeşim adamlar yok werdi yok wermedi diye 3 gündür tartışıo.Gelin weriyim ben size mendil.Bu kadar komik şeylere çok takılmayalım bence oyun abuklaşıo
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

O mendil önemli değil aslında. Mendilin içindeki önemli olan. Orada bir karışıklık oldu bu yüzden uzadı işte. Ama sanırım şimdi olaylar başlıyor. Bakalım neler olacak. Ben daha olaya giremedim olay çıkarttım gerçi dolaylı yoldan ama... :D

Eldarin! Pardon abi! :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Locked